günaydınlar herkese. benim bazam yok bazasız karyola 2-3 ayda bir eşim yatağı kaldırır altını süpürür silerim ama benim yatağım hem çok geniş hem deri deri yanları ama o kadar kolay bir kullanımı var ki kendi başıma bile yatağımın altını süpürdüğüm oluyor. bazalı yatak bilerek almadım hiç bi zaman da almam annemden biliyorum ne varsa oraya dolduruyor her yaz açıp temizliğini yapıyor hiç benlik değil. az öz olsun yeter. çeyizlik eşyalarımı anneme tekrar götürdüm evde bi tane çeyizlik bi şey yok. o da kardeşimin çeyizine koyacak.kullanmıyorum ki evde niye dursun hatıralara saygım var ama güzel anılar biriktirdiğimizde eşyaların bir önemi kalmıyor benim için..herkesin fikrine de saygı duyuyorum herkesin yaşam şartları da aynı değil.
bugün bende sadece yemek yapıcam ve aynı zamanda tırnak bakımını halledicem dizimi izlerken böylece 20 tl de cepte kalacak. bu da bi minimal yaşamak sanırım:)
benim çamaşır günüm yok mesela şu gün yıkanacak diye sizlere göre olmalı mı? belli günler ben canım istedikçe atıyorum ve hiç birikmiyor böylece. belki 2 kişiyiz ondan ama. ne bilim tek düzensiz olduğum konu bu sanırım.
herkese hayırlı cumalar bu arad. son gün yaşasın zıp zıp