• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Amiin canım inşallah 🥰
Ben bu sene evde etkinliği azaltıp evden sıkılmasını istiyorum bakalım. Yine vakit geçiririz evde tabi ki ama daha çok dışarda ve yaşıtlarıyla olmasını istiyorum inşallah. Camiyi çok iyi düşünmüşün canım bende düşünüyorum bakalım olursa

Evet kışın hep evdeler zaten yazın bari dışarıda vakit geçirsinler

Yarın kızımın kırtasiye eşyalarını düzenleyeceğiz
Her dönem bitiminde ayıklama yapıyoruz.
Sonrasına karışmıyorum pek kendi duzeni dağınıklığının sorumluluğunu alacak durumda.
Kıyafet katlama işini de kendisi yapıyor odasında sadece süpür sil yapıp yatağını topluyorum
(Şimdiki yatakta yan koruma yerleri olduğu için yorganı katlamak gerekiyor)
Yeni karyolasi gelince onu da yapmayacağım.
Nevresim değişimini birlikte yapmaya başlarız.

Sonrasında detaylı işim kalmıyor . Kitap okumak, film izlemek ve dinlenmek istiyorum.
😌

Selam kızlar
Eylülün dolaplarini kontrol ettik.
Boya kalemlerini eledik eski olanlardan.
Okuduğu kitapları kullanılan defterlerden.
Sevmediği puzzle vs. 4 orta boy poşet eşya çıkarttık 2 tanesi çöp. Diğer 2 poşeti de anneme götüreceğim mahalledeki çocukları olanlara veriyor.
Ferahladı iyi oldu.
Resim defteri ve test kitabı sipariş vereceğim.
Bir sürü de okunacak kitapları var 🙈
Okul kıyafetlerini de tamamen eledim.

Selam kızlar
Bugün genel temizlik günümdü. Yaptım bitti. Nevresimler yıkandı, mutfak halısı yıkandı. Duş aldım dinleniyorum.

Selamlar günaydın 😍
Dün benim de temizlik günümdü banyoyu temizleyemedim sadece bugün banyoyu temizlerim. Akşam basketbol kursu var oğlumun. Artık çok hafif yemekler yapmaya başladım o kadar sıcak ki hava gündüz dışarıya çıkamıyoruz

Selam kızlar elinize sağlık
Tatilin en güzel yanı uyuyabilmek 😄
Kahvaltı hazırla evi toparla öğlen oluyor.
Sonra kahvemi yapıp dizi izliyorum kızım da arkadaşıyla oyun oynuyor.

Bugün exra nevresim değiştirdim.
Sonra aksam üzeri markete gitmem gerekiyor.

Zeytin ağacını izliyorum öğlen
Akşamda eşimle bir bölüm dizi izliyoruz "seni bulacağım" adı ikisi de güzel.

Kızım oyundan sonra test çözüyor ve Sonra onunla oyun oynuyoruz bugün dışarı çıkarız market öncesi gezeriz.

Ben de bir kitap okudum yeni bitti Ne Yaptığını Biliyorum diye baktım dizisi varmış dizisine başladım dizisini beğendim kitabını da beğendim. Spor yaparken türkçe dublaj actım sırlar dünyası izliyo gibi oldum dublajlı izlememiştim bayadır 😁😁

@Kmsl Hnd hoş geldiiin nerelerdesin canım neler yaptın güncelleme yap 😊

Selam kızlar
Çarşamba günü saç bakımı yaptım bakım ürünlerimi düzenledim şu aralar düzenli bakım yapamıyorum ama yapacağım umarım.

Dün de buraya giremedim hata verdi.

Bugün de annemler geldi Köye gittiler birkaç gün kalacaklar.

Günler tuhaf bir yoğunluk ve akışında ilerliyor.
O yüzden durgunluk var üzerimde sıcaklar da etkili olabilir bilmiyorum.

O yüzden sabahtan öğlene kadar tüm işleri bitirmeye çalışıyorum.
Ütü işim var ki her gün yapmaktan vazgeçiyorum.

Birkaç güne tatil yeri bakacağım onun hayaliyle yaz biter zaten birde gidince 3 gün yetiyor 3 gece yani Sonra oradan da sıkılıyoruz hayat garip işte.

Kızım daha camiye gitmedi kayıtlar ne zaman oluyor acaba bilmiyorum haftaya başlarlar diye düşünüyorum. Sonra annemde kalacak birkaç gün kalırsa nasıl devam edecek bilmiyorum. Hafta sonu kalır belki.

Kendime 2 kazak aldım yaz günü indirim normalde takip etmem ama kışın almamıştım baktım indirimde alıyım dedim bu alışveriş konusu da karışık bir hal aldı. Onu da düşüneceğim önce bir çay içeyim.
Chatgbt geri yükledim "var olanlara odaklan" diyor. Haklısın diyorum ama olmuyor. Göz görünce almak istiyor avm ve alışveriş siteleri yasaklansa şöyle 6 ay kadar ferah seviyem çok güzel olacak gibi geliyor.
O kadar çok konu ve hedef askıda kaldı ki bir yandan devam etmek istiyorum bir yandan ara vermiş gibi oldum.
Neyse kendinize iyi bakın 😊

Selam kızlar
Çarşamba günü saç bakımı yaptım bakım ürünlerimi düzenledim şu aralar düzenli bakım yapamıyorum ama yapacağım umarım.

Dün de buraya giremedim hata verdi.

Bugün de annemler geldi Köye gittiler birkaç gün kalacaklar.

Günler tuhaf bir yoğunluk ve akışında ilerliyor.
O yüzden durgunluk var üzerimde sıcaklar da etkili olabilir bilmiyorum.

O yüzden sabahtan öğlene kadar tüm işleri bitirmeye çalışıyorum.
Ütü işim var ki her gün yapmaktan vazgeçiyorum.

