Ben de şarj aletlerini kulaklıkları vs vestiyere koyuyorum. Alması kolay oluyor. Kulaklık sürekli kullanıyorum. Telefonla konuşurken ellerim boş kalınca iş yapıyorum bi yandan :KK48: sanki arkadaşımla beraber yapıyormuşum gibi oluyor:KK48:

Dün bütün günü boş geçirdim bu güne bir sürü iş kaldı:(
Çocukların nevresimi yıkanacak. Renkliler yıkanacak. Hava kapalı gibi açarsa balkonu yıkarım balkona sererim açmazsa yıkamam. Etraf toplanıp süpürge açılacak. Katlanacak çamaşırlar var 1 sele kadar. Yemek de yapılacak :bicak:

Dün bütün günü boş geçirdim bu güne bir sürü iş kaldı:KK43:
Çocukların nevresimi yıkanacak. Renkliler yıkanacak. Hava kapalı gibi açarsa balkonu yıkarım balkona sererim açmazsa yıkamam. Etraf toplanıp süpürge açılacak. Katlanacak çamaşırlar var 1 sele kadar. Yemek de yapılacak :bicak:

Dün eşimin iş yerine gittim
1 saatte düzenledim odasını ama eve gelince pilim bitti
bugün çok işim var

benim de tüm işlerim bugüne kaldı, beklemede akşam eve geçince hallederim inşallah.

bu ara kızım acayip huysuz, ne kıyafet beğeniyoruz, ne giyinebiliyoruz ne laf söz anlıyoruz, 4 yaş sendromu da mı var ya? zaten hormonlar ele geçirmiş vaziyette beni, ev mev hak getire.

akşam kızımı kreşten almadan eve uğrayıp anneme gidecekleri götürmem lazım, onlar gitsin sonra temiz ama darmadağın evimi yerleştirir çamaşırları katlar yerine kaldırırım artık.

evden gideceklerim gitti, bi giyinme odasına el atmam lazım, en kısa sürede inşallah.

Merhaba,

Akşamları oluşturduğumuz düzen evin epey derli toplu olmasını sağladı. Detaylarını paylaşmak istiyorum.

Akşam 19:00'da eşim geliyor ve yemek yiyoruz. 19:30-20:00 arası 'da 5 yaşındaki kızım için çizgi film seyretme zamanı. O aralıkta eşim ve ben mutfağı topluyor ve sohbet ediyoruz. 20:00-20:30 arası kızım oyun oynuyor, bazen biz de katılıyoruz bazen kendi oynuyor.

20:30'da ev toplama zamanı. Evin her odasını kızım ile dolaşıyoruz ve dağıttığı eşyaları yerine kaldırıyoruz. Saat 16:30'da okuldan alıp eve getirdiğim için 4 saatlik süreçte evin altını üstüne getirmiş oluyor. Sonrasında kitap okuma ve uykuya geçiş ile ilgileniyoruz. Kızımı bir gün eşim yatırıyor, bir gün ben yatırıyorum.

Sabah eşim ve kızım evden çıktıktan sonra, sadece yatakları toplamak kalıyor.

Ben 70 kilo ile hamile kaldım. 74 kilo ile doğuma girdim. Kızım 3.300 gr doğdu. Şu an 65 kiloyum.
Hedefim 58-60 aralığına inmek ve orada kalmak, inşallah başarabilirim.

Benim her iki hamileliğimde de tatlı şeyler yiyince mide bulantısı oldu. Bu nedenle şekerden uzak durdum. Az kilo almamı sanırım bu durum sağladı.

offf dün kontrolüm vardı bebek 1010 gr ben 11 kg almışım dur demem gerekiyor. benim beynim şişman önce onu durdurmalıyım ama bu ara onu durduracak gücüm yok.
seneye ekim gibi kardeşimin düğünü olacak bebek 9-10 aylık olacak. şimdi kilo almazssan 9 ayda fit olursun diyorum ama yine gaza gelemiyorum :KK43:

Merhaba,

Akşamları oluşturduğumuz düzen evin epey derli toplu olmasını sağladı. Detaylarını paylaşmak istiyorum.

Akşam 19:00'da eşim geliyor ve yemek yiyoruz. 19:30-20:00 arası 'da 5 yaşındaki kızım için çizgi film seyretme zamanı. O aralıkta eşim ve ben mutfağı topluyor ve sohbet ediyoruz. 20:00-20:30 arası kızım oyun oynuyor, bazen biz de katılıyoruz bazen kendi oynuyor.

20:30'da ev toplama zamanı. Evin her odasını kızım ile dolaşıyoruz ve dağıttığı eşyaları yerine kaldırıyoruz. Saat 16:30'da okuldan alıp eve getirdiğim için 4 saatlik süreçte evin altını üstüne getirmiş oluyor. Sonrasında kitap okuma ve uykuya geçiş ile ilgileniyoruz. Kızımı bir gün eşim yatırıyor, bir gün ben yatırıyorum.

Sabah eşim ve kızım evden çıktıktan sonra, sadece yatakları toplamak kalıyor.

Akşam ev toplamanın çok faydası oluyor.
işten geldiğimde yemekle uğraşıyorum sadece
sonra çamaşır serme bulaşık mak boşaltmak gibi işler yapılıyor.
haftada 1 temizlik olur aralarda düzenleme işleri. mis
tabi bu aralar işler aksadı.

offf dün kontrolüm vardı bebek 1010 gr ben 11 kg almışım dur demem gerekiyor. benim beynim şişman önce onu durdurmalıyım ama bu ara onu durduracak gücüm yok.
seneye ekim gibi kardeşimin düğünü olacak bebek 9-10 aylık olacak. şimdi kilo almazssan 9 ayda fit olursun diyorum ama yine gaza gelemiyorum :KK43:

ben hamileyken bol bol meyve yedim
kaşar peyniri meyveli sütler.
sonra akşam genelde sebze ağırlıklı yemekler yedim.
bol su içtim.
6 kg almıştım kızım 3.500 kg doğdu.

hazır gıda midemi bulandırıyodu. bisküvi gibi
sadece çubuk yerdim.

yeme alışkanlıklarını değiştir toparlarsın

Back
X