Az önce önümüzdeki ayın ihtiyaç kredisini ve kredi kartını ödedim.
ağustos ayında exra 900-1000 tl gelicek
tüm borçlarımı temizleyip aylık kalanla
gr altın kızım için
tatil için birikim
aylık ihtiyaç parası gibi ayırıcam bütçemi

Çocuğum 22 aylık. Herşey dahil bir otel istiyorum. Ege’de olursa arabayla Akdeniz’de olursa uçakla gideriz çünkü yol uzun oluyor. 1 haftalık tatilde 2 gün gezsem yeter. Bol dinlenmeli bir tatil istiyorum. Kızım suyu çok seviyor ama denizde biraz korkuyor o yüzden havuz tercih edicem.

Benimde dikkat ettiğim herşey dahil olması
denize sıfır
havadar temiz bir oda balkonlu
kızım için parklar dolaşabileceği yeşil alanlar oldu.

otel yorumları iyiydi bakalım ...

Selamlar
Bugün evden bir kanepe ve bir tv ünitesi yolladım. Ay nasıl mutlu oldum anlatamam. Belediyeden gelip aldılar.

Selamlar,

Doğum iznine ayrılmış ve henüz doğurmamış olmayı fırsat bilmek suretiyle evi gözden geçirmeye başladım.

Uzun süredir orta sehpamdan kurtulmak niyetindeydim ve az önce başardım:KK76: Çok ağır ve hantaldı. Kızımla üzerinde puzzle falan yapıyoruz diye tutuyordum ancak ikinci gelince ve emeklemeye başlayınca zaten sıkıntı olacaktı.

Benim de orta sehpam kocaman ağır ve hantal, kızım 4-5 aylıkken kaldırdım kenar sehpa yaptım.

Selamlar herkese.

Yaklaşık bir senedir evimize market poşeti girmiyor. Eşimin de benim de arabada büyük bez çantalardan var, onları kullanıyoruz, hem derli toplu oluyor hem de çevre dostu. Kasada biraz yavaş oluyorum yerleştirirken ama yapacak birşey yok.(biraz yavaş hayat istiyorum zaten, herşeyimiz acele acele)
Bez çanta yok ise elimde getirdiğimde oluyor tek parça almış isem.

Çocuklar da alıştı. Geçen gün gelen misafir sofrada kalan ekmekleri toplamak için evimde poşet arıyordu: )

Çöp için aldıklarım da geri dönüşümlü. elecda elecda dediğine bir bakayım marketten...

Bu arada marketten alışverişimiz çok ama çok azaldı. Paket ürünleri yavaştan terk ediyoruz. Açık süt/jdorganikden yumurta/ipek hanımdan sebze-meyve derken markete ayda bir belki uğruyoruz. Market resmen bizi sömürüyormuş...

İpek hanım dediğin ipekhanımın çiftliği mi? Marketten üzerinde ipek hanımın çiftliği yazan bir peynir almıştık, çok sevmiştik

ben Ağustos'ta çıkıcam izne 2 hafta. Bayramla da birleştirip 3 hafta yapacağım. tatil yeri henüz planlamadık. tavsiyelere açığım.

Belek te cyristal family otel var. Her şey dahil. Nispeten uygun fiyat. Ben kızım 15 aylıkken gittim çok memnun kaldım

Az önce önümüzdeki ayın ihtiyaç kredisini ve kredi kartını ödedim.
ağustos ayında exra 900-1000 tl gelicek
tüm borçlarımı temizleyip aylık kalanla
gr altın kızım için
tatil için birikim
aylık ihtiyaç parası gibi ayırıcam bütçemi

Ben de geçen aydan bu ayın 1400 tl öğrenim kredisini ödedim ve kapattım. Çok rahat ettim bu ay

Asma tavan yaptıran oldumu aranızda fiyat nedir.
yada alternatif seçenek varmıdır
kartonpiyer sevmiyorum.

Kızlar size çekmece fotosu dedim durdum. Çorap çekmecemi düzenlemiştim, fotosunu atacaktım ama boyut büyük diyor yüklenmiyor malesef. Siz nasıl atıyorsunuz fotoğraf ?

Asma tavan yaptıran oldumu aranızda fiyat nedir.
yada alternatif seçenek varmıdır
kartonpiyer sevmiyorum.
Kartonpiyer toz topluyor.
Bizim tüm odalar, koridor ve mutfakta gergi tavan var
Düz beyaz ve bence şık duruyor
Bazı evlerin tavanında çiçek, deniz gibi manzaralar var ve bence karışık görünüyor
Sadece çocuk odasında hafif çizgileri olan desen var.
Fiyat konusunu bilmiyorum, evin kendisinde vardı. avizeye gerek kalmıyor, o da iyi bir şey.
2 yıl oldu biz taşınalı, şimdilik bir aorun yaşanmadı. Bir kere ilk takıldığı zamanlarda motor gibi bir şeyi var, o ses yapmıştı, geldiler yaptılar. Ama bozulursa nasıl olur, kaça patlar bilmşyorum. Yani ampul patlasa kendin değiştiriyorsun.
Bence tüm ev 3 bin falan tutabilir

Çocuğum 22 aylık. Herşey dahil bir otel istiyorum. Ege’de olursa arabayla Akdeniz’de olursa uçakla gideriz çünkü yol uzun oluyor. 1 haftalık tatilde 2 gün gezsem yeter. Bol dinlenmeli bir tatil istiyorum. Kızım suyu çok seviyor ama denizde biraz korkuyor o yüzden havuz tercih edicem.
Ben kasım ayında tatil satın aldım belek ten. 3 bin liraya. Çocuklar ücretsiz
Bu akşam eşim, anası ve babasını da eklemek istedi, kalacağımız oteli aradım en uygun odaya 5 güne 7 bin dediler, teşekkür edip telefonu kapadım. Ben alırken yaz için 5 bindi, erken alınca indirim oldu ama şu an döviz artınca çok yükselmiş

