• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet kullanıyorum düzenli olarak. Solante pregna kullanmıştım hamileyken.
Pigmenta var olan lekelere iyi gelir mi?
Solante güneş kremi benim yüzümde alnımda hep leke yapmıştı bazı güneş kremleri leke yapabiliyor

Hangi C vitaminini kullanıyorsun, bana marka model yazın yormayın 🙈😆😆
Orta segment birsey istiyorsan the ordinary veya the purest
İçerik olarak la roche bioderma daha iyidir ama fiyat aralığı çok fazla. C vitaminli olanı buradan alıp diğer ürünleri de uygun fiyatlı alabilirsin.
Cilt yenileyici ürünlere de bak. O tarz kremler oluyor madetol gibi.
Karmaşık biraz ama öğrendikçe alışıyorsun 😁

Solante pigmentadan memnun kaldım önümüzdeki yaz tekrar alacağım sen hangisini almıştın.
C vitamini olandı canım alnımda baya güneş lekesi oldu küçükte değildi birde eczaneden almıştım pahalıydı da kullanmadım sonra loreal Paris'in aldım ondan memnunum

Eklentiler

• 1000002724.webp
    1000002724.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 25
Hangi C vitaminini kullanıyorsun, bana marka model yazın yormayın 🙈😆😆
The purest de güzel onu da alabilirsin retinol daha önce kullanmadıysan en düşük seviyede başlaman gerekiyor tabi yoksa yanarsın allah muhafaza 😁

Eklentiler

• 1000002726.webp
    1000002726.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000002725.webp
    1000002725.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 22
Bunlar kullandığım ürünler

Eklentiler

• 1000002726.webp
    1000002726.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000002725.webp
    1000002725.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000002724.webp
    1000002724.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 12
Hepsinin kullanımı farklı mikan haftada 1 yapacağın ürünler var asitli ürünlere exra dikkat et cilt bariyeri bozulur. Bence 1 ürünle başlayıp zamanla ekleme yap.

Hepsinin kullanımı farklı mikan haftada 1 yapacağın ürünler var asitli ürünlere exra dikkat et cilt bariyeri bozulur. Bence 1 ürünle başlayıp zamanla ekleme yap.
Sabah ben bişey sürmüyorum artık yüzüme temizleme jeli de yapmıyorum yıkayıp nemlendirici yapıyorum bide C vitamini. Gece de dönüşümlü kullanıyorum serumları

Sabah ben bişey sürmüyorum artık yüzüme temizleme jeli de yapmıyorum yıkayıp nemlendirici yapıyorum bide C vitamini. Gece de dönüşümlü kullanıyorum serumları
Bende öyle sade suyla yıkayıp güneş kremi sürüyorum akşam da temizleme jeli serum krem.
Gününe göre bakım yapıyorum.

Bende öyle sade suyla yıkayıp güneş kremi sürüyorum akşam da temizleme jeli serum krem.
Gününe göre bakım yapıyorum.
Uyku düzeni beslenme de önemli kaç gündür geç yattım gece kahve felan içtik şuan serum felan kurtaramaz beni 😁 gözlerimin altı çökmüş gibi düzeltirim ama artık

Back
X