• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün planım ev temizliği keşke yardımcı gelebilse ayda 1 bile yeterdi bana 😁
2 günde yapacağım işleri cam silme ve detaylı elden geçireyim odaları kontrol edeceğim.
Bir süre idare eder artık.

Slm kızlar,
wendy wendy çiçeklerin çok güzel, ben hala çiçek bakamıyorum yani ilgim yok aslında ama anneme bunu kabul ettiremiyorum habire çiçek verip duruyor 🙈
Dün bizde de temizlik vardı oh mis gibi oldu ev, kafam rahat diğer sorunlara kafa yoracak alanı açıyor anca ama 😆😆😆
Mia- Mia- sen planlarını yazdın başka yazan yok mu? Motive ediyor insanı ben de yazayım inşallah 🙏

Bu seneyi değerledireyim.
2025 Hedeflerim

1- Çocuklarla ilişkimi geliştirmek - Bu konuda bir çok şey yılın 2. Yarısında rayına oturmaya başladı. İnşallah daim olur 🙏

2- Sağlıklı ve ölçülü beslenmek- sağlıklı ama ölçüsüz beslendiğimi düşünüyorum 😅

3- Yurtdışı tatiline gitmek- İspanya’ya gittim🥳

4-İnsan ilişkilerimde mesafemi kendim ayarlamak- bu konu bu sene tam istediğim kıvama geldi. Çoğu kişi umrumda değil olanlarla da güzel bir ilişkim var.

5- Her gün az ya da çok demeden kitap okumak- bu yıl 8 kitap bitirmişim, 9.yu okuyorum. Son 2 aydır okuyamadım. Öncesi iyi gidiyordum. Toparlarım yakında umarım.

Back
X