meraba kızlar ..

ben de gardrope ma el atmam gerek...
Mia- Mia- ben de tarzımı yenilemek istiyorum..
elbise istiyorum mesela..
şu an iki tane var ama renklerini çok beğenmiyourm..
yaz için beyaz krem açık tonlarda elbise istiyorum..
ayrıca 4 senedir diktirdiğim tunikleri giyiyorum ama kumaşları giydikten bi saat sonra kokuyor ..
polyester fazla mevcut maalesef...
bir tunik 150-200tl ama yazlık da ihtiyacım var..

kombin yapma problemim var benim yaaaaaaaaaaaaa

meraba kızlar ..

ayrıca 4 senedir diktirdiğim tunikleri giyiyorum ama kumaşları giydikten bi saat sonra kokuyor ..

Bende tarzımı değiştireceğim diyetisyene de başlıyorum
İstediğim kiloya inince daha güzel ve kombinli alışveriş yaparım

Ben google tarzımı yazıp görsellere bakıyorum
Ya da işte 2018 modası yazıyorum
Görseller çok iyi oluyor fikir edinebilmek için

meraba kızlar ..

tunik bulmak zor değil aslında lcwda vs hep görüyorum ben
geçen yıl arkadaşıma almıştım hemde.

ben genelde spor ve modern olmayı tercih ediyorum.
renklerle aram pek yoktur.
genelde elim hep gri tonlara gider.
o yüzden renk denemek istiyorum bende.

Ben esofmanciyim.

Spor ayakkabi, esofman, yazin ince pantolonlar,tshrtler bunlarin disina yine cikmam.

Ama marka kaliteli bir kac parca alip birbiriylede giyebilegim sekilde renk uyumuna bakicam.
1 tane kaliteli cantam var.
Gerisi normal gunluk uygun fiyatli.
Kaliteli bir sirt ve capraz canta istiyorum.
Zaraya bakmayi dusunuyorum.

Ben de bu yıl tarzımı değiştirmiş bulunmaktayım. 4,5 yıl çocuklarla evde oturduktan sonra işe başladım, tarzımı değiştireyim gibi bir adımla değil de kendiliğinden oldu bu süreç. İşe başlayınca öyle oldu haliyle:)
Ben görsellere bakarak karar veremiyorum çünkü mankenlere her şey yakışıyor:)
Bir de benim için rahatlık çok önemli. İçinde rahat olmadığım kıyafeti asla giyemem.

İlk başta Bir-iki parça alıp denedim, hoşuma gittikçe aynı tarzda yeniler aldım. Hem maddi olarak da zorlamadı böylece.
Bir de renk konusunda kısıtlamaya gittim. Zaten öyle rengarenk ve allı güllü giyinmeyi sevmem. Ama yine de hem renk hem tarz çeşitli olunca minimal olunmuyor bunu gördüm. Yani hem spor kıyafetler hem klasik, hem kırmızı hem sarı filan deyince ona uygun ayakkabı çanta vs değişiyor. Buna kesinlikle son verdim. İki renk çantam var mesela. Bütün kıyafetlerime uygun. Mesela mevsimlik tek bir ayakkabım var o da siyah maskülen tarzda. Her kıyafetimin altına oluyor. Gardrobum hem sade hem şık hem minimal ve ben ruhen çok rahatım.
Bu arada aldığım kıyafetler çok kaliteli, kıyafete para harcarken hiç acımıyorum çünkü zaten çok az alıyorum ve benim içinde rahat ettiğim kıyafeti bulmam pek kolay olmuyor. O yüzden acımıyorum. Hep aynı kıyafetleri giymekten de bu sayede çekinmiyorum. (Çünkü öyle de bir baskı var aslında topumda, deli gibi tüketim çılgınlığı tabii ki kıyafetlere de yansıyor, hep aynı şeyleri giyen insanlara “ayy ne güzel minimalist” gözüyle bakılmıyor ama ben rahatsız değilim bu sayede.)

