• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

y kızlar yarım saat önce markete gitmem gerekti. Hızlıca eşofman giydim pardesü geçirdim üzerime fırladım çıktım. Hafif bol geldi ama gidene kadar idare eder dedimdi siteden çıkmadan belimden kaydı 😂😂 Allahtan kısa ceket giymedim pardesü giydim üstüme. İftar vakti bi de aşırı kalabalıktı😂 kenara geçtim ağaçların orda kaldırdım artık belimden tuta tuta gittim 😂😂

y kızlar yarım saat önce markete gitmem gerekti. Hızlıca eşofman giydim pardesü geçirdim üzerime fırladım çıktım. Hafif bol geldi ama gidene kadar idare eder dedimdi siteden çıkmadan belimden kaydı 😂😂 Allahtan kısa ceket giymedim pardesü giydim üstüme. İftar vakti bi de aşırı kalabalıktı😂 kenara geçtim ağaçların orda kaldırdım artık belimden tuta tuta gittim 😂😂
😂😂😂 Allah da seni güldürsün

Hahahaha yarildim gülmekten eşimde sanıyor ki tv de güldür güldür var ona gülüyorum ayyy :KK70: :KK70::KK70:

:KK70: :KK70: hoşgeldin

Kız o değil bu uçan daire gibi kendi kendine süpüren robotu diyoruz😂 biz süpürmeye üşenşyoruz bi de süpürdükten sonra yıka kurut oooo hiç bize göre değil :KK70:
evet sonradan farkettım caktırma :D :D bende dıyorum nesı kolaylık daha cok ugrasıyon :D :D benım kızda cok ıstıyor ondan tv de gormus uzerıne oturup gezcekmıs :D :D

1111120141005_123112_2.webp YIL 2014

IMG_20190508_182255.webp YIL 2019

Minimal yaşam etkisi...

Sade yaşama geçmeden önce evimin her alanını doldurmuştum.
Oturma odasını temizlemek o kadar uzun sürüyordu ki,
Sürekli tozlanan dekor eşyalarını yıka kurut yerleştir.
Bıktığım dönem çok nadir temizledim bu kez de toz içinde yaşadık.
2 yıldır önemli süreç dekordan arınmakla geçti.
kızımın toz alerjisiyle daha da hızlı ilerledim :)
şuan çok rahatım.
İlerde raf ekler miyim klavye pc için bilmiyorum.
Derseniz ki çok sade mia ne yaptın ? :)
Odamın bu kısmı oldukça hareketli zaten :)

IMG_20190508_182346.webp

Kendi tarzımı yine yansıtmaya devam ediyorum
Ama en sade şekilde :)

Sade yaşama geçmeden önce evimin her alanını doldurmuştum.
Oturma odasını temizlemek o kadar uzun sürüyordu ki,
Sürekli tozlanan dekor eşyalarını yıka kurut yerleştir.
Bıktığım dönem çok nadir temizledim bu kez de toz içinde yaşadık.
2 yıldır önemli süreç dekordan arınmakla geçti.
kızımın toz alerjisiyle daha da hızlı ilerledim :)
şuan çok rahatım.
İlerde raf ekler miyim klavye pc için bilmiyorum.
Derseniz ki çok sade mia ne yaptın ? :)
Odamın bu kısmı oldukça hareketli zaten :)

Eki Görüntüle 2266775

Kendi tarzımı yine yansıtmaya devam ediyorum
Ama en sade şekilde :)

Bu kısma bayıldım
Sadelik en güzeli ya

Back
X