- 27 Haziran 2010
- 6.766
- 13.862
- 448
o kalın kazaklardan kurtuldumBende ferahladım okudukça :)
bazamda yer açıldı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kalın kazaklardan kurtuldumBende ferahladım okudukça :)
o kalın kazaklardan kurtuldum
bazamda yer açıldı :)
Orası öyle maalesef ama giderken temiz bırakayım inşallah..bende doğuma giderken 3-5 bardak vardı onları yıkayıp gitmiştim.
ama ne oldu eve bi geldik herkes bir taraflarda 2 saatte dağıldı ev :)
çok kalınlar bazadaydı :)daha baza da mı yer açıldı.
ohooo dolabı düşünemiyorum :)
Orası öyle maalesef ama giderken temiz bırakayım inşallah..
çok kalınlar bazadaydı :)
dolaba da yazlık kışlık sığıyor :)
geçmiş olsun nasıl bir hastalık?Kızım atopik dermatit bu mevsim geçişinde daha arttı hastalığı.
araştırıyorum net bir tedavi yok bir yazıda diyor ki her gün banyo yaptırın başka bir yazıda haftada 1 yıkayın.
deneme yanılma yöntemleri canımı sıkıyor.
Kızım atopik dermatit bu mevsim geçişinde daha arttı hastalığı.
araştırıyorum net bir tedavi yok bir yazıda diyor ki her gün banyo yaptırın başka bir yazıda haftada 1 yıkayın.
geçmiş olsun nasıl bir hastalık?
Geçmiş olsun canım. Burda bi konu vardı kızımın apotit dermatitten kurtuluşuydu sanki konu. Okudun mu bilmiyorum. Çok eski bi konu. Bulursam ekliyim linki.
Geçmiş olsun miacım. Çocuklar hasta oldu mu öyle üzülüyorum ki. Umarım kalıcı bir durum değildir Allah şifa versin.Kızım atopik dermatit bu mevsim geçişinde daha arttı hastalığı.
Deri kalıntısı egzama vs kurtulması zor oluyor bende de benzer bişey var doğuştan hiç geçmedicilt kuruluğu oluyor. kızarıyor kaşınıyor. minik kabarcıklar oluşuyor. egzema türü yani
cilt kendini korumadığı için her türlü toz,nem,deterjan ve yediği şeylerde dahil alerjik olabiliyor.
ne zaman üstünü değiştirsem başlıyor kaşınmaya.tahriş olduğunda daha da çoğalıyor.
Okudum benim kullandığım ürünleri kullanmış.
birde kükürt faydası varmış
biz kaplıcalara çok yakınız afyona falan
hafta sonu gidebiliriz.
Geçmiş olsun miacım. Çocuklar hasta oldu mu öyle üzülüyorum ki. Umarım kalıcı bir durum değildir Allah şifa versin.
Deri kalıntısı egzama vs kurtulması zor oluyor bende de benzer bişey var doğuştan hiç geçmedi![]()
İnşallah geçer de kurtulur. Çok geçmiş olsun tekrardan.ergenlik dönemine geldiğinde geçme ihtimali varmış ama kalıcı da olabilirmiş.
İnşallah geçer de kurtulur. Çok geçmiş olsun tekrardan.
ğeçmiş olsun ya üzüldümKızım atopik dermatit bu mevsim geçişinde daha arttı hastalığı.
ğeçmiş olsun ya üzüldüm
faydası olur inşallah canım. Rabbim şifa versincilt kuruluğu oluyor. kızarıyor kaşınıyor. minik kabarcıklar oluşuyor. egzema türü yani
cilt kendini korumadığı için her türlü toz,nem,deterjan ve yediği şeylerde dahil alerjik olabiliyor.
ne zaman üstünü değiştirsem başlıyor kaşınmaya.tahriş olduğunda daha da çoğalıyor.
Okudum benim kullandığım ürünleri kullanmış.
birde kükürt faydası varmış
biz kaplıcalara çok yakınız afyona falan
hafta sonu gidebiliriz.