Ben de bu yıl tarzımı değiştirmiş bulunmaktayım. 4,5 yıl çocuklarla evde oturduktan sonra işe başladım, tarzımı değiştireyim gibi bir adımla değil de kendiliğinden oldu bu süreç. İşe başlayınca öyle oldu haliyle:)
Ben görsellere bakarak karar veremiyorum çünkü mankenlere her şey yakışıyor:)
Bir de benim için rahatlık çok önemli. İçinde rahat olmadığım kıyafeti asla giyemem.

İlk başta Bir-iki parça alıp denedim, hoşuma gittikçe aynı tarzda yeniler aldım. Hem maddi olarak da zorlamadı böylece.
Bir de renk konusunda kısıtlamaya gittim. Zaten öyle rengarenk ve allı güllü giyinmeyi sevmem. Ama yine de hem renk hem tarz çeşitli olunca minimal olunmuyor bunu gördüm. Yani hem spor kıyafetler hem klasik, hem kırmızı hem sarı filan deyince ona uygun ayakkabı çanta vs değişiyor. Buna kesinlikle son verdim. İki renk çantam var mesela. Bütün kıyafetlerime uygun. Mesela mevsimlik tek bir ayakkabım var o da siyah maskülen tarzda. Her kıyafetimin altına oluyor. Gardrobum hem sade hem şık hem minimal ve ben ruhen çok rahatım.
Bu arada aldığım kıyafetler çok kaliteli, kıyafete para harcarken hiç acımıyorum çünkü zaten çok az alıyorum ve benim içinde rahat ettiğim kıyafeti bulmam pek kolay olmuyor. O yüzden acımıyorum. Hep aynı kıyafetleri giymekten de bu sayede çekinmiyorum. (Çünkü öyle de bir baskı var aslında topumda, deli gibi tüketim çılgınlığı tabii ki kıyafetlere de yansıyor, hep aynı şeyleri giyen insanlara “ayy ne güzel minimalist” gözüyle bakılmıyor ama ben rahatsız değilim bu sayede.)
Kesinlikle dogru
Ben nekadar giysi tarz degismek istesemde renkleri degismem.
Ben sari, pembe, mor falan giyemem.
Almamda.
Hem herseyle kombinlemek zor hem de ben kendime yakistirmiyorum.

Benim renkler sabittir.
Elim hep ona gider yine onlara gidecek.
Beyaz, siyah, gri, füme,lacivert belki mavi.
Disina cikabilecegimi sanmiyorum.

Cunku aldim denedim elim hic gitmedi oyle bekledi dolapda.

Karisik desenli seylerden de hazetmiyorum.
Asimetrik kesimde sevmiyorum.

Ama bu sene bi firfirlar, volanlar, bi karpuz kol falan ilgimi cekmeye baslamisti.

tunik bulmak zor değil aslında lcwda vs hep görüyorum ben
geçen yıl arkadaşıma almıştım hemde.

ben genelde spor ve modern olmayı tercih ediyorum.
renklerle aram pek yoktur.
genelde elim hep gri tonlara gider.
o yüzden renk denemek istiyorum bende.

Ben tunikleri diz altı tercih ettiğim için nadiren buluyorum normal mağazalarda...
bir tuniğim var gri uzun salaş lcw çok memnunum ama kapalı giyim mağazalarında çok pahalı
onun dışında benim de elim beyaz siyah griye gider sen gibi...
pastel ton trercih edebilirsin ...

Bende tarzımı değiştireceğim diyetisyene de başlıyorum
İstediğim kiloya inince daha güzel ve kombinli alışveriş yaparım

Ben google tarzımı yazıp görsellere bakıyorum
Ya da işte 2018 modası yazıyorum
Görseller çok iyi oluyor fikir edinebilmek için
82 den 73 e düşüp ik iay içinde yeniden 78 e çıkan biri olarak diyet yapmak çok keyif verici olsa da devam ettirmek beni zorluyor ama ben de kararlıyım başlayacağım ve bu kez sporla destekleyeceğim inşaallah..
cumartesi akşam havuza gideceğim nasipse..
hem suyu seviyorum hem spor olmuş olur..
diyetisyenim haftada 4 gün yürüyüş yapmamı istiyordu yapamayınca bıraktım ama keşke bırakmasaydım..
haftda 2 kg verebiliyorum ben..
hızlı yakıyor ama hızlı alıyorum...

