Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım da çıkarken ağlıyorGünaydin kizlarr
Bayadir yazamadim buraya
Benim tüm ev temizlendi duvalar halilar
Hersey ortaya gelince kalabaliklar va atilacak gereksiz hersey atildi veya verildi ihtiyaci olanlara
Simdilik havalar biraz daha isinsin diye bekliyorum.üzerimizde giydigimiz eskiyen domestos olmus kucuk kucuk yirtilmis kiyafetleri atmak için :)
Ama camasır hic bitmiyor günlük iki makine muhakkak çalısıyor
Bugun kizimi yıkamayı düşünüyorum ama yanliz yikamaktanda korkuyorum çok agliyo çünkü
Aaa ne guzel benim kız girmeden aglamaya basliyo :))Benim kızım da çıkarken ağlıyor
Çıkmasın hep suda oynasın :)
Papatya ben oğlumun etkinliklerinin fotosunu çekip, hard DİSK’e yükledim. Yedek bir yere daha kopyalarım, hepsini geri dönüşüme attım ilerinde bakmak isterse fotolardan açsın baksın artık. Buradaki arkadaşlar böyle Öneri gelmişti.Bugün de oturma odasındaki koltukların altına baktım.
Bir tane oyuncak org
Bir sürü kitap
İlk maaşınla aldığım paspas kapının önüne kondu. Kitapları geri döğnüşüme koyacağım
Koltukların altında gelinliğim, okey ve tavla takımı, annemin çeyiz diye yaptığı mutfak perdleri ve oğlumun kreşte yaptığı etkinlikler kaldı.
Aaaa iyi fikir. Ben hepsini saklıyorum. Atmaya kıyamadım hiç.Papatya ben oğlumun etkinliklerinin fotosunu çekip, hard DİSK’e yükledim. Yedek bir yere daha kopyalarım, hepsini geri dönüşüme attım ilerinde bakmak isterse fotolardan açsın baksın artık. Buradaki arkadaşlar böyle Öneri gelmişti.
ben hiç evde tutamıyorum o etkinlikleri hepsi çöpe gidiyorAaaa iyi fikir. Ben hepsini saklıyorum. Atmaya kıyamadım hiç.
Teşekkür ederim canım
Ben 2-3 yaşlarında yaptıklarını atmadım hiç. Daha doğrusu atamadım.ben hiç evde tutamıyorum o etkinlikleri hepsi çöpe gidiyor
Ben az mutfak esyasiyla 4.gundeyim.
Hic aa hepsi kirlendimi? Temiz yokmu diye bakinmadim.
Cikani yikiyorum yer kaplama yok birikme yok.
Cok guzel bir deneyim oluyor
Baya eleme yapacagim demek oluyor bu da.
Ozellikle bardak ve tabakda.
Mutfak hic dagilmiyor.
Tezgah birikmiyor.
Masa hep bos.
Kiler dolabim icin sepetler bakicam dolap iclerinde daginiklik istemiyorum.
Misal pasta malz sepetde
Kurubakliyat kaplarda
Bitki caylari icin kutu alicam
Recel sarelle vs onlarida sepetin icine dizicem.
Bos tezgah mutlulugu diye bisi var
Canim kalabalik aileler ya da geleni gideni cok aileler icin bol tabak okey ama daha kucuk helede calisan insanlar icin az esya tabak bardak kolaylik.Günaydınnn
Annemin kışın 15 günlük bir devre mülkü var
Mutfağında konulan eşyalar hep 4 kişilik
Çatalı kaşığı tabağı bardağı
Tencere ( 2 boy) sahan süzgeç herşey 1 tane
Sor ki hiç eksiklik hissediliyor mu hayır?
Sonuçta orada misafir ağırlanmıyor ama zilyon tene tabak bardak servise de gerek duyulmuyor