O programa bayılıyorum :) ben de yaparım bu tarz bir iş çok keyifli.
Zaten daha iyisini bulmak gerekiyor bir evi satmadan önce. Bir de satmak her zaman karlı olmayabilir. Tabi ülkemiz koşullarında bir evin bankadan alınan faizi kira değerinden çok yüksek ama yine de ev evdir hani.

1 tane evin olacak ne olur ne olmaz diye
Ama şimdi konut kredileri o kadar yükseldi ki
Banka kredisiyle ev alsan kirası krediyi asla ödemez. Ev almayıp mevcut paranla Mevduat hesabı açsan kira getirisinden çok daha fazla faiz geliri getiriyor. Biz 10 yıllık konut kredisi çekmiştik 4 yılı bitirdik krediyi kapatmayı düşünüyorduk oturduk hesap ettik kredi kapatmaktansa mevduat hesabında tutmanın getirisi daha yüksek. Kredi de bir şekilde ödeniyor çünkü sabit tutarlı olduğundan artmıyor.

valla şu anda iki evim de boşta. kiraya vereceğim. Biri sıfırdan yapıldı yeni bina kasım başı teslim, deniz manzaralı çok büyük değil ama yeri çok güzel içi ferah aydınlık. Mobilyalı mı versem mobilyasız mı karar veremiyorum. Mobilyasız verirsem, tüm mobilyamı Almanyaya getirmek durumundayım o da az para değil. Mobilyalı verirsem, kendi eşyamı başkası kullanacak ben yeni eşya alacağım. Ne yapsam bilemedim kızlar fikir verin.

Çanakkale'yi ne bildin şimdi? yurt dışında yaşamıyor musun? :)

ben demedim sen dedin milyoner olduğunu :KK48:
ol canım Allah daha çok versin zenginlik kötü birşey değil :KK48:
bizim daire yapılıyor istanbuldaki, mutfak banyo seramiklerini yeni seçtik ordan biliyorum:KK53: zenginlik iyi tabi Allah herkese versin :KK45:

valla şu anda iki evim de boşta. kiraya vereceğim. Biri sıfırdan yapıldı yeni bina kasım başı teslim, deniz manzaralı çok büyük değil ama yeri çok güzel içi ferah aydınlık. Mobilyalı mı versem mobilyasız mı karar veremiyorum. Mobilyasız verirsem, tüm mobilyamı Almanyaya getirmek durumundayım o da az para değil. Mobilyalı verirsem, kendi eşyamı başkası kullanacak ben yeni eşya alacağım. Ne yapsam bilemedim kızlar fikir verin.

oo nerde bu güzel ev İstanbul'daki mi? hangi semtte? deniz manzaralı ve ferah bir ev madem ben tutayım :) ne kadar kira istiyorsun bakiyim eşyasız isterim ben :)

ben hiç elbise satmadım hep verdim dağıttım aslında hala daha çok da güzel elbiselerim kabanlarım falan var ben de bir bakayım sağolasın.
siz de sağolun ne demek :KK200: ben de bağışladım kıyafetlerimin bir kısmını ama etiketli olanlar ve hiç giyilmemiş olanlar vardı, onları da satmak istedim.

oo nerde bu güzel ev İstanbul'daki mi? hangi semtte? deniz manzaralı ve ferah bir ev madem ben tutayım :) ne kadar kira istiyorsun bakiyim eşyasız isterim ben :)
Üsküdar Salacakta. Topkapı Sarayı manzaralı. Köşe bina ara daire çok ferah tavsiye ederim :)) Ama büyük değil. 85 metrekare iki artı bir. Kiraya daha karar vermedim kuzum.

uzun yıllar yurt dışında kalacaksan ve burdan oraya eşya götürmek çok maliyetliyse ordan yenisini al bence
burdaki eşyaların yeni miydi, oradaki evine uyumlu mu bunları da hesaba kat
eşyalı ev daha yüksek kiraya veriliyor sonuçta eşyalı verebilirsin
daire çevresinde üniversite falan varsa eşyalı ev rağbet görebilir
aksi takdirde 2.el eşya alan yerlere satabilirsin

Üsküdar Salacakta. Topkapı Sarayı manzaralı. Köşe bina ara daire çok ferah tavsiye ederim :)) Ama büyük değil. 85 metrekare iki artı bir. Kiraya daha karar vermedim kuzum.

Aaa şu eşyaların istanbulda depoda mı kilimler yastıklar...

bana halı lazım kilimde olur satıcaksan haberim olsun :)
iyice ticarete döndük :KK70:

evin harika yerdeymiş :super:
ama benim ve eşimin iş yeri Avrupa yakasında
ordan gidip gelmek biraz ters olabilir:işsiz:

Back
X