ada mutfak modellerıne fazlasıyla baktım,
sabıt masalı olan bir modele karar kıldım, dediğin gibi tezgahla aynı malzemeden olacak devamı gıbı ve yuksek 4 adet tabure ile tamamlayacagım, mutfagı kafama göre çizdim, şuan malzeme ve model bakıyorum,

senle sırayı ters çevirmiş olduk desene :)
bende mutfak bitiminde banyo ve wc yaptıracagım

benimde buzdolabım ve bulaşık mak beyaz
o yüzden 1 yıl erteledim mutfağı
banyo ve wc tadilat edeceğim
sonrasında eskisini ver yenisini al kampamyasıyla değiştirebilirim.
davlumbazı kocaman sevmiyorum sürgülü bir model seçebilirim.
tezgahım yeterli değil malesef.
ortaya ada gibi yüksek masa yaptırmayı düşünüyorum tezgahla aynı malzemeden
3 tane bar taburesi alırım.
camlara jaluzi.

renk ve yerleşim konusunda kafam karışık net değilim.
şuan banyoya odaklandım :)

ada mutfak modellerıne fazlasıyla baktım,
sabıt masalı olan bir modele karar kıldım, dediğin gibi tezgahla aynı malzemeden olacak devamı gıbı ve yuksek 4 adet tabure ile tamamlayacagım, mutfagı kafama göre çizdim, şuan malzeme ve model bakıyorum,

senle sırayı ters çevirmiş olduk desene :)
bende mutfak bitiminde banyo ve wc yaptıracagım
Benim mutfak ada için pek uygun değil hareketli masa tipi olsa yeterli

dün pek çok iş yaptım
bugün yemek işim var sadece.
belki buzdolabını düzenleyebilirim.

günaaydıınnnn..
dün çocukların banyosunu, kendi duş işimi, 1 parti çamaşır yıkama asma işini halletttim,
tabi yemek yapma toplama kısmı falan saymıyorum :)
bugun yemek yapılacak, çamaşırlar toplanacak, eger yorgun hissetmezsem tüm nevresımler değişecek :KK54:

günaydın
pc bozulmuştu 1haftadır giremedim. tüm yazılanları okudum herkese kolay gelsin.

ben de evde ki dolap içi ve depo temizliğini bitirdim. hafta sonu üniversiteden ev arkadaşım gelecek o gelmeden evi kayınvalidem üstünden şöyle bir temizleyecek ( ben hafta sonu yetiştiremedim. hafta içi de evime gitmiyorum) .

pazartesi halıları yıkamaya göndereceğim ve temizlik için birilerini bulup evi temizleteceğim. 7 aralıkta doğum iznine çıktığımda evle ilgili büyük işler bitmiş olacak.

doğum izninde de bebek hazırlıklarımı yapacağım. pusetler, beşikler, alt açmalar, reflü yatakları, ana kucakları yeniden çıkacak :KK17: zaten oğlumun oyuncakları var. evi nasıl toplu tutacağım büyük sınav başlayacak:olamaz:

Günaydın
Dün akşam ütünün bir kısmını yapabildim
Biraz da kişisel bakım yaptım
Bu hafta giyeceğim kıyafetleri ütüleyip askıya astım
Böylelikle her sabah ne giyeceğim diye düşünmeyeceğim.

Haftalık yemek listesi gibi , giyim listesi de yapmam gerekecek işimi kolaylaştırıp beni stresten kurtaracak
Bu akşam pilav ve musakka yapacağım yanına da domates çorba
Alışveriş listemi de programlı yaparak bu ay daha az harcama yapmaya çalışacağım

1567E41B-8EB8-4FB7-B504-622D2FDE162A.webp

Kızlar bu moptan kullanan var mı kullanışlı mı acaba?

Hımmm memnun musun? Eşim almıştı bi kere ama hatırlayamadım iyi miydi nasıldı. En son ben bingo aldım sevmedim. Viking deneyeyim diyorum bir de.

fairy denedim ellerimi mahvetmişti
en son prilin beyaz renklisini kullandım. ellerime zarar vermedi ama lekeleri zor çıkarttı sanki
sürekli farklı alıp deniyorum.

fairy denedim ellerimi mahvetmişti
en son prilin beyaz renklisini kullandım. ellerime zarar vermedi ama lekeleri zor çıkarttı sanki
sürekli farklı alıp deniyorum.
Aynen fairy benim ellerimi de mahvetti. Ben de deneme aşamasındayım. Hem uygun hem iyisini arıyorum:-) önceden bitkisel kullanıyordum ama artık çok pahalı gelmeye başladı bıraktım.

Aynen fairy benim ellerimi de mahvetti. Ben de deneme aşamasındayım. Hem uygun hem iyisini arıyorum:-) önceden bitkisel kullanıyordum ama artık çok pahalı gelmeye başladı bıraktım.

Annem amvay falan alırdı. aman ne gerek var.
bazen nar özlü deniyorum farklı kokular renkler iyi oluyor.

Back
X