• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben buraların böyle sessizliğine alışkın değilim, huhuuu nerdesiniz, mia yokken boş mu bırakıyoruz buraları??

S sarahconnor Scss94 Scss94 @Mikan belleza belleza
Hafta sonu hiç çıkmadım
Pazar eşim kızımı alıp sinemaya götürdü, bana da bir arkadaşım uğradı. Onun dışında tek aktivitem dizi izlemek oldu. Şükür dün bitirdim diziyi. Amacım yeni yıla kadar bitirmekti. Aradan çıkmış oldu. Şimdi yarım kitabım var ondan devam etmeyi, hatta bir tane daha okumayı planlıyorum yeni yıla kadar.
Bir de yapılacak ev işleri listesi yaptım kendime. Onları da yıl sonuna kadar halledersem süper olacak😊

:KK200: Ben iyiyim wendy wendy oğlum hastaydı bugün okula göndermedim
Hafta sonu ev tamir işleri ile uğraştık
geçmiş olsun canım senin oğluna da Scss94 Scss94 senin oğluna da :KK200:

Mia- Mia- nişan ve gezinizin güzel geçmesine sevindim, bizde kardeşimin yemin töreni için gitmiştik manisaya, öyle yemyeşil, her yerde akarsular var, bayılmıştım, bi kaplıcada kalmıştık orası da çok güzeldi.

Gelir gider planlaması
Kartımdan aldığım harcamaları ödedim taksit yapmadığım için belirli bir miktar belirleyip öncelikli almam gerekenleri alıyorum.
Böylece ne kendimi aşırı sıkmış oluyorum hemde bilinçli alışverişimi yapıyorum.
10 günlük harcama nakit harçlık ayırıyorum.
Her 10 günde cüzdanda kalanları çıkartıp yenilerini koyuyorum arta kalanlar gümüş hesabına gidiyor. Haftasonlari çay kahve hafta içi de simit vs bazen kızımın okulu için ihtiyaç halinde kullanıyorum böyle ufak tefek giderleri de karta yuklenmemis oluyorum.
Diğer harcamalar içinde kısa vadeli birikimden kullanıyorum hediye yemek vs için.

Birikimlerim
Gümüş
Bes
Altın
Döviz olarak paylastiriyorum
Bunlar uzun orta ve kısa vadeli birikimler.
Dövizler alışveriş hesaplarım ihtiyaç halinde
Altın güven fonu
Bes uzun vadeli
Gümüş te ay sonuna ne artıyorsa orta vadeli

Ajandama ne aldıysam yazıyorum harcamalarimi ve zorunlu giderleri hesaplayıp kalanı birikime atıyorum. Sistemi kurunca gerisi geliyor.
Kartın kalanı da eşime ait market ve Eylül için alınanlar.

Mia- Mia- nişan ve gezinizin güzel geçmesine sevindim, bizde kardeşimin yemin töreni için gitmiştik manisaya, öyle yemyeşil, her yerde akarsular var, bayılmıştım, bi kaplıcada kalmıştık orası da çok güzeldi.

Evet güzeldi keşke daha sıcak zamanda gitseydik düğünü sıcak havada yaparsınız umarım dedik 😅

Giyim olarak pek alışveriş yapmayı düşünmüyorum kışlık yeterince kıyafetim var sezon başında almıştım değişiklik hem iyi geliyor hem eksikleri tamamladım sayılır
Birkaç istediğim parçayı bulamadım ama idare ederim.

Sağol canım 🩷
Salihli'de mi kalmıştınız acaba oraya bayılıyorum. İlçeleri merkezden daha güzel yemyeşil gerçekten

Back
X