ya mikan çok üzüldüm, inşallah ciddi bi problem yoktur
ben de bu durumlardan inanılmaz korkuyorum, bu seferde çocuklarım resmen fanusta büyüyor işte, arabayla okula, hop okuldan eve ya da anneyle güvenli bi yere. bu da iyi değil ama ne yapabilirim ki
Gözü iyi gibi içimiz rahat etsin diye götüreceğiz. Ama 4 yıl aynı sınıfta olacaklar beni tedirgin eden o. Çocuk bugün okula gelmemiş pedagoga götürmüşler umarım doğrudur
Gözü iyi gibi içimiz rahat etsin diye götüreceğiz. Ama 4 yıl aynı sınıfta olacaklar beni tedirgin eden o. Çocuk bugün okula gelmemiş pedagoga götürmüşler umarım doğrudur
doğruluğunu okulun rehberlik servisi takip edecek artık, aileler götürmek kesinlikle istemiyor çünkü, rapor olur ilerde önüne çıkar diye. sizde rehberliğe baskı yapın takipte olsunlar, ortanca oğlun dimi? kuzum dediğin gibi daha çok yolları var kuzularımın.
doğruluğunu okulun rehberlik servisi takip edecek artık, aileler götürmek kesinlikle istemiyor çünkü, rapor olur ilerde önüne çıkar diye. sizde rehberliğe baskı yapın takipte olsunlar, ortanca oğlun dimi? kuzum dediğin gibi daha çok yolları var kuzularımın.
Neyin zarar vereceği bildikleri için yapıyolar zaten canım
Anaokulunda bir çocuk dolaba kapatıyomuş diğer çocukları öğretmen babasıyla konuşurken şahit oldum babası yapabilir ne yapayım diyodu öğretmene çocugun evde yaşadıkları belliydi. Benim yeğenim de öyle çocuklardan. Her aradığımda sokakta 4 5 yaşından beri sokaklarda tek başına cok üzülüyorum okulda sürekli problem cıkarıyomuş
Evet bilerek yapıyorlar çocuk saf temiz denir ya kesinlikle değil kötülük geni denilen bir şey var
Ailenin de etkisi var tabi
Yazdım diye hatırlıyorum burda ilkokul da kar oynarken çocuğun biri topun içine taş koyup gözüme atmıştı
Bu daha önce yaşamadığım bir kötülüktü
Etrafım erkek çocuğu ile dolu daha birinde böyle kötülük görmemiştim
Yıllar sonra başkasına yaptığı bir kötülük yüzünden öldürülmüş o insan
Hiç değişmiyorlar sadece kötülük seviyeleri artıyor
Evet bilerek yapıyorlar çocuk saf temiz denir ya kesinlikle değil kötülük geni denilen bir şey var
Ailenin de etkisi var tabi
Yazdım diye hatırlıyorum burda ilkokul da kar oynarken çocuğun biri topun içine taş koyup gözüme atmıştı
Bu daha önce yaşamadığım bir kötülüktü
Etrafım erkek çocuğu ile dolu daha birinde böyle kötülük görmemiştim
Yıllar sonra başkasına yaptığı bir kötülük yüzünden öldürülmüş o insan
Hiç değişmiyorlar sadece kötülük seviyeleri artıyor
Yaa Allâh öyle insanlardan korusun hepimizi başkalarını da belaya sokuyolar
Bana da ilk okulda kar topunun içine taş koyup atmıştı bir çocuk sonra dövdüm ama haketti