Günaydın herkese

Bu hafta mutfak tezgahım değişiyor nasıl mutluyum anlatamam.

Kızımın odasını da sadeleştirdiktwn beridir de çok mutluyum. Kızım artık odasında oynuyor.

Sıra geldi mutfağa

Bende şu tadilat işlerine kafayı taktım .

ama ben bayramdan önceki 2 hafta kullanıcam.. iznimin ilk haftası tatile gidicem. Marmaris olabilir. gideceğiniz yer belli mi? ben de bakardım bir otele :) keşke aynı zamana denk gelseydi tanışmış olurduk.
Biz de bayramdan sonraki hafta Marmaris te olacağız. Evet canım belli, aylarrrr öncesinde erken rezervasyonla almıştık:halay:hotel Aqua Marmaris. Marmaris i bi araştır derim ben de ilk kez gideceğim ama çok beğeniliyor genel olarak. Aynen tanışırdık çocuk varsa çocuklar takılırdı:KK66:

Biz de bayramdan sonraki hafta Marmaris te olacağız. Evet canım belli, aylarrrr öncesinde erken rezervasyonla almıştık:halay:hotel Aqua Marmaris. Marmaris i bi araştır derim ben de ilk kez gideceğim ama çok beğeniliyor genel olarak. Aynen tanışırdık çocuk varsa çocuklar takılırdı:KK66:

ooo oteline baktım çok güzel görünüyor
şimdiden iyi tatiller..

Bugün eşi olmayan 10 15 çorap ve Kullanılmayacak durumda olan eski bir çanta çöpe gitti

Hanımlar elektronik eşyaları nereye verebilirim? Evde dvd vcd oynatıcı falan var. Bunları ne yapıyım sizce

Bugün eşi olmayan 10 15 çorap ve Kullanılmayacak durumda olan eski bir çanta çöpe gitti

Hanımlar elektronik eşyaları nereye verebilirim? Evde dvd vcd oynatıcı falan var. Bunları ne yapıyım sizce

Zebramodan sat. Bazen görüyorum çalışmayan elektronik ürünleri bile satıyorlar, mesela bir kaset çalar, çalışıyor olsa 50 liraya satacaksın diyelim, çalışmıyor olsa 5-10 liraya satarsın. İnsanlar malzemesi için bile alabiliyormuş. Böylelikle evinden gider ürün çöpe attım diye üzülmezsin çünkü bir başkasının işine yarar. Çöpe gitmediği için de çöp imhası ile uğraşılmaz doğa kirlenmez.

Ayrıca az önce bazanın altından iki tane yazıcı çıktı:olamaz:
Annemin bu istifçiliği beni deli ediyor :kızgın:
Bizim evde de 2 tane çalışır tarayıcı-yazıcı var. yenisini alınca eskisini kullanmamaya başladı eşim.
ayrıca evde 2 tane bozuk laptop var. eşim kesinlikle attırmıyor. 4 yıldır falan aklına geldikçe onlara Çin'den Avrupa'dan ya da ikinci el sitelerinden parça alıp, masaya kuruluyor, tamir için uğraşıyor, hobisi oldu. bazıları orjinal parça, bazıları çakma çin malı, bazıları ikinci el. bir sürü yedek parça parası verdik, ettiğimiz zararı varın siz düşünün. inat etmişti bir dönem

eylül gibi ben atmak için ikna için uğraşayım. önce 2. el sitelerine koyayım. yedek parça bulamayanlar kargo ücretini karşılasın gönderirim bana göre

DVD ve VCD sokağınızda hurdacı geziyorsa verebilirsiniz, bunun için evdeki tüm hurdaları bir araya toplamalısın. biz de böyle bir şey olmadığı için ben geri dönüşüme atıyorum o tür şeyleri. ilçede otururken hurdacı geziyordu, ona bodrumda bekleyen çanak anteni vermiştim. VCD çalışır durumda ise antika görevi de görebilir bir kaç yıla kadar.

Bizim evde de 2 tane çalışır tarayıcı-yazıcı var. yenisini alınca eskisini kullanmamaya başladı eşim.
ayrıca evde 2 tane bozuk laptop var. eşim kesinlikle attırmıyor. 4 yıldır falan aklına geldikçe onlara Çin'den Avrupa'dan ya da ikinci el sitelerinden parça alıp, masaya kuruluyor, tamir için uğraşıyor, hobisi oldu. bazıları orjinal parça, bazıları çakma çin malı, bazıları ikinci el. bir sürü yedek parça parası verdik, ettiğimiz zararı varın siz düşünün. inat etmişti bir dönem

eylül gibi ben atmak için ikna için uğraşayım. önce 2. el sitelerine koyayım. yedek parça bulamayanlar kargo ücretini karşılasın gönderirim bana göre

DVD ve VCD sokağınızda hurdacı geziyorsa verebilirsiniz, bunun için evdeki tüm hurdaları bir araya toplamalısın. biz de böyle bir şey olmadığı için ben geri dönüşüme atıyorum o tür şeyleri. ilçede otururken hurdacı geziyordu, ona bodrumda bekleyen çanak anteni vermiştim. VCD çalışır durumda ise antika görevi de görebilir bir kaç yıla kadar.

Ben de kardeşime devrettim elektronik işini ben hallederim dedi. Neyse onu düşünmekten kurtuldum

Evde aylardır duran çörekotu yağını atmaya kıyamadım. Aldığımız yerde hemen sıkıp yağını çıkartıp vermişlerdi.

