- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
Gelmesin yaa iyi böyle :)
Ahh nerdeeee.
Aşk olsun maratona mı kalktın bana söylemeden![]()
Yok ya nerde ev fena aklımda ydi bunlar ayırdım hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmesin yaa iyi böyle :)
Ahh nerdeeee.
Aşk olsun maratona mı kalktın bana söylemeden![]()
Benim ev de fenaYok ya nerde ev fena aklımda ydi bunlar ayırdım hemen
Hadi hayırlısı bakalım kendine iyiBenim ev de fenadoğursam kimseyi çağıramam
![]()
Eve bakmaya gelen gelmesin zatenBenim ev de fenadoğursam kimseyi çağıramam
![]()
Hangi yöntemdi mia oBenimde temizlik günüm.
en fazla 2 saatlik iş var yemek+temizlik.
2 haftadır uyguladığım yöntemden memnunum.
Eşinin izine ayrılması lazım hemen sen hastaneye yat bence cnm ne olur ne olmaz...Günaydın kızlar. Benim dün NST de sancım çıktı. Doktor yatacaksın dedi. Oğlan da hastasürekli kucağımda
![]()
Hangi yöntemdi mia o
Çok güzel anlatmışsın:) ütüden nefret ederim hep babam yapardı bekarken şimdi çok zoruma gidiyor su hiç içmiyorum bu aralar bulantılar yüzünden öncesinde sabah kalkar kalkmaz içmek için zinciri kırma takvimi hazırlamıştım iyi de gidiyordum ama kısmet, kahvaltı mutlaka yapıyorum ama geçen senelerde yapmazdım çocuktan sonra alışkanlık haline getirdim okula başlayınca mecbur kalkıp hazırlıycaz şimdiden alışayım dedimHaftalık yemek ve yapılacak işleri planlıyorum
kendimi yormayacak şekilde. sadece önemli işleri yazarım.
örnek...
Pazartesi:
kuru-pilav-cacık
dağınıklık topla
Salı:
dünkü yemek yanına salata ekle
çamaşır yıka as
dağınıklık topla
Çarşamba:
türlü-bulgur pilavı- turşu
çiçekleri sula
dağınıklık topla
gerekliyse evi süpür.
Perşembe:
mantı yada menemen yap.
çamaşır yıka kuruyanları katla
dağınıklık topla
banyo wc temizle
Cuma:
Balık veya tavuk yap
buzdolabını kontrol et
dağınıklık topla
Cumartesi:
pırasa yemeği yap
genel temizlik
çamaşır yıka kuruyanları katla
Pazar:
köfte-patates
kızıma makarna veya çorba
film izle
Dağınıklık açılımı :
oyuncaklar
yatak düzeltme
eşyaları yerlerine koyma.
bulaşık-mutfak
toplam 20 dk
enerjik hissettiğim günler exra iş yaparım.
her işi severek yapmayı öğrendim.
önce herşey kabullenmekle başlıyor.
yemek yaparken müzik dinlerim yada söylerim :)
kişisel gelişim videoları dinlerim izlemeye gerek duymuyorum bunun dışında evde telefona çok bakmıyorum. Televizyon da çok izlemiyorum takip ettiğim 2 dizi, haftalık 1 film günümüz var.
o kadar çok zaman kalıyor ki. kızımla oynuyorum kendime vakit ayırıyorum. eşimle sohbet ediyoruz.
her eşyamın yeri belli kutulu.
kitabım ajandam masa üstünde durur gelip geçerken göz atarım.
hiç iş yapmadığım günlerde oluyor.
Sizi gereksiz meşgul eden nedir.
ev işlerini biriktirme sebebinizi
çözüm yollarını düşünün.
eksi yönlerim de var tabi
sabah erken uyanamıyorum.
kahvaltı
bol su içmek
ve ütü işini çözmüş değilim
hallederiz :)
Ayyy dikkat et kendine canımGünaydın kızlar. Benim dün NST de sancım çıktı. Doktor yatacaksın dedi. Oğlan da hastasürekli kucağımda
![]()
Çok güzel anlatmışsın:) ütüden nefret ederim hep babam yapardı bekarken şimdi çok zoruma gidiyor su hiç içmiyorum bu aralar bulantılar yüzünden öncesinde sabah kalkar kalkmaz içmek için zinciri kırma takvimi hazırlamıştım iyi de gidiyordum ama kısmet, kahvaltı mutlaka yapıyorum ama geçen senelerde yapmazdım çocuktan sonra alışkanlık haline getirdim okula başlayınca mecbur kalkıp hazırlıycaz şimdiden alışayım dedim
Çok titiz bi insan sayılmam üşengecim de ama ev pis ve dağınık olunca üstümde yük gibi hissediyorum mutsuz ve sinirli oluyorum, ama sağlık en önemlisi tabiki bi de burayı takip edince kendime bi rutin kurdum yorulmadan yapıyorum kafam da rahat oluyorEv işini takma hamilelik döneminde daha esnek olunabilir
Önce sağlık sonrası gelir zaten
İliğin suya tamamen karışması için en kısık ateşte 18 saat olması gerekiyormuş. Ben de eskiden düdüklüde yapıyordum ama bu baya jel gibi oldu.
Parayı her gün atması sıkıcı oldu dimi. Toptan atalım en iyisi:)
Doğum günü kutlu olsun miniğinKızımın doğumgününü kutladık bugün.. günlerdir çoook yoğundu. Herşey güzel geçti çok şükür..
Atınca birkaç günlük atmak bana da kolay geliyor..
10 - 1 - 2 - 3 tl attım
Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür. Ateşi düştü bu gün keyfi yerindeydi. Kızının doğum günü kutlu olsunAnka çok geçmiş olsun. Oğlun nasıl? Sen nasılsın?