- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
Başladı bile. Bir çok ülkede var.Yakında olacak ama biz görür müyüz bilmiyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladı bile. Bir çok ülkede var.Yakında olacak ama biz görür müyüz bilmiyorum:)
Hadi ya yemeği çamaşırı bulaşığı temizliği her bişeyi yapıyor öyle miBaşladı bile. Bir çok ülkede var.
Kızlar çok yorgunum. İki haftadır yapmadığım iş kalmadı. Taşınma derdi var şimdi de. Eşyalar gelince başlayacak asıl tantana.
Biz küçükken jetgillerde rosie diye bi robot vardı aklıma o geldi, keşke öyle bişi olsa.
Kızlar çok yorgunum. İki haftadır yapmadığım iş kalmadı. Taşınma derdi var şimdi de. Eşyalar gelince başlayacak asıl tantana.
:) çok severdim.
kolay gelsin cnmKızlar çok yorgunum. İki haftadır yapmadığım iş kalmadı. Taşınma derdi var şimdi de. Eşyalar gelince başlayacak asıl tantana.
Ben de bir odaya koydum kutuları. Diğer odada da kalacaklar var zaten kümelenmiş vaziyette. Neler yaptığıma ben bile inanamıyorum. Bu arada iki eve kadar eşya varmış ben dekolay gelsin taşınmak kolay değil.
ben kutulu eşyaların hepsini tek bir odaya koymuştum.
ordan alıp alıp yerleştirmiştim.
daha çabuk toplanmıştım.
diğer türlü heryer kutu oluyor onları çekmekten daha az iş yapılıyor.
Mia- , chapters’dan ajanda aldım demiştin, geldi mi? Geldiyse nasıl buldun? Ben de 2019 ajandamı artık sipariş edeyim diye düşünüyorum.
Sağolasın canım.kolay gelsin cnm
Sağolasın. Benim bu sene 4. taşınmam gibi bişey. Ev sattık, ev aldık, diğer evin inşaatı bitti, depodan eşyalar iki farklı ülkedeki evlere pay oldu falan filan. Çılgın işlerGünaydın hanımlar
Allah kolaylık versin, 2 ay oldu taşınalı hala tam olarak bitmiş değil işlerim.
yaa bende çok severdim, sabah kalkıp çizgi film izlemek ne keyifliydi.
Ben de bir odaya koydum kutuları. Diğer odada da kalacaklar var zaten kümelenmiş vaziyette. Neler yaptığıma ben bile inanamıyorum. Bu arada iki eve kadar eşya varmış ben de![]()
Yok önden eledim bu sefer. Eşya gelince direk yerleşecek şekilde. O yüzden bu kadar yoruldum ama değdi.İhtiyacın olanları al içinden koy dolaba
kalanı yine kutuda veya depoda tut.
sonra eleme yapıp duruma göre bakarsın.
Ben de bir odaya koydum kutuları. Diğer odada da kalacaklar var zaten kümelenmiş vaziyette. Neler yaptığıma ben bile inanamıyorum. Bu arada iki eve kadar eşya varmış ben de![]()
Yok önden eledim bu sefer. Eşya gelince direk yerleşecek şekilde. O yüzden bu kadar yoruldum ama değdi.
Sadeleşmenin dibini yaşadım bu süreçte aynen ben de 1 yıl oldu tam taşınalı, bu kadar eşyam olduguna ınanamamıştım, bu arada sadeleştirmenin tam zamanı, elemeye bak, mutfaktan, kıyafetten, eşyalardan, aklına ne gelirse, kolay olur inşallah :)
Chapters tarihsiz ajandayı sipariş verdim az önce. Bakalım bakalım:)miya marka planner aldım.
2019 ajandası bende alıcam.
chapters 2019 ajandaları çok güzel ama kararsızım
LeColor Ajanda Haftalık Felix Spiralli 15x21 Lacivert
Alternatif olarak bu da aklımda.
2019 İyilik Ajandası İyilik Bulaşıcıdır Orta Boy Gri
içerik olarak bunu merak ediyorum. Kazanılan gelir derneklere bağışlanıcakmış.
Kolay gelsin canımKızlar çok yorgunum. İki haftadır yapmadığım iş kalmadı. Taşınma derdi var şimdi de. Eşyalar gelince başlayacak asıl tantana.