arkasindan çay var bide. :)
ben fistik koymayi düşünüyorum misafirlerime karni tok olurlar bişey ikram edersem...:)
üstelik çalışan insanlar... bakalım nolucak heyecanliyim :) ilk defa dişardan misafir agirliyorum.
yarin da kayınvalidemi çagircam.:) köfte yapıcam pilav kalirsa bakalım:)
pilavi gece ilk defa tutturabildim. harika oldu tane tane çok şükür:)
amerikan mutfak tarzi mi:)evet 3+1 bu yıl mutfakla oturma odasında ki duvarı kaldıracağız.
amerikan mutfak tarzi mi:)
Hediye ne için?günaydın.oruçtan dolayı çok verimli zaman geçiremiyorum minimalistlik adına.dün banyoyu temziledim.çamaşır vardı onları yerleştirdim.bütün camlar balkon kapıları açıktı heryer toz içinde kalmış 5. katta olmamıza rağmen.sinir oldum.birikim için 100 tl ayırdım.teyzeme hediye için 50 ,annem için 200 lira ayırmayı düşünüyorum.100 lira verilecek yer var.çocuklar için 50 lirada ufak tefek hediye. toplam 500 lira.çocuklara günlük bikaç parça almıştım geçen haftalarda.alt parçaları eksik onlar tamamlanacak ek olarak çocuklara bayramlık vs onları karttan çektireceğim.zaten yeğenlere bayram harçlığını hesaba katmadım pufff.
bayram için.küçük teyzemin emeği var bikaç şeyde altında kalmak istemiyorum.abimin ve ablamın çocuklara ufak ufak hediye bakacağım.birine günlük gibi bişey aldım o aradan çıktı gibi.birine alsan diğeri hemen içerleniyor.Hediye ne için?
El emeği bir şeyler hazırla zaman zaman. böyle zamanlarda hayat kurtarıyor, insanın parası cebinde kalıyor.bayram için.küçük teyzemin emeği var bikaç şeyde altında kalmak istemiyorum.abimin ve ablamın çocuklara ufak ufak hediye bakacağım.birine günlük gibi bişey aldım o aradan çıktı gibi.birine alsan diğeri hemen içerleniyor.
evden bişeyler koyayım dedimde bilemedim.çok el becerim yoktur.iğne oyalı bişeyler bakayım dedim onlarda baya uçmuş.züccaciye eşyalarını sever.18 parça su takımı gördüm.onu alacağım muhtemelenEl emeği bir şeyler hazırla zaman zaman. böyle zamanlarda hayat kurtarıyor, insanın parası cebinde kalıyor.
züccaciyede mutlaka pahalı satiyor. bence internetten bakin çok ucuz şeyler var. oradan alabilirsin:)evden bişeyler koyayım dedimde bilemedim.çok el becerim yoktur.iğne oyalı bişeyler bakayım dedim onlarda baya uçmuş.züccaciye eşyalarını sever.18 parça su takımı gördüm.onu alacağım muhtemelen
evet. elden satan bi arkadaş var.netten toplu getittirip uygun satıyor .geçen atmıştı gördüm.varsa ondan alacağımzüccaciyede mutlaka pahalı satiyor. bence internetten bakin çok ucuz şeyler var. oradan alabilirsin:)
güle güle giysin eylül kuzu :)Bayramlık işi tamam kızlar :)
güle güle giysin eylül kuzu :)
hangi ara aldın ve nerden aldınBayramlık işi tamam kızlar :)
hangi ara aldın ve nerden aldın
selam kızlar,
akşam kızımın spor ayakkabılarını makinede yıkadım
iftardan sonra banyo wc temizledim
toz aldım
balkonu sildim
evi süpürdüm
mutfağı toplayıp, bulaşıkları makineye dizdim yıkandılar
saat 23:00 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?