Geçmiş olsun Mia- Mia- büyüyünce geçiyor diye duymuştum, bi arkadaşımın kızında da var doktoru halıyı yorganı perdeyi herşeyi kaldırmalısın demiş ama bu tavsiyeyi uygulayamadı nasıl kaldırsın onca şeyi, umarım ergenlikten de önce biter bu sıkıntınız

aynen bende biraz bu yüzden istiyorum jaluziyi kilim veya antibakteriyel halı türevlerini.
ne kadar az eşya o kadar iyi.
teşekkürler :)

İyi geceler kızlar
3 gün tatil iyi geldi
Gezdim doğımgününe gittim evimi temizledim
Haftalık menüm kafamda hazır ama bu hafta anneme gidebilirim yemeğe diye yazmıyorum
Halılarımdan 2 si yıkanmıştı bugün serdim
Çamaşır yıkadım kuruttum yerleştirdim
Fazlalık eşyam yok şuan mutluyum
Alışveriş de yapmıyorum
Kendime hedef koydum yılbaşına kadar 10 kilo vereceğim ( bu aralar yemeye başladım yine)
Diyetisyen ile devam ettiğim için verdiğim paraları da birikime atabileceğim
Para biriktireceğim
Pozitif ve daha Çalışkan olacağım

hayırlı geceler arkadaşlar. araniza yeni katıldım. tam olarak anlayamadım konuyu temizlikten bahsediyorsunuz sanki oyleyse tam yerine geldim. eğer durum farklıysa aydınlatırsaniz beni sevinirim

hayırlı geceler arkadaşlar. araniza yeni katıldım. tam olarak anlayamadım konuyu temizlikten bahsediyorsunuz sanki oyleyse tam yerine geldim. eğer durum farklıysa aydınlatırsaniz beni sevinirim
Merhaba hoşgeldin :)
Esas konu minimalist yaşam
Fakat biz artık her türlü dostana muhabbete açığız. Hastalıktan sağlıktan temizlikten düzenden yeme içmeden bir nevi günlük gibi herşeyden bahsediyoruz. Kimse bunu neden anlatıyorsun demez. Ama insan temizlik yaparken el altındaki fazlalıkları atarak süper sadeleşiyor bu da bir gerçek ;)

hosbulduk:) tam istediğim gibi o zaman. bende temizlikteyim malum kış geliyor bu yıl bende birçok şeyi elden çıkardım özellikle kıyafet. ama nasip olursa yaza kadar tasinacagim asıl o zaman birçok şeyi yok edeceğim birilerine vereceğim. malesef cok takıyorum o yüzden sadelik duzen en güzeli. bu arada bugünden itibaren bende yaptıklarımı yazayım temizlik olarak beni de araniza kabul ederseniz coook mutlu olurum arkadaslar:)

aynen bende biraz bu yüzden istiyorum jaluziyi kilim veya antibakteriyel halı türevlerini.
ne kadar az eşya o kadar iyi.
teşekkürler :)
Aslında hepimizin sağlığı için özellikle çocuk olunca kilimler ne kadar iyi olur benim eşim zaten hep kilim istiyor ama uymuyor işte mobilyalara bizde görüntüye önem verdiğimiz için gidip yine halılara yapışıyoruz

Konuyu takıpteyım
Evımı baya sadelestırdım ama kıyafet konusunda hakım olamıyorum verıyorum gıymedıklerımı ama tekrar dolduruyorum
Bastan sona okuycam bu konuyu
Banada faydası olur umarım gıyım ayakkabı takı kozmetik bunları almadan duramıyorum:(((

Aslında hepimizin sağlığı için özellikle çocuk olunca kilimler ne kadar iyi olur benim eşim zaten hep kilim istiyor ama uymuyor işte mobilyalara bizde görüntüye önem verdiğimiz için gidip yine halılara yapışıyoruz

Benim tarzımı yansıtıyor.
iskandinav tarzı evleri seviyorum.
ama dediğin gibi salon sürekli kullandığımız alan
bu tarz ürünleri yatak odasında seviyorum

hosbulduk:) tam istediğim gibi o zaman. bende temizlikteyim malum kış geliyor bu yıl bende birçok şeyi elden çıkardım özellikle kıyafet. ama nasip olursa yaza kadar tasinacagim asıl o zaman birçok şeyi yok edeceğim birilerine vereceğim. malesef cok takıyorum o yüzden sadelik duzen en güzeli. bu arada bugünden itibaren bende yaptıklarımı yazayım temizlik olarak beni de araniza kabul ederseniz coook mutlu olurum arkadaslar:)

Hoşgeldiniz. kıyafetlerinize tek tek dokunun size mutluluk enerji veriyorsa kalabilir. hiçbirşey hissetmiyorsanız ayırın.

O kadar yararlı bir konu ki :KK9: takipteyim bende sadelesmek ve artık deli gibi para harcamaktan kurtulmak istiyorum

Hoşgeldiniz.
bir an gençlik dönemim geldi aklıma :)

Konuyu takıpteyım
Evımı baya sadelestırdım ama kıyafet konusunda hakım olamıyorum verıyorum gıymedıklerımı ama tekrar dolduruyorum
Bastan sona okuycam bu konuyu
Banada faydası olur umarım gıyım ayakkabı takı kozmetik bunları almadan duramıyorum:KK43:((

Hoşgeldiniz.
Bu kıyafet verme sonra yerine alma döngüsünü kırmak zor.
ilk sadeleştiğim de benimde başıma gelmişti.
eşyalarınıza zaman verin. 1 ay alışveriş yapmayın mesela.
kozmetik ürünlerinizi bitirmeden yenisini almayın.
burda amaç aldığımız ürünün hakkını vermek.

Back
X