Yok benim de çocuklarım çok problemli. Kızım zaten otizmli gecesi gündüzü belli değil. Ama ev kira, tek maaş mümkün değil 750 :KK43: bezli 3 çocuk olacak.. Zaten 3-4 ay için düşünüyorum toparlanana kadar.

Bol bereketli olsun kumbaran. :KK36:

Allah yardımcın olsun. Kaç yaşında meleklerin ? Ve sen kaç yaşındasın ? Cesaretine hayran oldum. Ben 26 yaşında evlendim anan çocuk sahibi olmaya karar verip uygulamamız 34 oldu. Buna rağmen geç kaldım diyemiyorum, kızım benim dünyam ama insanın hayatı tepeden tırnağa değişiyor, neyse ki öncesinde yapmak istediklerimi yapmışım. İstek bitmiyor elbette ama şu an kızım nefes aldırmıyor.

Allah yardımcın olsun. Kaç yaşında meleklerin ? Ve sen kaç yaşındasın ? Cesaretine hayran oldum. Ben 26 yaşında evlendim anan çocuk sahibi olmaya karar verip uygulamamız 34 oldu. Buna rağmen geç kaldım diyemiyorum, kızım benim dünyam ama insanın hayatı tepeden tırnağa değişiyor, neyse ki öncesinde yapmak istediklerimi yapmışım. İstek bitmiyor elbette ama şu an kızım nefes aldırmıyor.
Benim sadece 1 tanesin planlı diğerleri hep plansız gebelik. Yiyecek ekmekleri varmış diyorum artık sonuçta tedbir aldığım halde oldular. 9-8 yaşında büyükler küçük 2 yaşında canım.

Benim sadece 1 tanesin planlı diğerleri hep plansız gebelik. Yiyecek ekmekleri varmış diyorum artık sonuçta tedbir aldığım halde oldular. 9-8 yaşında büyükler küçük 2 yaşında canım.

Ufaklıklar yaşıtmış, kızım da 9 kasımda 2.yaşını dolduracak.

:KK70:
ben kalabalık ailede büyüdüm
tamam süper ilgi göremiyodum ama her gün bir heyecan vardı.
kesin ablamlar tartışırdı yada ben onları ispiyonlardım.
şantajla çikolata isterdim :KK70:
Ben tek çocuğum kardeş özlemiyle büyüdüm yalan yok, o yüzden oğluma kardeş kesinlikle düşünüyordum zaten sadece bir iki yılı daha vardı ama kısmet :)

Mia- Mia- eşim 4 kardeş yemek yerken önünden kaçıracakmışım gibi yiyor kardeşlerinden ötürü öyle alışmış ben de buna hiç alışkın değilim annem babam ağzıma tıkıştırırdı yemeği, ama eşimle yemek yerken resmen strese giriyorum bana kalmıcak diye, kardeş özlemini gideriyorum diyor bi de :KK70:

Back
X