Günaydın kızlar. Bende şöyle bir plan yaptım
Sabah rutini
Yatak düzelt
Bulaşık makinesi boşalt
Etraf topla
Kirli varsa makineye at
Evi havalandır
Kahvaltı hazırla
mutfağı toplamadan mutfaktan çıkma:)

Akşam rutini
Kirlileri sepete at
Mutfağı topla
Her odayı dolaş topla
Ocağı sil

Haftalık işler
Pazartesi-sil süpür toz al
Salı- banyo-tuvalet yıka, karışık dolapları elden geçir
Çarşamba fırın-ocak-davlumbaz sil balkon yıka
Perşembe- bir odayı detaylı temizle ama 1 saati geçme
Cuma- sil-süpür-toz al
Cumartesi-pazar- kolay işler. ( ütü vs gibi)

Sana yazık değil mi ama söylemeden edemedim, karnın burnunda.. üstelik Doğum sonrası her ne olursa olsun daha da yıpratıcı bir süreç. Bırak biraz dağınık ve pis olsun, daha sonra düzene girer herşey.. dinlenmeye çalış :(

Sana yazık değil mi ama söylemeden edemedim, karnın burnunda.. üstelik Doğum sonrası her ne olursa olsun daha da yıpratıcı bir süreç. Bırak biraz dağınık ve pis olsun, daha sonra düzene girer herşey.. dinlenmeye çalış :KK43:
Bunlar zaten 2019 için planlarım canım :36: herkes 2019 planlarını yazınca ben belirtmeyi unutmuşum :KK23: sabah rutinleriyle akşam rutinlerini yapmaya çalışacaktım 1 hafta ama sancım çıktı salı alacak doktor bebeği. Onlar da eşime kaldı.

Bu arada burdaki ajanda muhabbetini okuyunca bana da bir heves geldi, dün itibariyle ben de küçük bir deftere günlük yapacaklarımı yazmaya başladım. Bugün tabi ani çıkan işlerle yazdıklarımın hiçbirini bitiremedim ama olsun pes etmek yok:bicak:
Eğer bu işi oturtabilirsem yeni yıl için ben de ajanda alacağım :)

Bunlar zaten 2019 için planlarım canım :KK36: herkes 2019 planlarını yazınca ben belirtmeyi unutmuşum :KK23: sabah rutinleriyle akşam rutinlerini yapmaya çalışacaktım 1 hafta ama sancım çıktı salı alacak doktor bebeği. Onlar da eşime kaldı.

Sağlıkla gelin ikiniz de... sen iyi ol da, herşey toparlanır.. hakikat bu, evin direği kesinlikle kadın. Fiziki hastalık değil, ruhumuz bile incinse herşey karman çorman oluyor :(

geçen gün eskişehirden geçtim mia, sen aklıma geldin:):KK200: dedim belki bu çayırlarda dolanan mia nın kuzularıdır:)) inşallah sen de istediğin o hayata kavuşursun; düzenli, çalışmadığın, kendine istediğin gibi zaman ayırdığın o hayata...

:) Hatırlanmak bile güzel :KK19:
İnşallah canım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Alışveriş demeyin, bende ihtiyaçları aldım bu ay battım biraz :bicak: neyse almam gerekiyordu ne yapayım :olamaz:

Dün kendime kazak ve eşime pantolon alıcaktım.
site çok yavaştı sipariş veremedim.
akşam sadece eşime pantolon aldık.
şu aralık ayı geçsin kendi ihtiyaç listemden almaya başlıyacağım.

Sana yazık değil mi ama söylemeden edemedim, karnın burnunda.. üstelik Doğum sonrası her ne olursa olsun daha da yıpratıcı bir süreç. Bırak biraz dağınık ve pis olsun, daha sonra düzene girer herşey.. dinlenmeye çalış :KK43:

Aynen katılıyorum :)

Sağlıkla gelsin inş çok az kaldı hazırlıklar tamam mı peki
Çok sağol canım hazırız çok şükür:36:
Ayyy mesajını okuyunca çok heyecanlandım, sağlıkla al kucağına canım :emir_bebek:
Aminnn inşallah canım :36:

Sağlıkla gelin ikiniz de... sen iyi ol da, herşey toparlanır.. hakikat bu, evin direği kesinlikle kadın. Fiziki hastalık değil, ruhumuz bile incinse herşey karman çorman oluyor :KK43:
Kesinlikle haklısın canım. Ama evin genel hali de psikolojiyi çok etkiliyor. Dağınık olunca depresif sinirli oluyor insan. Ki zaten benim evim genelde dağınık. Bunu çözersem daha mutlu olurum gibi geliyor.

Sağlıkla kucağına al ankacım.
Aminn canım inşallah:36:
Salı günü mü, ay bende heyecanlandım, hadi sağlıkla gelsin miniğin :KK200:
Çok sağol canım:36: senin normal mi olacak sezaryen mi peki. Ben çok korkuyorum bu doğumdan ya :(

Çok sağol canım hazırız çok şükür:KK36:

Aminnn inşallah canım :KK36:

Kesinlikle haklısın canım. Ama evin genel hali de psikolojiyi çok etkiliyor. Dağınık olunca depresif sinirli oluyor insan. Ki zaten benim evim genelde dağınık. Bunu çözersem daha mutlu olurum gibi geliyor.

Aminn canım inşallah:KK36:

Çok sağol canım:KK36: senin normal mi olacak sezaryen mi peki. Ben çok korkuyorum bu doğumdan ya :KK43:

2. Sezaryen benimde, bende biraz korkuyorum açıkçası, içimizi ferah tutalım, hayırla sağlıkla Doğum yapıp kucağımıza alalım.

Ben bu aralar kıyafette uyum aramaya başladım.
normalde hiç ilgimi çekmezdi
mesela kahve gömlek ve kahve kazak kombini gibi
önceden olsa bebek mavisi gömlek ve kahve düşünürdüm.

Sizin tarzınız ne peki uyumlu giyinmek mi
zıt renk karışımları mı ?

2. Sezaryen benimde, bende biraz korkuyorum açıkçası, içimizi ferah tutalım, hayırla sağlıkla Doğum yapıp kucağımıza alalım.
Amin canım inşallah. İkinci de sorun olmaz canım korkma sen. Benim dikiş yerlerim incelmiş sancım da var ondan korkuyorum.

Ben bu aralar kıyafette uyum aramaya başladım.
normalde hiç ilgimi çekmezdi
mesela kahve gömlek ve kahve kazak kombini gibi
önceden olsa bebek mavisi gömlek ve kahve düşünürdüm.

Sizin tarzınız ne peki uyumlu giyinmek mi
zıt renk karışımları mı ?
Şu sıralar içine gireyim yeter modundayım :-) ama normalde renk uyumu ararım.

Back
X