Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anısı var diye yıllarca atmadığım ne çok şeyim vardıBen de yarın salon ve yatak odasındaki dolapları elden geçireceğim, gereksiz ama anısı var diye ayrılamadığım şeyler var onlardan kurtulmam lazım
anısı var diye yıllarca atmadığım ne çok şeyim vardıçok zor oluyor vedalaşmak. hala daha da var aslında. Babama ait saatler var mesela, nasıl vereyim babam vefat edeli 4 sene oldu saati hala çalıyor sabahları 6da sanki güne beraber uyanıyoruz gibi hissediyorum. bazı şeylerden vazgeçmek öyle zor ki.
İşte böyle. Anılar unutmak istemediğimiz hayatlar.Onlar verilmez
eşimin dedesinin saati bizde, geçen gün durmuş çok üzüldük
4 sene oldu vefat edeli
öyle anısı olan eşyayı vermeyin yaanısı var diye yıllarca atmadığım ne çok şeyim vardıçok zor oluyor vedalaşmak. hala daha da var aslında. Babama ait saatler var mesela, nasıl vereyim babam vefat edeli 4 sene oldu saati hala çalıyor sabahları 6da sanki güne beraber uyanıyoruz gibi hissediyorum. bazı şeylerden vazgeçmek öyle zor ki.
Merhabalar , fazla eşyadan ben de hiç hoşlanmıyorum. Annemin evinde dolapların dolu dolu olması üstüme ustume geliyor
Kolay gelsin afiyet olsunn.kızlar bu gün iş çok
çay molası verdim![]()
kızlar tüm evi silip süpürdüm
toz alındı banyo yıkandı iki balkon yıkandı
ve ben çok yoruldum
Günaydınlar bugün işe başladım.
Anısı ve hatırası olan eşyalar kıymetlidir.
benimde annemin gelin çıkarken örtündüğü kırmızı duvağı var
bende örtündüm o duvağı. ve ömrüm yettiğince saklarım.
Düğün çiçeğimi,
kızımın birkaç parça eşyasını,
fotoğrafları saklarım.
Magnet sevmem. buzdolabım sade kalsın isterim.
Ev hediyelerinden de hoşlanmam.
Bu tarz hediyeleşmeler yerine Lösev yada Tema vakfına yardım da bulunması gerektiğini düşünüyorum.