Tatilinizin güzel geçmesine sevindim kızlar
Ev işleri günlük düzen birkaç günde alışırız yapılır yine

Günaydın kızlar
Tatilini İstanbul’da geçirenler nerelere gittiniz?
Hava çok güzeldi şansınıza
Ben annemle yazlık evde geçirdim. Temiz hava, dere, tepe, çiçek, böcek.. Kızımla bol bol sokaktaki kedileri besledik. Sevdirenleri sevdik

Bugün rutinimize döndük. Dişçi randevum vardı. Apse yapmış diş, ilaç koydu tekrar. Cuma yine gidicem iyileşmiş olursa dolgu ile kapatacak.

Evi toplayıp, çamaşır yıkama işini hallettim. 1 makine kurudu katlacak, 1 makine kurutmaya atılacak. Sonrasında temizliğe başlayacağım.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım biz daha önce hiç gitmediğimiz için görülecek yerleri görmeye çalıştık. Galata Kulesi, Ayasofya, Dolmabahçeye gittik Eminönü'ne gittik vapura bindik Beşiktaş stadyumuna gittik başka bide bir yer vardı adını unuttum kapalı carşıya giremedik oğlumu ikna edemedim iş bankası müzesine girdik oraya bayıldı balık ekmek yediler. Ama benim bacaklarım hâlâ ağrıyo her gün spor yapıyodum ama böyle bir yorgunluk olamaz en son ayaklarımı hissetmiyodum

Geçmiş olsun şimdi geçti mi ağrısı
Oh ne güzel doğayla iç içe olmak huzur verici

Kısa zamanda çok yere gitmişsiniz
En sevdiğim sehirler İstanbul ve Bursa

Slm kızlar,
Biz de cumartesi akşamı Bursa’dan döndük. Bir şehir her mevsimde mi güzel olur ya
Çok kalabalıklaşmış ama insanları çıkarırsak daha güzel olur
Normal hayata dönmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…