ev için güzel bir liste. eline sağlık... kendin için de bir liste yapsana phoenix? yeni yıl için olabilir bu

benim fikirlerimi beğenmek yada uygulamak zorunda değilsin. kimse değil. ben burada yalnızca birilerinin ihtiyacı olan bir bilgiyi "hissettiysem" vermeye çalıyorum sadece... senin için de çocuklarla hayatın zor olduğunu düşünüyorum ve kendine zaman ayırman gerektiğini... zaten sana yazılarım hep genelde bu minvalde:) eşinden destek al ve haftada 1saatte olsa mesela evden çık, kendine ait bir zaman dilimi olsun, ama mutlaka "evden kimse olmadan" yanında... dışarıda bir kahve içebilir, belki bir kursa katılabilir, bir arkadaşınla kahvaltı yapabilirsin dışarıda vs. sürenin uzunluğuna bağlı olarak. hatta bunları bebeğinle de yapabilirsin. kendimize zaman ayırmak, kendimizi suçlamadan birşeyler yapmak bize iyi gelince bu ev halkına da yansıyor. sen mutlu onlar mutlu

bu arada imrenmiyor da değilim bu kalabalık hayatına

maşallah diyim...

imkanım olsaydı, çocuk yetiştirmede istediğim kaliteyi bulabilseydim kreş, bakıcı anlamında ben de inan 6 tane isterdim yani

kendimize değer verelim arkadaşlar. gerçekten. biz kendimize değer vermezsek kimse vermez.

hepinizi seviyorummm