• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben zaten halıları perdeleri ve koltukları temizleteceğim geriye cam kapı kalıyor bana onları da hallederim kendim inşallah :)
kızlar bugün çok modumuzdayız galiba ben de işe konsantre olamadım size gülmekten :KK70:
avatarın favorım.bulabilirsen bunun konuşan halini koysana

ben zaten halıları perdeleri ve koltukları temizleteceğim geriye cam kapı kalıyor bana onları da hallederim kendim inşallah :)
kızlar bugün çok modumuzdayız galiba ben de işe konsantre olamadım size gülmekten :KK70:
o kadar şeyi temizletiyorsun araya cam kapıyı da ittiriver sana iş kalmasın:rapci:
aslında valla çok pratik ve temiz bi insanım ama cam kapı olayını pek sevmiyorum niyeyse.

senin ilk yazını gördüm tamam mı sonra avatara bakıp ekrana yapışıp aaa kız gidiyor diye ekrana yapıştıydım baktım ki sonra hep aynı yerden başlıyor gitmiyormuş:KK70::KK70::KK70:
üç adım atıyorum sonra saçlarımı savurarak dönüyorum arkam dönük şekilde iki adım daha atıp başa sarıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X