Ben tunikleri diz altı tercih ettiğim için nadiren buluyorum normal mağazalarda...
bir tuniğim var gri uzun salaş lcw çok memnunum ama kapalı giyim mağazalarında çok pahalı

bu yıl kırmızı kazak aldım severek kullanıyorum.
bordo ve yeşil denemek istiyorum.

Kapalı giyindiğini tahmin etmiştim.
Tesettür mağazaları çok pahalı evet ama ben dış giysilere acımıyorum ama gidip de bir bluz almam mesela.
Lcw nerede yaşadığına göre değişir, deniz kenarlarında uzun tunik bulamazsın ama iç Anadolu’da dolu:))
Fakat lcw’dan aldığım bir uzun gömlekte birkaç yıkamadan sonra ütü parlaklığı olmuştu o yüzden ben tercih etmiyorum pek.

ben kendime ve evime bişey almama durumunu uyguluyorum. oğlum sürekli büyüyor mecburen ona alıyorum. antalya da havalar çok değişken. az önce biraz yazlık alışveriş yaptım. hafta sonu hava çok sıcaktı giydirecek bişey bulamadım :(

bu kararın tek avantajı oyuncak alışverişime sınır getirdim. hazır oyuncak yerine evde beraber etkinlik yapıyoruz daha çok eğleniyoruz :anne:

oğlum iki tarafında tek torunu ve bekar amcası ve teyzesi var. sürekli bişeyler alıyorlar. geçenlerde babam para verdi çocuğa giyecek bişeyler al dedi. onun kıyafeti var dedim. oğlumu gezdirirken arkadaşıyla karşılaşmış ve adam babama bu çocuğun başka kıyafeti yok mu hep aynı şeyleri giyiyor demiş :bicak: tam bir tüketim toplumuyuz.

umarım minimalist yaşam herkesçe benimsenir ve böyle abuk düşüncelerle karşılaşmayız.:dua:

ben kendime ve evime bişey almama durumunu uyguluyorum. oğlum sürekli büyüyor mecburen ona alıyorum. antalya da havalar çok değişken. az önce biraz yazlık alışveriş yaptım. hafta sonu hava çok sıcaktı giydirecek bişey bulamadım :KK43:

bu kararın tek avantajı oyuncak alışverişime sınır getirdim. hazır oyuncak yerine evde beraber etkinlik yapıyoruz daha çok eğleniyoruz :anne:

oğlum iki tarafında tek torunu ve bekar amcası ve teyzesi var. sürekli bişeyler alıyorlar. geçenlerde babam para verdi çocuğa giyecek bişeyler al dedi. onun kıyafeti var dedim. oğlumu gezdirirken arkadaşıyla karşılaşmış ve adam babama bu çocuğun başka kıyafeti yok mu hep aynı şeyleri giyiyor demiş :bicak: tam bir tüketim toplumuyuz.

umarım minimalist yaşam herkesçe benimsenir ve böyle abuk düşüncelerle karşılaşmayız.:dua:
Babanın arkadaşı da bir tuhafmış nerden fark etmiş çocuk sürekli ne giyiyor? İnsanları anlamak güç...

ben kendime ve evime bişey almama durumunu uyguluyorum. oğlum sürekli büyüyor mecburen ona alıyorum. antalya da havalar çok değişken. az önce biraz yazlık alışveriş yaptım. hafta sonu hava çok sıcaktı giydirecek bişey bulamadım :KK43:

bende kızıma kış başında toplu almıştım herşeyini
sonra yetmediği yerde arada aldım 1-2 kez.
onun dışında hediye vs geldi.
eşortmanlarını her hafta yıkayıp giydiriyorum.
misafirlik 3-4 kazağı ve 2-3 alt pantolonu taytı var.
kim ne derse desin temiz olduktan sonra gerek yok çok olmasına.

nisan gibide yazlık alırım.
bu yaz parkta çok oynar o yüzden bunu düşünerek almalıyım.
annemede kıyafet bırakıyorum değiştirmesi için.

bana sıra gelmiyordu :KK51:

bende kızıma kış başında toplu almıştım herşeyini
sonra yetmediği yerde arada aldım 1-2 kez.
onun dışında hediye vs geldi.
eşortmanlarını her hafta yıkayıp giydiriyorum.
misafirlik 3-4 kazağı ve 2-3 alt pantolonu taytı var.
kim ne derse desin temiz olduktan sonra gerek yok çok olmasına.

