- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızımda kedilere diyor miyaa :)Son zamanlarda mia ismimi her yerde görür oldum.
normalde ismimle hitap edilmem miya derler bana
babamın telefonunda mi diye kayıtlıyım mesela :)
anlamına baktım cidden böyle isim varmış
İçten, Samimi. Dost Canlısı. anlamı da.
Öyle paylaşmak istedim :)
Ben bu aralar kıyafette uyum aramaya başladım.
normalde hiç ilgimi çekmezdi
mesela kahve gömlek ve kahve kazak kombini gibi
önceden olsa bebek mavisi gömlek ve kahve düşünürdüm.
Sizin tarzınız ne peki uyumlu giyinmek mi
zıt renk karışımları mı ?
Ben de genelde tonu giyerim, zıt renk pek kombinleyememBen bu aralar kıyafette uyum aramaya başladım.
Merhabalar herkese, bana bildirim gelmemiş kaç gündür, hepsini okudum bi içim ferahladı :) evdeki hakimiyetimi tamamen yitirmiş olmakla birlikte bulantılarım geçsin eski düzenime döneceğim, bu süreçte anladımki çok güzel düzen oturtmuşum aslında, bir an önce düzelirim inşallah.Anka sana kolay doğumlar diliyorum şimdiden, çok heyecanlı, güzel haberlerini bekliyoruz :) ben de biraz harcama yaptım bu süreçte ama çok değil, ayın 20sinde de kumbaraya para atamadım henüz, bize de okuldan ajanda hediye ettiler, bi defter kullanıyordum yeni yıldan sonra ajandaya başlayacağım bakalım,burayı okumak beni kendime getiriyor başta
Mia- olmak üzere hepinize teşekkürler
![]()
Ben bu aralar kıyafette uyum aramaya başladım.
Ya bende psikolojik mi bilmem tam dikiş yerlerimde ağrı var, hayırlısı bakalım, tüplerle ilgili bi düşüncen var mı?Amin canım inşallah. İkinci de sorun olmaz canım korkma sen. Benim dikiş yerlerim incelmiş sancım da var ondan korkuyorum.
Son zamanlarda mia ismimi her yerde görür oldum.
normalde ismimle hitap edilmem miya derler bana
babamın telefonunda mi diye kayıtlıyım mesela :)
anlamına baktım cidden böyle isim varmış
İçten, Samimi. Dost Canlısı. anlamı da.
Öyle paylaşmak istedim :)
Uyumu seviyorum ama tezatı da severim. Bazen çok orijinal eşleşmeler yapıyorum. Ama bu sıralar kot kazak.Ben bu aralar kıyafette uyum aramaya başladım.
Güzel ve kolay bir doğum olsun inşallah. Çok az kalmış :)Şu sıralar içine gireyim yeter modundayımama normalde renk uyumu ararım.
Benim kızımda kedilere diyor miyaa :)
Pek rengarenk şeyler tarzım değil bu ara benimde, deseni sevmiyorum, genelde tek renk kış sebebi ile de genelde toprak renkleri bu ara. Zaten zayıf göstersin mantığıyla siyahlar hakiler bende :)
Ya bende psikolojik mi bilmem tam dikiş yerlerimde ağrı var, hayırlısı bakalım, tüplerle ilgili bi düşüncen var mı?
İsmin gerçekten mia mı? Ya bende çok severim mia ismini ama koymak isteyince eşim biraz soğuk durdu Türkçeye geçtik :)
Benim kızımda kedilere diyor miyaa :)