Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mia- kızına aldığın siyah karyoladan memnun musun. bebek geleceği için oğluma yeni yatak almam lazım park yatak bebeğin olacak.
gıcırtı yapıyor muuu? o tarz mobilyalar gıcırtı yapar gibi geliyor.
ikea ya gidip inceleyeceğim ama kullanıcı yorumları da önemli benim için.
teşekkür ederim cnmYok canım hiç ses yapmıyor.
Hatta ailecek oturduğumuz oluyor üzerinde
Temizlik yaparken kolaylık
benim kızımın odasında en sevdiğim ürün diyebilirim.
Aaa bugün işe mi başlanır yahu
Gıcık oldum işyerine
Ben de 3 hafta tatili yedim yeni geldim
Bugün yarın evde takılırım
Pazartesi iş başı Allah’ın izniyle
Çocuğumdan ayrılmak çok zor olacak
Offf
Yok canım hiç ses yapmıyor.
Hatta ailecek oturduğumuz oluyor üzerinde
Temizlik yaparken kolaylık
benim kızımın odasında en sevdiğim ürün diyebilirim.
ben de o karyoladan almak istiyorum. beyazını. çünkü kızımın giyisi dolabı beyaz.
slm kızlar herkesler nasıllar? ben de eşimin bollaşan pantolonlarını ve bebişlerin yazlık kıyafetlerini ayıracağım bugün.
Buraya sonbahar geldi. İstanbulda Ekim başı gibi gibiBizim burda havalar sıcak daha
eylül sonu yaparım bende.
ben de tatil parası biriktirmek istiyorum seneye yaz için. borcumuz yok. ama güzel bir birikim yapabilme lüksümüz de yok şimdilik. ayda 200 euro gibi kenara ayırabilirim tatil için.Bütçe
2019 da açmak üzere kumpara yaptım kendime
her pazartesi para atma günüm.
ufakta olsa birikime başlamak gerekli
alışkanlık kazanmak için güzel yöntem.
Ufak borçlarımın toplamı 4.200 tl
yılbaşına kadar ödemeyi düşünüyorum.
ben de tatil parası biriktirmek istiyorum seneye yaz için. borcumuz yok. ama güzel bir birikim yapabilme lüksümüz de yok şimdilik. ayda 200 euro gibi kenara ayırabilirim tatil için.
Benim de öyle bakma. İşleriniz nasıl oldu? Biz de yurt dışına taşındığımız için gidemedik. Yani deniz tatiline. Benim için tatil deniz demek :)Bende yılbaşından sonra belli bir miktar ayırıcam tatil için
bu yıl gidemedik biraz içim burkuldu.
selamslm kızlar herkesler nasıllar? ben de eşimin bollaşan pantolonlarını ve bebişlerin yazlık kıyafetlerini ayıracağım bugün.
Benim de öyle bakma. İşleriniz nasıl oldu? Biz de yurt dışına taşındığımız için gidemedik. Yani deniz tatiline. Benim için tatil deniz demek :)