nisan gibide yazlık alırım.
bu yaz parkta çok oynar o yüzden bunu düşünerek almalıyım.
annemede kıyafet bırakıyorum değiştirmesi için.

bana sıra gelmiyordu :KK51:
acaba alışveriş isteğimi çocuğa kıyafet alarak giderdiğim için mi yoksa gerçekten ihtiyacım olan dışında bişey almama kararımdan mı kendime almıyorum. bu konuda kendimden şüphelerim var :olamaz:

bende azalttım çocuğa aldığım kıyafetleri. o kendimi kaybedim çoook aldığım kayafetleri küçüldü. o kalabalığı kaldırdım. yerine ihtiyaç dahilinde alıyorum.

şu an üzerine olan 1 tane pantalonu ve 1 tane gömleği var. onun dışında hep eşofman tarzı şeyler. büyüdükçe o biblo hali bitti. şimdi heryere tırmanıyor koşuyor sanki o kıyafetler hareket özgürlüğünü engelliyor. onun için bol rahat kıyafetlere yöneldim. bu konuda biraz daha nefsimi terbiyeye ihtiyacım var.

acaba alışveriş isteğimi çocuğa kıyafet alarak giderdiğim için mi yoksa gerçekten ihtiyacım olan dışında bişey almama kararımdan mı kendime almıyorum. bu konuda kendimden şüphelerim var :olamaz:

bende azalttım çocuğa aldığım kıyafetleri. o kendimi kaybedim çoook aldığım kayafetleri küçüldü. o kalabalığı kaldırdım. yerine ihtiyaç dahilinde alıyorum.

şu an üzerine olan 1 tane pantalonu ve 1 tane gömleği var. onun dışında hep eşofman tarzı şeyler. büyüdükçe o biblo hali bitti. şimdi heryere tırmanıyor koşuyor sanki o kıyafetler hareket özgürlüğünü engelliyor. onun için bol rahat kıyafetlere yöneldim. bu konuda biraz daha nefsimi terbiyeye ihtiyacım var.

kızıma elbise almam.
Rahat etmiyor doğum gününde yaşadık.
taytlarıda örgü aldım sıkmıyorlar
jean şort olarak var.

Ben çok sade beğeniyorum kombinlenmesi kolay seyler
ama kızım parlak ve canlı renkleri seviyor.
hatta siyah çizgili kazağı giymek istemiyor.
kıyafet seçmeye başladı artık.
onun zevkine göre alıcam bende.

82 den 73 e düşüp ik iay içinde yeniden 78 e çıkan biri olarak diyet yapmak çok keyif verici olsa da devam ettirmek beni zorluyor ama ben de kararlıyım başlayacağım ve bu kez sporla destekleyeceğim inşaallah..
cumartesi akşam havuza gideceğim nasipse..
hem suyu seviyorum hem spor olmuş olur..
diyetisyenim haftada 4 gün yürüyüş yapmamı istiyordu yapamayınca bıraktım ama keşke bırakmasaydım..
haftda 2 kg verebiliyorum ben..
hızlı yakıyor ama hızlı alıyorum...

Aman Allah'ım benimde kilo aralığım bu ne yazık ki
Sürekli bir al ver
Daha önce de gittim diyetisyene
Aslında biliyorum yememem gerekenleri ama
Kontrollü bir şekilde devam edebilmek için yarın başlıyorum

kızıma elbise almam.
jean şort olarak var.

İnsanlara göre yaşamaya başlarsak ne yazık ki sonu gelmez
Bende ilk zamanlar heveslenip çokça kıyafet almıştım
Artık az ve rahat kullanacağı parçalar seçiyorum ve de ucuz ve kaliteli olmalı
Seneye giyemiyor ne de olsa

Bu sene benim oğlan da kıyafet seçmeye başladı
2 gündür giydirdiğim eşorfmanı çıkarıp kendi istediği ile kreşe gidiyor

kızıma elbise almam.
jean şort olarak var.

yaaa birey olıuyorlar :KK36: bizim ki de aynı her konuda fikri var.

Back
X