Hoşbuldum :) sağol inşallah sorunsuz bi bebeklik geçirir mızmızlanmaz :)
O küçük parçalar var ya küçük parçalar , kimbilir kaç günümü alacak

bir de sezeryan olduğum için çok mutsuzum iş yapabilir duruma gelmeyi bekliyorum , benim gibi temizlik hastası biri için bildiğin işkence , iş yapsam hemen dikişimden ağrı belli ediyor kendini. İş yapmazsam iyiyim düzeldim ağrım yok ama illa o 1 ayı 40 günü tamamlamam gerekiyor sanırım. Hamileliliğin son günlerinde bile ev süpürebilmiş bi insanım ozamanlar bile şuandan daha kolaymış yaşamım. Yukarda yazılanları okudum nasıl imrendim , kimisi banyoya girmiş kimisi mutfağa , bahar temizliği için sabırsızlanıyorum hele kışlık ayırması kaldırması atması bildiğin terapi benim için :) benim gibi olanları görünce sevinçten gözlerim parladı.
Birde benim anlamadığım bişey var. Bizim evde ıvır zıvır küçük patça eşya çok fazla var. Hem atılmayacak hem de kullanılmayack. Ne zamandır gözlem yapıyorum başkalarının evinde böyle bişey yok. Millet nereye koyuyor o tarz eşyaları. Yarın üşenmezsem çekmecelerimin fotosunu atayım hınca hınç dolu. Çok düzensiz . Açıp da ordan bişey alıp kullandığımı bilmiyorum ama atılmıyor da.
Bir de makyaj malzemeleri, kırk yılda bir makyaj yaparım, malzemelerin tarihi geçmiştir belki ama atmıyorum düzenlemek işkence. Takıları düzenlemek için internetten bişey aldım hiç işimi kolaylaştırmadı

offff bunları yazarken bile darlandım