Ben karar veremiyorum. Kiyafet ayiklamam tikandi. Cunku sunu farkettim. Ben dolabimdakilerin hicbirini sevmiyorum. Hepsini de atamam. Tarzim yeni yeni oturuyor galiba. Bu surec hic hosuma gitmiyor. Hemencecik elden cikarmak istiyorum ama olmadi. Elim gitmiyor.

O zaman sevdiğin kıyafetleri aldıkça dolabından her 1 parça için 2 parça çıkartmalısın.

Ben de kıyafetlerim eskidikçe yenisiyle değiştiricem.

Odaları topladım kızlar. Salonda katlanacak çamaşırlar var. Mutfakta bir kaç parça bulaşık var ve ocak silinecek. Çamaşırlar sabaha kalacak ama mutfağı yatmadan halledeceğim inşallah.

bugün benim evimde toplu yemeğimde var sadece üstten süpürürüm
yarında ark davetliyiz o yüzden yarın ki yemeği akşam yapıcam.

Sımdı arkadaslar dolapta nası başlamalıyım temızlıge
Sureklı cuval çuval verıyorum aslında ama yıne dolu almıycam artık onu kafama yerlestırmeye karar verdım
Almısım etıket üstünde ama gıymıycem bılıyorum ama atamıyorum :KK43:(sankı azalınca ustumden yuk kalkıcak bılıyorum ama kıyamadık ve gıymedıklerınız ıcın nasıl dusunup karar verıyosunuz

1. sadece sevdiğin kıyafetleri bırakmalısın.
2. eksik bir ihtiyacın varsa listeye yazıp onun dışında alışveriş yapmamalısın
3. mağazalardan ve int sitelerinden uzak durmalısın. onun yerine kitap oku araştırma vs yapabilirsin.
4. gelir gider tablosu hazırla hedeflerini yaz bir kısmını hedef için biriktir. bir kısmıyla acil durum için biriktir.

bugün benim evimde toplu yemeğimde var sadece üstten süpürürüm
yarında ark davetliyiz o yüzden yarın ki yemeği akşam yapıcam.
Ben de süpürge açacağım. Akşam mutfak dağınık kaldı sabah kalkınca topladım. Çamaşır katlanacak. Banyoda biraz çamaşır var onları yıkayacağım. Her gün birikmeden yıkayacağım artık sonra sermesi zor oluyor bana.

yok canım bozulmamıştır inşallah, internette videolarını gördüm arkasını açıp çıkarıyorlar, mecburen servis gelecek bugün.
Aman bozulmasın da herşey pahalı şu sıralar.

Bugün oğlumu doktora götürdük 10 gündür burun akıntısı vardı biz dönene kadar canım annem süpürmüş silmiş koltukları silmiş dün işteyken de camları silmiş, yapma uğraşma diyorum ama durduramıyorum o varken kendimi bir salıyorum ki sormayın, bugün halıları sereceğiz

Ben de süpürge açacağım. Akşam mutfak dağınık kaldı sabah kalkınca topladım. Çamaşır katlanacak. Banyoda biraz çamaşır var onları yıkayacağım. Her gün birikmeden yıkayacağım artık sonra sermesi zor oluyor bana.

Sen plan yapıyomusun kendine
misal çamaşır yıkama günü ütü günü diye

Bugün oğlumu doktora götürdük 10 gündür burun akıntısı vardı biz dönene kadar canım annem süpürmüş silmiş koltukları silmiş dün işteyken de camları silmiş, yapma uğraşma diyorum ama durduramıyorum o varken kendimi bir salıyorum ki sormayın, bugün halıları sereceğiz

Geçmiş olsun
maşallah annen baya hamarat :)

Geçmiş olsun
maşallah annen baya hamarat :)
Öyledir valla hiç çekmemişim kendisine malesef Allah sağlık versin başımdan eksik etmesin, minimaldir de kendisi çok az kıyafeti çok az mutfak eşyası vardır ne dediysem aldıramadım fazlasını, hep der 3 tane alacağına 1 tane kaliteli al der bana da önceden kaale almazdım ama ben kadar da haklıymış

Kızlar İG de bir grup yarın birikime başlıyor. Şu şekilde olacak
1. gün 1TL
2. gün 2TL
3. gün 3 TL şeklinde 10 gün devam edecek.
10. gün 10 TL atıldıktan sonra tekrar başa dönecek.
11. gün 1 TL
12. Gün 2 TL diye. Ayda 165 TL yapıyor.
Bende katılmayı düşünüyorum beraber Burda da yapalım mı ayrı başlık açıp.

1. gün 1TL
2. gün 2TL
11. gün 1 TL

ben katılırım sen aç

yok canım bozulmamıştır inşallah, internette videolarını gördüm arkasını açıp çıkarıyorlar, mecburen servis gelecek bugün.
makinenin içini elinle kontrol ettin mi? Bazen deliklerin arasına sıkışıyor çekince geliyor

1. gün 1TL
2. gün 2TL
11. gün 1 TL

Aa süpermiş ama kumbara lazım ona, elimin altında ya da cüzdanda olursa harcanma ihtimali var. ben bi ara her ay maaşımdan 100-200 tl atıyodum bi yere, güya kimsenin haberi yoktu, bayaa da birikmişti ama sonrası eşime yakalandım :olamaz: nasıl mutlu oldu görünce :KK48: şimdi yine öyle bişi yapmak istiyorum ama nasıl halledicem bilmiyorum, mesela oradan anneme falan veriyodum ya da her harcamayı söylemiyodum iyi oluyodu.

makinenin içini elinle kontrol ettin mi? Bazen deliklerin arasına sıkışıyor çekince geliyor

valla telefonun ışığını açıp kafamı içine sokup her deliğe baktım :KK48: ama nafile göremedim, kaçmış iyice içine alttan sürtme sesi geliyodu :olamaz:

Ben bin lira biriktirdim burayı okuduktan sonra sonra saldım o konuda da Bayadır ekleme yapmıyorum iyi olur Benim içinde

Aa süpermiş ama kumbara lazım ona, elimin altında ya da cüzdanda olursa harcanma ihtimali var. ben bi ara her ay maaşımdan 100-200 tl atıyodum bi yere, güya kimsenin haberi yoktu, bayaa da birikmişti ama sonrası eşime yakalandım :olamaz: nasıl mutlu oldu görünce :KK48: şimdi yine öyle bişi yapmak istiyorum ama nasıl halledicem bilmiyorum, mesela oradan anneme falan veriyodum ya da her harcamayı söylemiyodum iyi oluyodu.
kavanozda olur :)

Back
X