- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.151
- 158
aaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diyekubdef bugün de sen mi isim değişikliğine gittin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diyekubdef bugün de sen mi isim değişikliğine gittin![]()
yaptım bile :)) pek güzel oldu böyle zaten konuşan hali efsane kendisinin![]()
pompili iyi gelmiş analşılan nick değişikliği yapmışsın.başımm dönüyor..nerdeyim ben.üyeleri göremiyorumm .neden ışıkları açmıyorsunuz nalannnkac dk ıle kacırdım ben bu profılı![]()
aaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diye![]()
kac dk ıle kacırdım ben bu profılı![]()
neyse işin şakası bir yana.dıaşrdan bayan bulacağım.normalde 150 falandı.birden bukadar artması zoruma gitti.bu hale gelmemeliydik.fırsatlar ülkesi olma yolunda ilerliyoruz.

yaf tamam yapmıcam bi dahaEvet linda anladın mı şimdi bizi![]()

bu arada bayan kelimesini kullanmayı hiç sevmem bi önceki mesajda nasıl olmuşta kullanmışım.şaşkınım
bende bu ikisini hep karıştırıom biri açıklasın da öğrenelim haydin :)Bayan muhabbetini duymuştum da kadın demek daha kaba değil mi ?
yaa anladın mı bizi sonundaaaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diye![]()

burda 150 tl imişneyse işin şakası bir yana.dıaşrdan bayan bulacağım.normalde 150 falandı.birden bukadar artması zoruma gitti.bu hale gelmemeliydik.fırsatlar ülkesi olma yolunda ilerliyoruz.
aynen :)aaa sen kubdef misin tövbeler olsun bende diom bu kişi niye damdan düşer gibi muhabbete girdi diye![]()
yaa anladın mı bizi sonunda![]()