Az önce saçıma sürdüm. Geri kalanı da aynı şekilde sAç bakımı için kullanıp şişesini geridönüşüme atarım

Evde aylardır duran çörekotu yağını atmaya kıyamadım. Aldığımız yerde hemen sıkıp yağını çıkartıp vermişlerdi.

Az önce saçıma sürdüm. Geri kalanı da aynı şekilde sAç bakımı için kullanıp şişesini geridönüşüme atarım
bazen ben de alıp üşenip kullanmadığım şeyleri, sırf ortadan kalksın evden çıksın diye bitiriyorum. ve bence bu yöntem çok işe yarıyor. bazı kremleri vs almışım ama üşengeçlikten kullanmamışım, son kullanma tarihi geçmeden elden çıkarma vesilesi ile bakım yapmış oluyorum.

Son günlerde eşim kot pantalon, ayakkabı, 2 gömlek vs bir şeyler aldı. ben de onun yerine kendi ayakkabımdan bir tane attım hemen. akşama bir kaç gömlek ayıracağım verilecek, heyecanla eve gitmeyi bekliyorum

bazen ben de alıp üşenip kullanmadığım şeyleri, sırf ortadan kalksın evden çıksın diye bitiriyorum. ve bence bu yöntem çok işe yarıyor. bazı kremleri vs almışım ama üşengeçlikten kullanmamışım, son kullanma tarihi geçmeden elden çıkarma vesilesi ile bakım yapmış oluyorum.

Son günlerde eşim kot pantalon, ayakkabı, 2 gömlek vs bir şeyler aldı. ben de onun yerine kendi ayakkabımdan bir tane attım hemen. akşama bir kaç gömlek ayıracağım verilecek, heyecanla eve gitmeyi bekliyorum

o alıp kullanmamak bende de var
ama artık almıyorum, nasılsa kullanmıcam diyorum
alınanları da bitirme derdindeyim senin gibi :)
diş parlatıcısı, gargara ve siyah maske var tüketmeye çalıştığım.

bende de 4 tane şampuan var savaş çıkarsa diye almışım sanırım 4 tane duj jeli 4 maske
sanırım bunlar bana baya bi süre gider almıyorum bende evdeki bi çok şeyde bitirme projesi uyguluyorum attıkça da mutlu oluyorum.

Ben hayatımı gayet minimal yaşadığımı düşünüyorum. Bi tane saç kremim var mesela. Bitince yenisini alıyorum.
Bu dediğim yağı da yine annem almıştı kendisi için sonra yüzüne bakmadı tabi :KK70:
İyi ki atmamışım saçımı yumuşacık yaptı. Öyle güzel parlıyor ki :KK45: Dediğin gibi hem çöpe gitmemiş oldu hem de bakım yapmış oldum.

Dolapta bi de gece bakım kremi buldum. Çıkardım Portmantonun önüne koydum el kremi olarak kullanıyoruz. Küçük bi kavanoz zaten 1 aya kalmaz biter o da

Selam kızlar sabah yazıcaktım işlerim çıktı

ben elektronik şeyleri dışarı koyarım genelde alırlar.
eşim eski davlumbazı depoya indirmiş fırsatım olsa dışarı çıkarıcam.

bende önceden çok ürün alırdım kullanmazdım
şimdi sadece şampuan duş sonrası krem + saç kremi
yüz kremi+temizleme yeterli geliyor.

sayı olarak azaldığım için daha kaliteli ürünler almaya başladım.
ve bitenleri yerine daha çok araştırıp bakıp öyle alıyorum.

duş jeli olarak kızımın kullanmadığı dalin şampuanı kullanıyoruz
hem daha zararsız hem kokusu güzel :)
bacaklarıma yine bebek yağı kullanıyorum parlıyor hoşuma gidiyor.

rutin belirlemek önemli aslında.

Ben çok minimal olmayan işler yapıyorum bu aralar
salon için avize siparişi verdim. masa üstü için
sandalyeler için minder (direk tahta sandalyeye oturmak hiç iyi değildi)
kızıma şort
kendime elbise
böyle :)
:duduk: banada kırmızı kart

Son düzenleme:
bende de 4 tane şampuan var savaş çıkarsa diye almışım sanırım 4 tane duj jeli 4 maske
sanırım bunlar bana baya bi süre gider almıyorum bende evdeki bi çok şeyde bitirme projesi uyguluyorum attıkça da mutlu oluyorum.

lindalinda naptın arkadaşım yıkanamıcam diyemi korktun :)
sanada kırmızı kart:duduk:

lindalinda naptın arkadaşım yıkanamıcam diyemi korktun :)
sanada kırmızı kart:duduk:
valla şu gratis gibi yerlerde kasa önünde yok şu bu kadara geliyor yok şunda kampanya var diye diye iteledikleri için baya birikmiş.ama zaten çok uzun zamandır da almıyorum düşün halimi ne kadar çok birikmiş.bittikçe atacağım ebeveyn banyosunda Allahtan hepsi kimse görmüyor.:kızgın:

valla şu gratis gibi yerlerde kasa önünde yok şu bu kadara geliyor yok şunda kampanya var diye diye iteledikleri için baya birikmiş.ama zaten çok uzun zamandır da almıyorum düşün halimi ne kadar çok birikmiş.bittikçe atacağım ebeveyn banyosunda Allahtan hepsi kimse görmüyor.:kızgın:

ben gratise hiç gitmedim.
en son watsons dan söz bohça alışverişi için gitmiştim. 5 yıl önce
550 tl tutmuştu aldıklarım :KK57:

Back
X