- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
Teşekkür ederim ben de gün sayıyorum geçsin diye :)
Az kalmış sabır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ben de gün sayıyorum geçsin diye :)
3 hafta da normal benceYa haftada bir değiştirenleri görünce bende çok anormallik var gibi düşünmüştüm de iyi bari normalmişim :) 2 hafta desem yalan olur 3 oluyo genelde benimki![]()
8 haftaya geçer inş2 haftada 1 ama bu aralar bana her şey kokuyor o yüzden haftada bir değiştiriyorum![]()
8 haftaya geçer inş
8 hafta çooooook uzun
Ay hadi inşallah ben de öyle umuyorum :)14 gibi geçmişti benim, 12 sen sonra geçmesi bekleniyor merak etme, inşallah o kadar sürmeden hemen geçer seninki de, bulantı geçtikten sonra zaman o kadar hızlı geçiyor ki![]()
8 hafta çooooook uzun
Benim ne zaman geçtiğini tamamen unutmuşum ama sanki o kadar uzun değildi gibi ya da öyle umuyorum :)Benim 18 haftada geçmişti
Benim 16. Haftada geçmiştiAy hadi inşallah ben de öyle umuyorum :)![]()
Yazın yorgana nevresim geçirme derdi de yok. Pikeni at makineye yıka oh mis :)Kişiden kişiye değişiyor demek ki, yazın cidden daha sık değiştirme ihtiyacı hissediyor insan ama kışın biraz da üşengeçlikten sanırım benim ki, 3 hafta iyi gibi ya![]()
Kesinlikle bu süreç yaşam enerjimi emdi, emzirme sürecinde de çatlarsa diye korkuyorum, oğlumu acıdan titreyerek emzirmiştim Doğumdan bile daha acı vericiydi sankiBenim 16. Haftada geçmişti
Hamilelikte en zor geçirdiğim zaman mide bulantısı zamanıydı sonrası çok rahat geçti
Doğumdan sonraki zor süreçse emzirmeye alışma süreciydi. Çok acı çekiyor insan alışana kadar
Benim de genelde 3 oluyorYa haftada bir değiştirenleri görünce bende çok anormallik var gibi düşünmüştüm de iyi bari normalmişim :) 2 hafta desem yalan olur 3 oluyo genelde benimki![]()
Benim de genelde 3 oluyor
Degistirmeye çalışıyorum derken onu kastediyordum![]()
Benim ne zaman geçtiğini tamamen unutmuşum ama sanki o kadar uzun değildi gibi ya da öyle umuyorum :)
Benim de genelde 3 oluyor
Degistirmeye çalışıyorum derken onu kastediyordum![]()