Kaç gündür ellemediğim evime bi el attım, derledim toparladım. Kızım kuzeni gelince ananesinde kalmak istedi, bırakıp kaçtım valla
Azıcık eşimle kafa dinlendik, oyuncaklarını topladım, eşim gereksiz kağıtlarını ayırdı falan derken özledik yavrumuzu

analıkta böyle bişi işte.
Neyse şu an yatağın üzeri bir miktar çamaşırla kaplı, onları katlayıp yatak odamı da yerleştirince işler oke. Yarın son iş günüm, artık Doğum iznine ayrıldım. Sabah erkenden uyanıp duş alıp giyinmek zorunda değilim, kızımı giydirip bırakmak zorunda değilim. Azıcık evin keyfini çıkaralım kuzumla. Puzzle falan yapıcaz planlarımız var
Bi de gelecek minnoşun kıyafetlerini asmam lazım, artık son 12 ona da. Beni de hafiften bi Doğum korkusu sarmıyor değil. Neyse kaçış yok bi şekilde doğacak artık
Bu Arada anneme vermek üzere 3 tane masa örtüsü ayırdım, kendime de 2 tane bıraktım. Masamın ölçüsüne uygun bi örtü bulamadım bi türlü gidip aynı ölçü almışım her seferinde yine, bari bi işe yarasın.
Neyse çamaşırımı katlayıp dinlenmeye geçeyim bende, normalde bu hafta nevresim haftam ama haftaya büyük temizlik ve lohusa yatağı hazırlamamız lazım erkenden olmasın 1 hafta daha idare etsin (her hafta değiştirenlere saygılar)
Ay ne çok yazdım, iyi geceler hepinize