Birikimci 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım 5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım
Anka Anka 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
Mia- Mia- 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
wendy wendy 1 TL 2 TL . . . . . . . .
Mikan Mikan 1 TL 2 TL . . . . . . . .
Aloben Aloben 1 TL 2 TL 3 TL 4 TL . . . . . .
p_ritha p_ritha 1 TL 2 TL . . . . . . . .
yorgun anneanne yorgun anneanne 1 TL . . . . . . . . .
mornergis mornergis 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
@befer 1 TL 2 TL 3 TL . . . . . . .
Hurdunya Hurdunya 1 TL 2 TL . . . . . . . .
morordek morordek 1 TL 2 TL . . . . . . . .

Bu arada kızlar e-devlette halk kütüphanesi diye bi uygulama başlamış. E-kitap alabiliyormuşuz ödünç. E-devlet şifremi hatırlayabilirsem tam olarak ne olduğunu anlayacağım inşallah:) şifreme çok karışıyorlar yok sayı ekle yok büyük harf ekle yok küçük harf de ekle derken ne yaptığımı unutmuşum :)

Bu aralar çok harcama yapıyorum bende
annem muffin kalıbı ve kızıma şişme havuz istedi.
yarında termal ve yemek masrafları çıkar.
eşimle ortak bir ödeme yaparız.

Bu arada kızlar e-devlette halk kütüphanesi diye bi uygulama başlamış. E-kitap alabiliyormuşuz ödünç. E-devlet şifremi hatırlayabilirsem tam olarak ne olduğunu anlayacağım inşallah:) şifreme çok karışıyorlar yok sayı ekle yok büyük harf ekle yok küçük harf de ekle derken ne yaptığımı unutmuşum :)

hımm benim şifreyide eşim biliyo :)

Nasıl yani? Sen ondan önce mi uyuyorsun? Kaç yaşındaki?
Oğlum 2 yaşında o uyuyana kadar bi şeyler anlatıyor ben arada dalıyorum sonra tekrar uyanıyorum tabi bazen uyumamış oluyor bazen de o da dalmış oluyor dün mesela 9 da gittik 10 buçuk oldu hala uyumamıştı, yataktan kalkmaz zaten babası da içerde uyumamış oluyor

Oğlum 2 yaşında o uyuyana kadar bi şeyler anlatıyor ben arada dalıyorum sonra tekrar uyanıyorum tabi bazen uyumamış oluyor bazen de o da dalmış oluyor dün mesela 9 da gittik 10 buçuk oldu hala uyumamıştı, yataktan kalkmaz zaten babası da içerde uyumamış oluyor

kızımla bende uyumaya giderim ama babası içerdeyse mutlaka yanına gider :)
birlikte uyuyacağız illaki...

kızımla bende uyumaya giderim ama babası içerdeyse mutlaka yanına gider :)
birlikte uyuyacağız illaki...
Bizimki de aynı aslında babası ilk bizimle yatıyor sonra su içmeye gidiyorum diye kalkıyor ve geri gelmiyor, şu sıralar annemde biz de yatağa giderken televizyonu ışığı kapatıyoruz anneanne uyuyacak diyip kandorıyoruz :confused:

Maşallah oğluna bizimki daha çok konuşamıyor ya. Çok uzun cümleler kuramıyor. Anlıyor sorun yok dedi doktor ama bakalım konuşur inşallah.

Maşallah oğluna bizimki daha çok konuşamıyor ya. Çok uzun cümleler kuramıyor. Anlıyor sorun yok dedi doktor ama bakalım konuşur inşallah.
Dil gelişimi çocuktan çocuğa çok değişiyor, benim yeğenim oğlumdan 2 ay büyük ama 2-3 kelime söyleyebiliyor, 4 yaşına kadar normalmiş bu durum diye duydum

Benim kızımda uzun cümle kuramıyor. ama kelime haznesi baya gelişti bu sıralar.
3 kelimeli cümleler kurmaya başladı artık ama hala anlaşılmayan konuşmalar da yapıyor arada Aydan aya farkediyor gerçekten

Dil gelişimi çocuktan çocuğa çok değişiyor, benim yeğenim oğlumdan 2 ay büyük ama 2-3 kelime söyleyebiliyor, 4 yaşına kadar normalmiş bu durum diye duydum
Evet herşeyi anlıyor bütün komutları yerine getiriyor sıkıntı yok dedi doktor. Ablası otizmli olunca korktum ama çok şüküt otizm bulgusu hiç yok.

Çamaşır serdim, oğlanın nevresimleri attım makineye, komşuya çıktım iğne vurdurdum başka bişey yapmadım daha öğlen oldu resmen.

Back
X