- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Valla ben tek çocukla bile dağıtıyorum senin normal utanma utanma yükle şuraya bütün dolabın indiği bir foto![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben tek çocukla bile dağıtıyorum senin normal utanma utanma yükle şuraya bütün dolabın indiği bir foto![]()
Bizim evde kızartma olmuyor işte. Yemek yaparken cam açıyorum genelde balık evde asla pişmez dışarda pişirip getirioz.. ay ne tembel hatunmuşum ben meğerAaaaaaa mümkün değil ondan vazgeçemem et balık kızartma da süper yardımcı

Hepsi benim suçumözelden gönderirim birazdan buraya yükleyemem kusura bakma
![]()
KesinlikleHepsi benim suçum![]()
Şimdi gördüm mutfağını çöl ciddiyim benim mutfak kadar değil tebrik etmek lazım ev kalabalık olmasına rağmen düzenli çalışılmışHepsi benim suçum![]()
Ama ben en en en güzel mutfak seninki olsun diye şey ettiydim yoksa çok güzeldi mutfağınKesinlikle![]()
Bana yollamıyor korkudanŞimdi gördüm mutfağını çöl ciddiyim benim mutfak kadar değil tebrik etmek lazım ev kalabalık olmasına rağmen düzenli çalışılmış![]()
Senin mutfağı görmek istiyoruz çokk çokk acillllBana yollamıyor korkudan![]()
Ama paylaşırsam deşifre olurum ki o yüzden atmıyorum vallahaSenin mutfağı görmek istiyoruz çokk çokk acillll![]()

Biz göze aldık ne olcakkiAma paylaşırsam deşifre olurum ki o yüzden atmıyorum vallaha![]()
10 dk içinde silersin nolcak hadi at at atAma paylaşırsam deşifre olurum ki o yüzden atmıyorum vallaha![]()
Siliniyor mu gerçekten10 dk içinde silersin nolcak hadi at at at
10 dk içinde siliniyor. Eğer pro üye olursan 30 dk içinde silebilirsinSiliniyor mu gerçekten
Hımmmm benim geçti gitti kaldı bak orda ya ben acemiyim pro nasıl oluyor eskiden yarışma oluyordu veriyorlardı proluk şimdi nasış10 dk içinde siliniyor. Eğer pro üye olursan 30 dk içinde silebilirsin
Evet yarışmada birinci olunca pro oluyorsun sanırım. Ben ücretli olmuştum. İlk prolardanız bizHımmmm benim geçti gitti kaldı bak orda ya ben acemiyim pro nasıl oluyor eskiden yarışma oluyordu veriyorlardı proluk şimdi nasış
Ekran görüntüsü alıp dene istersen benim öyle yüklediYükleyemiyorum ki hata veriyor ya