En iyi her şey dahiller antalya tarafında, geçen yıl kuşadası ramada otelde kaldık, tatilden bir gün önce satın alınca seçenek kalmamıştı. Bıraya da yazayım oğlum 10 gün hasta gezdi, otelde 2 gün ısıtmalı sıcak havuzda yüzdü. Diğer günler odada sadece tuvalete gidebildi, ishal yüksek ateş kusma. Orada acile gittik
Mini bar ilk gün sadece ücretsizdi, deniz için arabayla epey uzak yere götürüyorlar, barda kuruyemiş, patlamış mısır vs yok
Buna rağmen iyi para ödemiştik, ben de bu yıl belek otelleri olsun diye düşündüm
Alanya taraflarında da uygun otel bulunur

Allah ömür verirse seneye, 4 yıldızlı çevre gezileri olan bir tatil düşünüyorum. Oğlum kendini idare edebilir, kızın durumuna göre her şey dahil sistemi bırakabilirim.

Bir de bizim çocuklar oteli çok seviyorlar, sizlerin de öyle mi?
Hafta sonu sizi havuza götüreyim diyorum (burada oteller dışarıdan havuz müşterisi alıyor) hemen orada uyuyacak mıyız diye soruyorlar. Nolur anne uyuyalım orada diyorlar. Kışın istanbulda taksim de otelde kaldık, kafamızı soğuktan pencereden bile çıkaramadık, buna rapmen otelde yatıyoruz diye nasıl seviniyorlar. Gerçi evden uzakta olduklarında keyifli oluyorlar

ben salonumu tadilat yaptırıcağım. eşyalar yine duracak
ufak değişiklikler olacak sadece.
Bende de tam tersi. Tadilat işi yok, mobilyalar komple değişecek. İkinci kızım da şu an ki mobilyaların bir hakkından gelsin, ondan sonra değiştireceğim inşallah. İki yaşındaki çocuk yapmadan etmeden anlamıyor. Kendimi de onu da germek istemiyorum. O yüzden yenileme için bekleyeceğim. Büyük kızım koltuk, masa boyama konusunda ustaydı, bakalım bu nasıl olacak:))

benim de bez çantam vardı, yıkayınca küçüldü, evde yine var o bez çantalardan ama kullanmıyorum
şu an plastik gibi değişik çantalarım var, fotosunu atarım
iş yerinde bırakıyorum, eve geçmeden markete girersem kullanıyorum.
sert bir maddeden yapılmış ama yine de tuvalet kağıdı ya da ağır eşyalar için mutlaka poşet alıyorum ama az sayıda oluyor. bu kullandığım ağırlaşınca omuzda taşınması zor oluyor.
İster istemez bazen almak zorunda kalıyoruz poşet tabi. Ama benim eskiye oranlara epey azaldı. Tuvalet kağıdı ve havlu peçetenin kendi tutma yerleri var ya o yüzden onlara poşet almıyorum ben.

Bende de tam tersi. Tadilat işi yok, mobilyalar komple değişecek. İkinci kızım da şu an ki mobilyaların bir hakkından gelsin, ondan sonra değiştireceğim inşallah. İki yaşındaki çocuk yapmadan etmeden anlamıyor. Kendimi de onu da germek istemiyorum. O yüzden yenileme için bekleyeceğim. Büyük kızım koltuk, masa boyama konusunda ustaydı, bakalım bu nasıl olacak:))
Ay deme biz mobilyalı eve kiraya çıktık yaza kadar. Umarım benim afacanlar boyama içine girmezler o zamana kadar. Şimdi 15 aylık oldular pata pata koşuyorlar evin içinde. Zavallı aşağıdakiler :(

Ay deme biz mobilyalı eve kiraya çıktık yaza kadar. Umarım benim afacanlar boyama içine girmezler o zamana kadar. Şimdi 15 aylık oldular pata pata koşuyorlar evin içinde. Zavallı aşağıdakiler :KK43:
Bizimki iki yaşına yeni girmişti. İki dakika tuvalete gittim. Bi geldim ki salon duvarını komple siyaha boyamış :KK57: “Anne bak senin için çok güzel bir resim yaptım” dedi heyecanlı heyecanlı. Ben de “ Çok güzel olmuş canım” dedim artık ne diyeyim:bicak: Öyle başladı bizim durum. 3 yaşa kadar duvarları ve koltukları boyadı. Sonra kendi bıraktı.

Kızlar alışveriş çantası konuşmuşsunuz. Valla yurtdışında herkesin bez ya da başka herhangi bir çantası var kimse plastik torba kullanmıyor. Bizim evde de birkaç farklı türden var, bez olanları özellikle seviyorum. Ama çöp için eriyebilir çöp poşeti kullanıyorum.

Bizimki iki yaşına yeni girmişti. İki dakika tuvalete gittim. Bi geldim ki salon duvarını komple siyaha boyamış :KK57: “Anne bak senin için çok güzel bir resim yaptım” dedi heyecanlı heyecanlı. Ben de “ Çok güzel olmuş canım” dedim artık ne diyeyim:bicak: Öyle başladı bizim durum. 3 yaşa kadar duvarları ve koltukları boyadı. Sonra kendi bıraktı.
Işte bizimkiler tam ikiye girerken taşınırız kısmetse. Ama bu sonbahar anaokuluna başlıyorlar orda öğrendikleri aktivelerin evde devamı gelir muhakkak :ıslık:

Yalnız nasıl şok olmuşsundur siyah duvarı görünce :KK8: ah ah :olamaz:

Back
X