• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okula giderken markete uğradım salça bitmişti dün.
Eşimde kıyma çektirmiş 5 kg kadar onu porsiyonlayip dolaba koyacağım.
Bir kahve yapıp dinlenirim. Bu kez dizi veya video bakıyım güzel birşey bulursam izlerim.
Akşama tavuk makarna salata yaparım.
Kv umreye gitti eşimin babası bize geliyor yemeğe o yüzden akşam yemeklerini hem daha erken hemde biraz çeşit düşünüyorum.
 
Selamlar
Sabah erken uyandım. Evi toparlayıp kızımı okula bıraktım. Çıkmışken market alış verişi yaptım. Eve gelince 1 bölüm dizi izledim. Samanyolu’na başladım 89 yapımı Aydan Şener, Tolga Savacı, Yaşar Alptekin oynuyor 4 bölüm zaten çabuk biter☺️ Sonra kitaplığımı temizledim, ertelediğim işlerdendi yapınca rahatladım☺️ Şimdi karnabahar koydum ocağa. Eşim sevmez bana almış, ben de hepsini yiyemeyeceğime göre😬 mecbur yiyecek. Dünden de çorba ve sarma var idare ederiz.

Mia- Mia- Yaşamak kitabını ben de bu yıl okudum, akıcı güzel bir kitap.

Askerde hergun yerdik diyordu eşim 😅
O yüzden uzun süre bizde pisiremedik normalde çok severim hem firinda hem kızartma halini.
 
Back