günaydınlar kızlar...
:) Hatırlanmak bile güzel :KK19:
İnşallah canım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
alçakgönüllü mia'm:):KK200: ne demek hatırlanmak ya, seni unutur muyuz...
bazı insanların bazı özelliklerini çok beğenirim, ama alçakgönüllü insanlarla çok nadir karşılaşırım. senin de bu yanını çok seviyorum :KK36: her yer "güçlü insan"larla dolmuşken "gönül" taşıyan insanlara çok ihtiyaç var...

Selam kızlar. Benim bebek yarını beklemedi doğum yaptım bu gün.
canımmm mutlulukla sağlıkla güzel günlerde büyüt bebeğini inşallah:KK200: yeni bir dünya, yeni bir heyecan gelmiş, hoş gelmiş... :):KK15::nazar:

Mia- Mia- ajanda kullanımı ile ilgili yazı paylaşacağım demiştin, ben mi kaçırdım acaba? Yeni yılla ajandaya başlama hevesimden dolayı heyecanla bekliyorum da :)

alçakgönüllü mia'm:):KK200: ne demek hatırlanmak ya, seni unutur muyuz...
bazı insanların bazı özelliklerini çok beğenirim, ama alçakgönüllü insanlarla çok nadir karşılaşırım. senin de bu yanını çok seviyorum :KK36: her yer "güçlü insan"larla dolmuşken "gönül" taşıyan insanlara çok ihtiyaç var...
:KK23: bak ya utandırıyosun beni :)
İyiki hepinizi tanımışım. :KK200:

Bugün çok işim var öncelikle masamı toplayıp işleri kontrol altına almalıyım.
sonrasında sistemli çalışmak ve bakımlı olmak gibi planım var.

Ev düzeni
Kişisel bakım
Planlı çalışmak

eksik yönlerime çare bulmalıyım. Hadi bakalım :)

Bu aralar kara düzen gidiyor herşey

iş yerinde inanılmaz düzenli, programlı, dakik olan ben, aynını evde oturtmak konusunda başarısızım,
hoş belki ufaklık az daha büyüdüğünde kendiliğinden de düzene gireceğiz ama misal dün gece 12'ye kadar onunla oynamamı istedi, oynadık, koklaştık, 12 gibi beraber uyuduk, en azından bu anlarını kaçırmamış olmanın verdiği huzur var içimde :KK200:

iş yerinde inanılmaz düzenli, programlı, dakik olan ben, aynını evde oturtmak konusunda başarısızım,
hoş belki ufaklık az daha büyüdüğünde kendiliğinden de düzene gireceğiz ama misal dün gece 12'ye kadar onunla oynamamı istedi, oynadık, koklaştık, 12 gibi beraber uyuduk, en azından bu anlarını kaçırmamış olmanın verdiği huzur var içimde :KK200:

Bu konuda ne kadar zıtmışız.
işleri bir bıraktımı ucu kaçıyor benim
sonra canım istemiyor.
birikiyor.
bazen çok düzenli oluyorum ama en ufak iş yoğunluğunda eskiye dönüyor.

Mia- Mia- bende ki takıntı seviyesinde yalnız,
kahve mi bile işlerimi bitirip içiyorum, masa da eğer iş varsa nete bile girmem, bu konuda fazla disiplinliyim, abartı derecesindeyim, haa bunun bana kattıgı çok iyi geridönüşler aldım yıllarca, ama kendimi de yordugum çok oldu,
arayı bulmak lazım :bicak:

Bu konuda ne kadar zıtmışız.
işleri bir bıraktımı ucu kaçıyor benim
sonra canım istemiyor.
birikiyor.
bazen çok düzenli oluyorum ama en ufak iş yoğunluğunda eskiye dönüyor.

Mia- Mia- bende ki takıntı seviyesinde yalnız,
kahve mi bile işlerimi bitirip içiyorum, masa da eğer iş varsa nete bile girmem, bu konuda fazla disiplinliyim, abartı derecesindeyim, haa bunun bana kattıgı çok iyi geridönüşler aldım yıllarca, ama kendimi de yordugum çok oldu,
arayı bulmak lazım :bicak:

İşimin bittiğini görmedim :(
interneti azaltmalıyım ve sabah öğle arası yoğun çalışmalıyım.
bugünü kurtarıyım yarına daha dikkat edicem.

Ya haftada bir değiştirenleri görünce bende çok anormallik var gibi düşünmüştüm de iyi bari normalmişim :) 2 hafta desem yalan olur 3 oluyo genelde benimki :olamaz:
yazın bir hafta bile çok geç oluyor çünkü eşim çok ama çok terliyor.
kışın ise bir buçuk hafta gibi oluyor değişim süresi

yazın bir hafta bile çok geç oluyor çünkü eşim çok ama çok terliyor.
kışın ise bir buçuk hafta gibi oluyor değişim süresi

Kişiden kişiye değişiyor demek ki, yazın cidden daha sık değiştirme ihtiyacı hissediyor insan ama kışın biraz da üşengeçlikten sanırım benim ki, 3 hafta iyi gibi ya :KK53:

Kişiden kişiye değişiyor demek ki, yazın cidden daha sık değiştirme ihtiyacı hissediyor insan ama kışın biraz da üşengeçlikten sanırım benim ki, 3 hafta iyi gibi ya :KK53:
2 haftada 1 ama bu aralar bana her şey kokuyor o yüzden haftada bir değiştiriyorum :(

Back
X