- Emoji Skoru
- 25.103
- Puanlar
- 498
Vet çağırdıysa yaptırır doğumBence de yasaklansın bi arkadaşın kardeşi yavrulatıp satıyomuş kadından soğudum resmen onun suçu yok amaKedi cins kediydi maalesef ama kadında çok üzgündü o bakıyo sanırım bidaha ki sefer gittiğimde yavruları yanında olur inşallah
Iyiki izlemiyorumBen okuyorum bazen yorum da yazıyorum
Uzun yazıları hiç okuyamıyorum
Aldatan filan değil de çokça çocuk yapıp o çocuklar için katlanıyorum diyen kadınlara gıcık oluyorum
Yok yavrularım iyiki var onlar benim neşe kaynağım filan
Ya bak bakalım o çocuklarda neşe var mı bencil yaratık diyesim geliyor
Müge anlı da arada bakıyorum ama korkunç şeyler var
Minik kız çocuğu döverek öldürülmüş ve küçük çocuklar bu duruma şahit olmuş hatta büyümüş ifade vermişler adam 5 yıl yatıp çıkmış hem istismar hem cinayetten
Üstelik o kızlardan biri adamın baktığı köpeklerin de elinden alınması için şikayetçi olmuş daha bugün savcı takipsizlik vermiş
böyle izliyorum yani ne çocuk ne hayvan ne de kadın güvende bu ülkede
Adalette sadece kadın adı
Mia iyi ki uzak duruyorum dedin bak hepsini anlattım
Haber izlemiyorum ama okuyorum uzak kalamıyorum hiç
Geçmiş olsunSlm kızlar, iyi haftalar
Haftaya hızlı bir başlangıç yaptım. Küçük oğluşun dişi apse yapmış. Öğretmeni aradı. Okuldan gelince önce annem ve çocuklarla pazara gittik. Sonra da oğluşu doktora götürdüm. Eczaneye ve patiseriye uğradık geldik.
Haftasonumuz evde geçti. Akşama annem börülce kavurması yapacak. Haftasonu içli köfte yaptık ondan da var hala.
Bu hafta okul yoğun sınavlar başladı.
Elimdeki kitabı bitirirsem bu yıl 9 kitap okumuş olacağım. İlk 2. Yarısı saldım kitap işini ya
Telefon kullanımı benim de haftalık ortalama dizi izlersem 5 buçuk 6 saati buluyor malesef
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Bu yıl kitap okumayı fazla yapamadım saymadım
Tekrar toparladım
Evet yaza kadar uzun bir zamanımız varTeşekkür ederim
Aslında tam kitap kahve ayları
1780 tane ojenin hiç biri kurumamış ya da son kullanma tarihi geçmemiş mi?Tlc Hayatına yer aç programını izliyorum YouTube dan ve çok tuhaf detayları fark ettim.
Bence o programa bir psikolog olsa daha iyi olurdu
Kadının 1780 tane ojesi varmış eskiden işten sonra eve gelince tırnaklarına bakım yapmak ona iyi gelirmiş şimdi çocuklar ve o dönem zor geçtiği için yapamamış ve eski günleri de özlediği için atamamış.
Sunucu da "kurtulalım hadi onlardan" gibi birsey söylüyor.
Her eşya istifinin altında yatan bir durum vardır.
Veya hobiyse bile bu koleksiyonları yeni hayatı için elemek zorunda hissetmek bence doğru değil. Zamanla karar verilmesi gereken durumdur.
Kitap olayı bende de bu sene çok yavaş ilerliyor. Yazın başladığım kitap hala bitmedi. Tabi bunda araya 115 bölümlük Türk dizisi almamın da etkisi büyük. Okumaya başladığımda bazen odaklanamıyorum, dikkatim dağılıyor, bazen uykum geliyor, bazen de başka bir sebeple bölünüyor. Ama kendimi zorlayacağım.Geçmiş olsun
Bu yıl kitap okumayı fazla yapamadım saymadım
Tekrar toparladım
Benim çorba da mercimek. En sevilenAkşama Pırasa ve mercimek çorbası yapıyorum
Yanına turşu ve salata yaparım.
Mola verdim.
Özellikle bugün. Burası yağmurlu ve kasvetli, sabah kapkaraydı evin içi. Uyku havası ya da kitap kahve.. ama yapılacak daha önemli işler vardıTeşekkür ederim
Aslında tam kitap kahve ayları
UykuÖzellikle bugün. Burası yağmurlu ve kasvetli, sabah kapkaraydı evin içi. Uyku havası ya da kitap kahve.. ama yapılacak daha önemli işler vardı
Dinlenirken sarma sarmak mı ben sarma sardıktan sonra bir kaç gün dinleniyorumSelamlar
Benim de cumartesim evde, pazarım 4 saat kadar ailece dışarıda geçti.
Bugün genel temizlik yaptım. Dinlenirken YouTubedan Beyhan Budak videosu açıp sarma sardım, çorba pişirdim. Kızımı okuldan aldım geldim.
Telefonda zaman zaman oynadığım oyunlar oluyor ama şu an hiçbiri yok. Hepsini sildim. Baktığım şey genelde instagram, sahibinden ve burası. Youtube da bir şeyle meşgulken iyi oluyor müzik, dizi, eğitici içerik izlemek için kullanıyorum.
Tv de takip ettiğim hiçbir şey yok. Bazen akşamları Tlc ye bakıyorum, trt belgesele bakıyorum güzel bir şey varsa izliyorum yoksa kapatıyorum. Gündüz zaten hiç vakit olmuyor. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.
Bence de.1780 tane ojenin hiç biri kurumamış ya da son kullanma tarihi geçmemiş mi?
Aşırı istifçilik bir ruh hastalığı bence de
Uyku zaman kaybı olurdu. Gece uyuruz
Haftalık 5 6 saat çok iyi değil mi?Slm kızlar, iyi haftalar
Haftaya hızlı bir başlangıç yaptım. Küçük oğluşun dişi apse yapmış. Öğretmeni aradı. Okuldan gelince önce annem ve çocuklarla pazara gittik. Sonra da oğluşu doktora götürdüm. Eczaneye ve patiseriye uğradık geldik.
Haftasonumuz evde geçti. Akşama annem börülce kavurması yapacak. Haftasonu içli köfte yaptık ondan da var hala.
Bu hafta okul yoğun sınavlar başladı.
Elimdeki kitabı bitirirsem bu yıl 9 kitap okumuş olacağım. İlk 2. Yarısı saldım kitap işini ya
Telefon kullanımı benim de haftalık ortalama dizi izlersem 5 buçuk 6 saati buluyor malesef
Buzluktan içi çıkarmıştım akşam, mecbur sardım otururken. Geçen omuzlarım ağrımıştı benim de. Bu kez o kadar yormadı.Dinlenirken sarma sarmak mı ben sarma sardıktan sonra bir kaç gün dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?