Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kutuları çok severim :)takipteyim canım...
koçtaştan iki büyük sevimli kutu aldım.gardolabın içinde yazlıkları ve küçük gelenleri koydum.yazıflayınca giyeceğim![]()
bizim Ocak'ta evlilik yıldönümümüzdü hediye almadıkBenim nisana kadar doğum günü yok.
sevgililer günüde kutlamayız
bizim Ocak'ta evlilik yıldönümümüzdü hediye almadık
eşim bana yeni 2 çift bot almıştı aldın zaten sen bana dedim. onu ona saydımçok kanaatkâr olduğumu düşünüyor kocam :) iş yerime çiçek yollardı onu da istemedim. tabi çıktık güzel bir mekanda yemeğimizi yedik. onu da yapmasak belki mutsuz olabilirdim :)
14 Şubat bir tık daha önemsiz bence evlilik yıldönümüne nazaran :))
napıcaz bu kiloları? yeşil çayın da zayıflamaya yaradığı yokkutuları çok severim :)
ya bende 60 kg olmuşum
yemeği azaltıyım diyorum da psikolojik daha çok yiyorum![]()
napıcaz bu kiloları? yeşil çayın da zayıflamaya yaradığı yok![]()
ben de öğün atlayınca hemen gardım düşüyor. kötü hissediyorum.kepekli bisküviler ve tarçınlı süt içenler vardı.
sağlıklı beslenmek lazım
ben açlığa dayanamam :)
keşke bende kaça bilsemÜtüden bende kaçıyorum ama bu hafta yapmam gerekiyor artık![]()
1 ay gibi bir süre dedik uzun tutmayalım da çok :)
kepekli bisküviler ve tarçınlı süt içenler vardı.
sağlıklı beslenmek lazım
ben açlığa dayanamam :)
Valla super olur ben de aldim basimi gittimAlın benden de o kadar yaparsam iyiyim de bıraktım mıydı
1 marta kadar sağlıklı beslenmede mi eklesek![]()
Oyyy Allah kolaylık versin.keşke bende kaça bilsem
ama öyle bir lüksüm yok malesef evde 6 kişiyiz birde kızım ve torun ve enişte burda onlarınki
de var![]()
1 marta kadar diyelim mi ??
Alın benden de o kadar yaparsam iyiyim de bıraktım mıydı
1 marta kadar sağlıklı beslenmede mi eklesek![]()
Almamaya varim ben de zaten cok dikkat ederim bu konuya :) malum devir ekonomi devri :)
ohooo Allah yardımcınız olsunkeşke bende kaça bilsem
ama öyle bir lüksüm yok malesef evde 6 kişiyiz birde kızım ve torun ve enişte burda onlarınki
de var![]()
buyurun akşama lahmacun var burdakilerini herkesi davet ediyorumohooo Allah yardımcınız olsun
buyurun akşama lahmacun var burdakilerini herkesi davet ediyorum
![]()
teşekkür ederim :)MERiN_ geçmiş olsun önce sağlık tabiki
Kilo almayaydın iyidi.
neyse sen yaparsın başarırsın bence
geçmişi yeni düzgünce okuyorum anca yazabildim :)