- 29 Ocak 2017
- 4.594
- 8.837
- 158
Bu arada bulunduğum ilçede bir kitap okuma grubumuz var. Sadece bayanlardan oluşuyor. Grup 8 yıllık falan. Ama ben geçen yılın 2. Dönemi katılabildim. Bu yıl da hamilelik bulantı hastalık derken hiç toplantılara katılmadım ama havaların düzelmesiyle yeniden katılmayı düşünüyorum. Her meslek grubundan ve yaştan insan var. Ortak bir kitap seçiliyor, kitabın uzunluğuna göre 2 yada 3 hafta zaman veriliyor. Sonra sürekli toplandığımız çok nostaljik bir kafemiz var, hem bi şeyler içiyor hem kitabı yorumluyoruz. Hiç farketmediğimiz ayrıntılar çıkıyor ortaya bazen çok doyurucu oluyor. Bu sene katılamadığım için çok üzülüyorum ama bundan sonra katılabilirim umarım:)
ne güzel ya çok imrendim size :) benim dostum diyebeileğim kimse de yok etrafımda, öyle oturup grup kurabilebileceğim birileri de yok, hatta kızımla yaşıt çocuğu olan birileri olsunda istiyorum kızım yalnız olmasın diye maalesef yokBizim de 4 kişilik küçük bir kitap klubümüz var:)) Hatta yarın kitabı tartışmak üzere bende toplanacağız.
2 sene önce kısa öykü atölyesine katılmıştım. Atölye bittikten sonra da görüşmeye devam ettik. Şimdi bir kitap belileyip ayda bir sıra ile evlerde buluşuyor ve kitabı konuşuyoruz. İnanılmaz keyif alıyorum.
bu haftaki tartışacağınız kitap hangisi?