Birkaç güne tatil yeri bakacağım onun hayaliyle yaz biter zaten birde gidince 3 gün yetiyor 3 gece yani Sonra oradan da sıkılıyoruz hayat garip işte.

Kızım daha camiye gitmedi kayıtlar ne zaman oluyor acaba bilmiyorum haftaya başlarlar diye düşünüyorum. Sonra annemde kalacak birkaç gün kalırsa nasıl devam edecek bilmiyorum. Hafta sonu kalır belki.

Kendime 2 kazak aldım yaz günü indirim normalde takip etmem ama kışın almamıştım baktım indirimde alıyım dedim bu alışveriş konusu da karışık bir hal aldı. Onu da düşüneceğim önce bir çay içeyim.
Chatgbt geri yükledim "var olanlara odaklan" diyor. Haklısın diyorum ama olmuyor. Göz görünce almak istiyor avm ve alışveriş siteleri yasaklansa şöyle 6 ay kadar ferah seviyem çok güzel olacak gibi geliyor.
O kadar çok konu ve hedef askıda kaldı ki bir yandan devam etmek istiyorum bir yandan ara vermiş gibi oldum.
Neyse kendinize iyi bakın 😊
Canım nazar olmuş sana kesiin (babanem gibi konuştum 😁)
Evine kendine oku sirkeli suyla sil
Alma konusunda bişey diyemeyeceğim olabilir olmuş aldıklarını güle güle kullan 😁
Hedeflerin neler yılı yarıladık bu ayda güzel başlangıç olabilir senin için 🥰

Canım nazar olmuş sana kesiin (babanem gibi konuştum 😁)
Evine kendine oku sirkeli suyla sil
Alma konusunda bişey diyemeyeceğim olabilir olmuş aldıklarını güle güle kullan 😁
Hedeflerin neler yılı yarıladık bu ayda güzel başlangıç olabilir senin için 🥰
Selam canım 😊
Birkaç konuya odaklaninca diğer yapmak istediklerimiz geri planda kalıyor onları da yapmak istesem başka işler kalıyor şöyle oturup düşünüyorum tüm hedefleri yapmaya yetişmek bir noktada anlamsız geliyor.
Sanki hep başa dönüyormuş hissi oluyor ama tabi öyle de olmuyor biliyorum. İlerlemeyi hissedemiyorum.
Bakalım bu hisler beni nereye götürecek 😄

Sen nasılsın 😊

Selam canım 😊
Birkaç konuya odaklaninca diğer yapmak istediklerimiz geri planda kalıyor onları da yapmak istesem başka işler kalıyor şöyle oturup düşünüyorum tüm hedefleri yapmaya yetişmek bir noktada anlamsız geliyor.
Sanki hep başa dönüyormuş hissi oluyor ama tabi öyle de olmuyor biliyorum. İlerlemeyi hissedemiyorum.
Bakalım bu hisler beni nereye götürecek 😄

Sen nasılsın 😊
İyiyim canım ben de çok sıcak gün içinde çok enerjim olmuyor benim de. En son hasta olmuştum baş dönmelerim yeni geçmeye başladı çok zorladı beni
Tüm hedeflerimize yetişemiyoruz ben de şunu farkettim yaptıgım şeyler hadi yapayım bitsin de diğer yapacağım şeyi yapayım diye acele acele yapıyorum bazen de bir durup sakinleşmek gerekiyor.

İyiyim canım ben de çok sıcak gün içinde çok enerjim olmuyor benim de. En son hasta olmuştum baş dönmelerim yeni geçmeye başladı çok zorladı beni
Tüm hedeflerimize yetişemiyoruz ben de şunu farkettim yaptıgım şeyler hadi yapayım bitsin de diğer yapacağım şeyi yapayım diye acele acele yapıyorum bazen de bir durup sakinleşmek gerekiyor.
Evet arada özellikle günlük yaşam değişince bir durup durumu gözden geçirmek gerekiyor.

Bugün hava kapalı serinlemek iyi geldi.
Merkezi bir yere gitmek istemedim yesillik ormanlık bir yere gittik oturduk sakin bir yer iyi geldi.😊

Evet arada özellikle günlük yaşam değişince bir durup durumu gözden geçirmek gerekiyor.

Bugün hava kapalı serinlemek iyi geldi.
Merkezi bir yere gitmek istemedim yesillik ormanlık bir yere gittik oturduk sakin bir yer iyi geldi.😊
İyi yapmışsınız canım biz de İzmir'e gittik dün aşırı rüzgar vardı eve geldik ev çok sıcaktı gelmesemiydik acaba dedim 😆
Bugün temizlik günüm hemde doğum günüm 32 yaşıma girdiim 😶‍🌫
Haftaya da ertuşun doğum günü kutlama istemedi ertuş pasta alıp kendi aramızda kutlarız. Memlekete gidince de bir pasta keseriz

İyi yapmışsınız canım biz de İzmir'e gittik dün aşırı rüzgar vardı eve geldik ev çok sıcaktı gelmesemiydik acaba dedim 😆
Haftaya da ertuşun doğum günü kutlama istemedi ertuş pasta alıp kendi aramızda kutlarız. Memlekete gidince de bir pasta keseriz
Doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara 🎉🎉🎉
32 mi çok gençsin daha 😁 maşallah

Selam kızlar.
Bugün uykum açılmadı hala.
Kendime geleyim hızlıca evi toparlayıp geleyim.
Aldığım kararları yazacağım 😁

Canım doğum günün kutlu olsun🎂
Nice mutlu seneler 🌸
Ertuş da 10 yaşına girecek herhalde, küçük anne olmuşsun. Birlikte büyümüşsünüz😊

Back
X