Vet çağırdıysa yaptırır doğum
Yavruları da olur yanında muhtemelen
Ben de buz gibi soğuyorum valla çok haklısın
Muhtaç o kadar hayvan varken

Iyiki izlemiyorum

Selam kızlar
Cumartesi sınav görevim vardı, sonra piknik yaptık arkadaşlarla iyi geldi doğada olmak
Pazar günü yağmur vardı bütün gün evdeydim
3 makine çamaşır yıkadım kurutup yerleştirdim
Ütüler vardı onları kaldırdım
Bugün yine yağmur var
Eve gidince biraz yemek yapacağım
Oğlumla biraz resim, etkinlik yaparız yemek zamanına kadar

12 kitap yazmıştım bu yıl okuma hedefi
Son bir kitap kaldı hedefimdeki onu da okuyunca 24 kitap okumuş olacağım bu yıl, yazın hiç okuyamadım o yüzden fena değil bu sayı
Az önce okuldaki çekmeceleri eski evraklarımı kontrol ettim, 1 poşet atılacak çıktı burayı da düzenlemiş oldum

Selamlar
Benim de cumartesim evde, pazarım 4 saat kadar ailece dışarıda geçti.
Bugün genel temizlik yaptım. Dinlenirken YouTubedan Beyhan Budak videosu açıp sarma sardım, çorba pişirdim. Kızımı okuldan aldım geldim.

Telefonda zaman zaman oynadığım oyunlar oluyor ama şu an hiçbiri yok. Hepsini sildim. Baktığım şey genelde instagram, sahibinden ve burası. Youtube da bir şeyle meşgulken iyi oluyor müzik, dizi, eğitici içerik izlemek için kullanıyorum.
Tv de takip ettiğim hiçbir şey yok. Bazen akşamları Tlc ye bakıyorum, trt belgesele bakıyorum güzel bir şey varsa izliyorum yoksa kapatıyorum. Gündüz zaten hiç vakit olmuyor. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

Slm kızlar, iyi haftalar

Haftaya hızlı bir başlangıç yaptım. Küçük oğluşun dişi apse yapmış. Öğretmeni aradı. Okuldan gelince önce annem ve çocuklarla pazara gittik. Sonra da oğluşu doktora götürdüm. Eczaneye ve patiseriye uğradık geldik.

Haftasonumuz evde geçti. Akşama annem börülce kavurması yapacak. Haftasonu içli köfte yaptık ondan da var hala.
Bu hafta okul yoğun sınavlar başladı.
Elimdeki kitabı bitirirsem bu yıl 9 kitap okumuş olacağım. İlk 2. Yarısı saldım kitap işini ya
Telefon kullanımı benim de haftalık ortalama dizi izlersem 5 buçuk 6 saati buluyor malesef

Geçmiş olsun
Bu yıl kitap okumayı fazla yapamadım saymadım
Tekrar toparladım

Akşama Pırasa ve mercimek çorbası yapıyorum
Yanına turşu ve salata yaparım.
Mola verdim.

Tlc Hayatına yer aç programını izliyorum YouTube dan ve çok tuhaf detayları fark ettim.
Bence o programa bir psikolog olsa daha iyi olurdu
Kadının 1780 tane ojesi varmış eskiden işten sonra eve gelince tırnaklarına bakım yapmak ona iyi gelirmiş şimdi çocuklar ve o dönem zor geçtiği için yapamamış ve eski günleri de özlediği için atamamış.
Sunucu da "kurtulalım hadi onlardan" gibi birsey söylüyor.
Her eşya istifinin altında yatan bir durum vardır.
Veya hobiyse bile bu koleksiyonları yeni hayatı için elemek zorunda hissetmek bence doğru değil. Zamanla karar verilmesi gereken durumdur.

1780 tane ojenin hiç biri kurumamış ya da son kullanma tarihi geçmemiş mi?
Aşırı istifçilik bir ruh hastalığı bence de

Geçmiş olsun
Bu yıl kitap okumayı fazla yapamadım saymadım
Tekrar toparladım
Kitap olayı bende de bu sene çok yavaş ilerliyor. Yazın başladığım kitap hala bitmedi. Tabi bunda araya 115 bölümlük Türk dizisi almamın da etkisi büyük. Okumaya başladığımda bazen odaklanamıyorum, dikkatim dağılıyor, bazen uykum geliyor, bazen de başka bir sebeple bölünüyor. Ama kendimi zorlayacağım.

Akşama Pırasa ve mercimek çorbası yapıyorum
Yanına turşu ve salata yaparım.
Mola verdim.
Benim çorba da mercimek. En sevilen

Dinlenirken sarma sarmak mı ben sarma sardıktan sonra bir kaç gün dinleniyorum

Haftalık 5 6 saat çok iyi değil mi?
Oğluşuna geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…