Pek yazmiyorum ama konuyu takipteyim. Ben gereksiz cok esya ve kiyafet alan biriydim. Esim beni bayagi frenledi. Dolapta 2 cekmece ona yetiyor artiyor bile. Geri kalan tamamen benim esyalarimla dolu. Yine de giyecek hicbir sey bulamiyordum. Burayi takip ettigimden beri dönem donem kiyafet ayiklamasi yapiyorum. Su anda 4 rafim bombos. Digerleri de bayagi ferah. Bugun yine bebege hediye gelenlerin ayiklamasini yaptim. Daha bebegim giyemeden buyudu zaten. Baskalarinin nasibi olsun. Ayrica dolabimda hep giyerim dedigim elbiseler vardi. Kimi dekolte, kimi kisa, kimini kendime yakistirmiyorum. Evde giyerim diyordum ama evde giyilmiyor ki. Onlari da ayikladim. Kiz arkadaslarima teklif edicem. Istediklerini alsinlar. Gerisini belediyeye.
Acik biri olmama ragmen evde bir suru bone ve esarbim vardi. Birkac tane ayirip gerisini vericem. Esimin kucuk gelen bir gomlegini de ayirdim. Evlendigimde aldigim saten gecelik takimini ayirdim. Bebek dogdugunda hunharca aldigim ama ise yaramayanlari ayirdim. Silikon gogus koruyucu, bebek sungeri, yan yatis yastigi. Ise giderken kullanirim diye aldigim sefer tasini da zebramo ya koydum. Zebramoyu da bu gruptan ogrendim. Sagolun. Boyle boyle evimi ferahlatiyorum. Bebek olunca bir sekilde esyayla doluyor zaten.
Acik biri olmama ragmen evde bir suru bone ve esarbim vardi. Birkac tane ayirip gerisini vericem. Esimin kucuk gelen bir gomlegini de ayirdim. Evlendigimde aldigim saten gecelik takimini ayirdim. Bebek dogdugunda hunharca aldigim ama ise yaramayanlari ayirdim. Silikon gogus koruyucu, bebek sungeri, yan yatis yastigi. Ise giderken kullanirim diye aldigim sefer tasini da zebramo ya koydum. Zebramoyu da bu gruptan ogrendim. Sagolun. Boyle boyle evimi ferahlatiyorum. Bebek olunca bir sekilde esyayla doluyor zaten.