- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
sana özelden atarım mia aşk olsun :)Bir ben göremedim zaten
kk mavi olmuş en sevdiğim :)
sana özelden atarım mia aşk olsun :)
başladık mı canımAnladım canım.
1 Mart itibariyle başlıyoruz o zaman.
günaydın canım dün ben hiç bi şeye elimi sürmeden nette takıldım
bugün giyinme odasını toplamam lazım
akşama kabak yemeğim var eşime yeter ben yemiyorum zaten
haftaya yardımcı çağırmaya başlamayı düşünüyorum nasip ederse Allah.2 haftada bi silip süpürüp toz alsa yeter sanırım 5 saat geliyormuş 75 tl.
evet canım süpürge tutmak ya da yer silme banyo yıkama işleri onda olursa bende yemeği hallederim bi zahmetkolaylık olur tabi senin için.
evet canım süpürge tutmak ya da yer silme banyo yıkama işleri onda olursa bende yemeği hallederim bi zahmet
Günaydın canım.başladık mı canım
kahvaltıda sadece 1 dilim tost yedim canımGünaydın canım.
8.30'dan beri siteye girmeye çalışıyordum.
Başladım ben inşallah kahvaltımı yeni yapıyorum.
Sen ne yaptın?
İnşallah canım.kahvaltıda sadece 1 dilim tost yedim canım
dünden bugüne 100 gram daha gitmiş
akşam da hiç bi şey yemedim ikinci günüm olmasına rağmen zorlamadı beni
hadi bakalım inşallah daha çok çok vericez :)
kahvaltı olarak az değil mi ki yediklerin canım öğleni biraz fazla ye protein ağırlıklı olsun ki akşama acıkma :)İnşallah canım.
Benimde baya kafama yattı.
Zaten habire bişey yiyen bi insan değilim.
Bende bir tane gevrek yedim bir büyük ayran içtim.
Kahvaltıda pek yiyemem zaten canım .kahvaltı olarak az değil mi ki yediklerin canım öğleni biraz fazla ye protein ağırlıklı olsun ki akşama acıkma :)
benim de kafama yattı ve uygulaması sanki daha kolay gibi bakalım inşallah işe yarar
şimdi kafama takılan şey bu 7 kilo ne kadar zamanda gider ne kadar daha böyle gitmeliyim acaba?
bende tam tersi ne bulursam yeme potansiyeli olan biriyim canım evlendikten sonra saldım da saldımKahvaltıda pek yiyemem zaten canım .
Öğlen evet daha sağlam yiycem.
Akşama da mercimek yemeği ve yoğurt yeterli.
Çok fazla yemek yiyemem zaten ben midem kalkar hemen
Ama çocuklardan sonra yerleşmiş kilolarım var.
Senin o 7 kilo max. 2-2.5 ayda gider benim tahminim.
Verirsin inşallah canım ben sdana inanıyorum :)bende tam tersi ne bulursam yeme potansiyeli olan biriyim canım evlendikten sonra saldım da saldım
olsun sende böyle git bakalım bi hafta sonra sonuca bi bakalım ne kadar etki etti sende diye?
2 aya versem ay ne güzel olur ağzın bal yesin
ne kadar çok iş yapmışsınBen dün akşam eve gidince;
Evi havalandırıp salonu ve çocuk odasını topladım.
Yine süpürge açmadım nasipse cumartesi dip köşe temizliycem evi.
Büyük bi tencere şehriye çorbası yaptım sıcakken kavanozlara koyup konserveledim.Açıp hemen ısıtıp içmek için.
Biliyorum çok zor bişey değil çorba ama bazen ona bile vaktim olmuyo.
Birde bugün için mercimek yemeği yaptım.
Baharatlıkların ahşap standını ve bıçaklığın standını attım.Hepsini çekmeceye koydum.
Tezgahın kenarında bi kaç ıvır zıvır birikmiş.
Onları kaldırıp domestosla silip kurulayıp jilet gibi yaptım.
Karşısına gecip bi 10 dakika falan seyrettim tezgahı.
Deli falan değilim ama çok seviyorum boş tezgahı ne yapayım çok rahatlatıyor seyretmek
Yok be valla toplamda 1 saat sürdü.ne kadar çok iş yapmışsın
hafta sonu pek iş yapmayı sevmediğimden bende bugün giyinme odamı toplayacağım inşallah en çok dağılan yer
dün bi çamaşır attım bende yıpranmıştı
Mia- derle topla rahatlanın kitabına dün d&r de baktım 27 tl idi dedim almam ben bunu zaten evim fazlasıyla düzenli
eve geldim pdf si varmış onu indirdim tabletten dün 30 sayfa okudum ama niyeyse bomboş cümleler gibi geldi acaba ilerleyen sayfalarda fikrim değişir mi? iyiki almamışım
ne kadar çok iş yapmışsın
hafta sonu pek iş yapmayı sevmediğimden bende bugün giyinme odamı toplayacağım inşallah en çok dağılan yer
dün bi çamaşır attım bende yıpranmıştı
Mia- derle topla rahatlanın kitabına dün d&r de baktım 27 tl idi dedim almam ben bunu zaten evim fazlasıyla düzenli
eve geldim pdf si varmış onu indirdim tabletten dün 30 sayfa okudum ama niyeyse bomboş cümleler gibi geldi acaba ilerleyen sayfalarda fikrim değişir mi? iyiki almamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?