Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isteriz tabi ki kardeşim :)
evet gayet minimal :)
az her zmaan daha güzeldir.
sadelik zerafettir bence de
hem seçim yapmakta kaybedilen zaman azalıyor ..hem de bi stili düzeni özeni oluyor insanın..
ben de uzun zamandır akşam dışarı yemeğe vs giderken giymelik şık elbise ve tunik arıyordum 2 ay önce aldım ..çok kullanışlılar..
ev giyimimi azaltmalıyım onu farkettim..
sevmedğim ev içi kıyafetlerim var .. kullanmak istemiyorum yayla dönüşü ayıklayacapım ...
seninki çok ferah bi dolap
Bence çekmeceli tarafa sadece kendi kıyafetlerini as
diğer tarafa eşinin kıyafetlerini
çekmecelere de
nevresimleri
pantolonları, üst raftakileri ve
çantaları koysan süper toplu durur.
eşine kalan raflara
pantolon şapka ve diğer eşyalarını koysan
hem kendinize ait alanlar olur.
Ben dolabımın şuan ki halini paylaşsam olay olur :)
ne bulduysam tıktım![]()
Ev kıyafetlerini ben de ayıklayacağım. Kullanmak istemediklerim var. Sen de paylaşır mısın fotoğraf?
Onu düşündüm de beni. Üst askılara boyum zor yetiyor, epey minyonum. O yüzden alttaki küçük yer günlük kullandıklarım için bana yetiyor. Ama açık rafları kapalı çekmecelere taşıyabilirim.
Ah olsun paylaş. Karşılıklı yorumlaşıyoruz işte
paylaşmak isterim ancak şu an yayla evindeyiz :) o sebeple çekemiyorum fotoğraf ..Ev kıyafetlerini ben de ayıklayacağım. Kullanmak istemediklerim var. Sen de paylaşır mısın fotoğraf?
Onu düşündüm de beni. Üst askılara boyum zor yetiyor, epey minyonum. O yüzden alttaki küçük yer günlük kullandıklarım için bana yetiyor. Ama açık rafları kapalı çekmecelere taşıyabilirim.
kızlar bi sorum olacak ..
şimdi yayla evindeyiz ..
kendi evimize gidip kalmıyoruz o sebeple ev fena kirlendi..
ev ile iş yerim karşılıklı..
eylül 1 de misafirim gelecek yatılı şehir dışından..
biz de yayla da olduğumuzdan ki ben çalışıyorum aynı zamanda evi temizlemiyoruz..
sizce nasıl bi temizlik planı yapmalıyım haftasonları merkeze gelmiyourz ..
iş çıkışı direk oğluma koşuyoruz iş yapamıyoruz..
temizlikte yardımcı tutup maddi gider olsun da istemiyorum açıkcası ama mecbur kalırsam ne yaparım bilemedim..
tavs,iyeniz nedir
nasıl bi düzen plan çizersiniz bana?
çok detaylımı temizlik olacak.
evet canım detaylı çünküü eve 2 aydır girilmiyor
geçen gün gidip öğle arasında küçük balkonu yıkadım sadece..
halılar da yıkamaya verilecek
bence iç çamaşırları ve ev kıyafetlerini boş çekmecelere koyabilirsinizEki Görüntüle 2174664 Eki Görüntüle 2174665
Selam kızlar,
Bunlar benim gardrobum. Şu an biraz dağınık hali. Üst resimdeki askıdaki kıyafetler eşimle benim düğünlerde giydiğimiz kıyafetler ve benim bir deri ceketim. Onun üstündeki kutular benim topuklu ayakkabılarım be kızımın bir tane açılmamış oyuncağı.
Gene üst fotoğraftaki raflarda en üstte eşimin şortları ve şapkalarımız, bir altında onun kotları, onun altında benim kotlarım, onun altında çantalarım (ekstra 3 tane gördüğünüz üzere) ve en altta da bir hurç var. O hurç geçici orda duruyor. Dün çıkardım bazanın altındaydı. İçinde tatillik mayo bikini deniz şortları kızın deniz simidi falan var.
Gene üst fotoğrafta askıdaki kıyafetlerin altında nevresim takımım var. Ordan alıp değiştiriyorum.
İkinci fotoğrafta üsttekiler eşimin alttakiler de benim günlüm kullandığımız gömlek tişört ve elbiseler.
İkinci fotoğraftaki o 4 çekmece BOŞ
Boş olması ile gurur duydum vallahi yazarken, büyük yazasım geldi.
Ütüleneceklerin arasında da çok bişey yok.
Bunlar harici iç çamaşırları ve ev kıyafetlerimiz de başka çekmecelerde.
Nasıl sizce? Sade dimi? Kıyafet konusunda minimal olduğumu düşünüyorum
benim de dolap karıştı yine bu aralar.. tekrar bir ayıklama ve düzenleme yapmak lazımBen dolabımın şuan ki halini paylaşsam olay olur :)
ne bulduysam tıktım![]()
kızlar bi sorum olacak ..
şimdi yayla evindeyiz ..
kendi evimize gidip kalmıyoruz o sebeple ev fena kirlendi..
ev ile iş yerim karşılıklı..
eylül 1 de misafirim gelecek yatılı şehir dışından..
biz de yayla da olduğumuzdan ki ben çalışıyorum aynı zamanda evi temizlemiyoruz..
sizce nasıl bi temizlik planı yapmalıyım haftasonları merkeze gelmiyourz ..
iş çıkışı direk oğluma koşuyoruz iş yapamıyoruz..
temizlikte yardımcı tutup maddi gider olsun da istemiyorum açıkcası ama mecbur kalırsam ne yaparım bilemedim..
tavs,iyeniz nedir
nasıl bi düzen plan çizersiniz bana?
Benimde bayram sonrası gelicek olan misafirlerim var. özellikle kızımın odasına bakmaya...
Bana göre temizlik sıralaması :)
- dolap içleri
- etraftaki ıvır zıvır yerlerine yerleştirmek veya ayıklamak
- balkon yıkamak
- halı ve yorganı yıkamaya vermek.
- her oda tülü yıkanacak o sırada cam kapı silinecek. süpürme silme tül takmak.
- banyo- wc detaylı temizlenicek
- mutfak buzdolabı ve dolaplar sonrasında dış yüzeyler. cam kapı yerler
- koltuk sandalye silmek
- giriş antre süpürme silme dış kapı silmek
- ara boşluklarda yıkanması gereken bornoz, yastık vs
- işler bitince elinde bezle etrafa bakınmak :)
- kahve içmek.
Bence kahve içmeyi 3-4 maddede bir yap.
Şu tül-perde işleri 3 gün sürüyor bende
çünkü ütü istiyor 3 tanesi
inş yakın zamanda kurtulurum iş yükü azalır.
gün sonlarında kahve veya çay kurtarıcım :)
Benim de çay kahveyle hiç aram yok. Senelerce içmeden durabilirim. Ben de bu yaz günlerinde salatalığı çok seviyorum.