- 23 Eylül 2013
- 26.267
- 54.917
- 798
Onların lazer tedavileri oluyor ya ondan dedim yanlış anlamaTamamdır teşekkür ederim, doktora gitmeye üşeniyorum![]()
Benimde çillerim vardı bakım yapmaya başlayınca güneş kremi falan kendi kendine geçtiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların lazer tedavileri oluyor ya ondan dedim yanlış anlamaTamamdır teşekkür ederim, doktora gitmeye üşeniyorum![]()
C vitamini kullanıyorum güneş kremini yaz kış kullanıyorumKızlar güneş lekeleri için kullandığınız bir ürün var mı ?
Domol cam spreyAdı neydi canım ben de bakayım
Solante güneş kremi benim yüzümde alnımda hep leke yapmıştı bazı güneş kremleri leke yapabiliyorEvet kullanıyorum düzenli olarak. Solante pregna kullanmıştım hamileyken.
Pigmenta var olan lekelere iyi gelir mi?
Hangi C vitaminini kullanıyorsun, bana marka model yazın yormayınC vitamini kullanıyorum güneş kremini yaz kış kullanıyorum
Solante pigmentadan memnun kaldım önümüzdeki yaz tekrar alacağım sen hangisini almıştın.Solante güneş kremi benim yüzümde alnımda hep leke yapmıştı bazı güneş kremleri leke yapabiliyor
Ben dermoskin kullanıyorum. Memnun kaldım. Önceden olan lekeler sıkıntıSolante pigmentadan memnun kaldım önümüzdeki yaz tekrar alacağım sen hangisini almıştın.
Orta segment birsey istiyorsan the ordinary veya the purestHangi C vitaminini kullanıyorsun, bana marka model yazın yormayın![]()
Yapısı nasıl kalın mi yazın missha, la roche hafif kalıyor kalın yapılı krem istiyorum.Ben dermoskin kullanıyorum. Memnun kaldım. Önceden olan lekeler sıkıntı
C vitamini olandı canım alnımda baya güneş lekesi oldu küçükte değildi birde eczaneden almıştım pahalıydı da kullanmadım sonra loreal Paris'in aldım ondan memnunumSolante pigmentadan memnun kaldım önümüzdeki yaz tekrar alacağım sen hangisini almıştın.
The purest de güzel onu da alabilirsin retinol daha önce kullanmadıysan en düşük seviyede başlaman gerekiyor tabi yoksa yanarsın allah muhafazaHangi C vitaminini kullanıyorsun, bana marka model yazın yormayın![]()
Sabah ben bişey sürmüyorum artık yüzüme temizleme jeli de yapmıyorum yıkayıp nemlendirici yapıyorum bide C vitamini. Gece de dönüşümlü kullanıyorum serumlarıHepsinin kullanımı farklı mikan haftada 1 yapacağın ürünler var asitli ürünlere exra dikkat et cilt bariyeri bozulur. Bence 1 ürünle başlayıp zamanla ekleme yap.
Bende öyle sade suyla yıkayıp güneş kremi sürüyorum akşam da temizleme jeli serum krem.Sabah ben bişey sürmüyorum artık yüzüme temizleme jeli de yapmıyorum yıkayıp nemlendirici yapıyorum bide C vitamini. Gece de dönüşümlü kullanıyorum serumları
Uyku düzeni beslenme de önemli kaç gündür geç yattım gece kahve felan içtik şuan serum felan kurtaramaz beniBende öyle sade suyla yıkayıp güneş kremi sürüyorum akşam da temizleme jeli serum krem.
Gününe göre bakım yapıyorum.