Kızlar İG de bir grup yarın birikime başlıyor. Şu şekilde olacak
1. gün 1TL
2. gün 2TL
3. gün 3 TL şeklinde 10 gün devam edecek.
10. gün 10 TL atıldıktan sonra tekrar başa dönecek.
11. gün 1 TL
12. Gün 2 TL diye. Ayda 165 TL yapıyor.
Bende katılmayı düşünüyorum beraber Burda da yapalım mı ayrı başlık açıp.
Ben varım yapalımmmm

ben katılırım sen aç
Süpersin :5:
Ben de katılırım
Harika:5:
Aa süpermiş ama kumbara lazım ona, elimin altında ya da cüzdanda olursa harcanma ihtimali var. ben bi ara her ay maaşımdan 100-200 tl atıyodum bi yere, güya kimsenin haberi yoktu, bayaa da birikmişti ama sonrası eşime yakalandım :olamaz: nasıl mutlu oldu görünce :KK48: şimdi yine öyle bişi yapmak istiyorum ama nasıl halledicem bilmiyorum, mesela oradan anneme falan veriyodum ya da her harcamayı söylemiyodum iyi oluyodu.
Ben de çok önceden 7-8 yıl önce falan ayda 1 çeyrek alıyordum baya biriktirmiştim iyi oluyordu sonra sonra saçma sapan şeyler almaya başladığımdan beri ne birikim yapabildim ne biriktirdiğimi tutabildim :( şimdi yeniden başlıyorum inşallah bakalım.

Ben bin lira biriktirdim burayı okuduktan sonra sonra saldım o konuda da Bayadır ekleme yapmıyorum iyi olur Benim içinde
Süper. Hep beraber toplanalım o zaman.

Para ciddi güven veriyor insana.
bende 10 bin biriktiricem inş :KK75:
bu arada hedeflerimi hep yüksek tutuyorum nedense :KK70:
Ne kadar zamanda hedefledin canım. yüksek hedef iyidir boşver.

Kızlar İG de bir grup yarın birikime başlıyor. Şu şekilde olacak
1. gün 1TL
2. gün 2TL
3. gün 3 TL şeklinde 10 gün devam edecek.
10. gün 10 TL atıldıktan sonra tekrar başa dönecek.
11. gün 1 TL
12. Gün 2 TL diye. Ayda 165 TL yapıyor.
Bende katılmayı düşünüyorum beraber Burda da yapalım mı ayrı başlık açıp.
Süper

Kızlar ayrı konu açmasak mı burdan yazışıyoruz zaten. Bi de orda vakit harcamayalım sanki. Burdan biriktirelim ne dersiniz. (Sen aç denince yan çizen anka :))

Katilabilirim ben de.
Başka bir topikte haftalık kumbaraya para atıyoruz her cuma giderek artan miktarlarda.
Bu da farklı bir kumbara yöntemi olur
Benim de bi tane kumbaram var haftalık attığım. 1. Hafta 1 TL ikinci hafta 2 TL üçüncü hafta 3 TL diye...
16. haftayı atacağım cuma inşallah.

Back
X