• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar bu arada :KK25:
Bendeniz çok aşırı istifçi olmayan ama gereksiz herşeyi atmak isteyen bir Başak Burcu deliyim :KK51:

Nasıl yapacağımı bilmiyorum her tür önerinize açığım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ilk sadeliğe genelde kıyafet ayıklamakla başlanıyor.
takılar diğer ürünler şapka kemer çorap iç çamaşırları diye gidiyor.

Sağol gerçekten çok bilgilendirici oldu :KK70:
:lülülü:
Tamam tamam üstlerden başlayalım:D
Evde üst kıyafet ne varsa. Kazak bluz tşört. Dolabındaki baza altındaki kirli sepetindeki hepsini ortaya yığıyorsun. Hepsini tek tek eline alıp soruyorsun. Bu bana haz veriyor mu, mutlu ediyor mu, en son ne zaman giydim gibi gibi. Cevaplar olumsuzsa atıyorsu.
Kilit nokta hepsini ortaya yığmak :D :D :D

Çalışırken arkamı toplamakla başlamam lazım. Bi anda 3-4 çeşit yapıyorum ama arkamı toplama işini yemekten sonraya bırakıyorum sonra da zor geliyor içinden zor çıkıyorum :olamaz:
Her akşam buraya temiz mutfak fotosu koyacağım. Rahatsız olmasınız dimi :KK23:

yok paylaş bizimle :)
mutfakta dağınık çalışmaman da önemli :)

Tamam tamam üstlerden başlayalım:KK70:
Evde üst kıyafet ne varsa. Kazak bluz tşört. Dolabındaki baza altındaki kirli sepetindeki hepsini ortaya yığıyorsun. Hepsini tek tek eline alıp soruyorsun. Bu bana haz veriyor mu, mutlu ediyor mu, en son ne zaman giydim gibi gibi. Cevaplar olumsuzsa atıyorsu.
Kilit nokta hepsini ortaya yığmak :KK70: :KK70: :KK70:

Hadiii ben bunu bir yerden hatırlıyorum :KK70:

Çalışırken arkamı toplamakla başlamam lazım. Bi anda 3-4 çeşit yapıyorum ama arkamı toplama işini yemekten sonraya bırakıyorum sonra da zor geliyor içinden zor çıkıyorum :olamaz:
Bende 2-3 çeşiti aynı anda yaparım ama bi yandan makinenin kapağı açık durur ocakta birinin kaynamasını falan beklerken içine atıyorum bi yandan toplanıyor canım

Tamam tamam üstlerden başlayalım:KK70:
Kilit nokta hepsini ortaya yığmak :KK70: :KK70: :KK70:
Aslında kolay yapması ama dur bakalım bi iyileşiyim bari o zamana kadar bu topiğin sayfalarını okuyum ara ara .
Nasıl atıyorsunuz öğreneyim :KK48:

Herşeyi dağıtıp en son toplamaya çalışırsan çok zor olur canım.
Bir yandan yaparken bir yandan topla.
İşin daha kolay olur ve sonraya o kadar iş kalmaz.

Herşeyi dağıtıp en son toplamaya çalışırsan çok zor olur canım.
Bir yandan yaparken bir yandan topla.
İşin daha kolay olur ve sonraya o kadar iş kalmaz.
Aynen onu öğrenmeye çalışacağım inşallah. Benim gözümde en çok bulaşık makinesini boşaltmak büyüyor. Onu hemen boşaltsam sorun olmayacak aslında. Martta onu yapacağım özellikle:)

Bende 2-3 çeşiti aynı anda yaparım ama bi yandan makinenin kapağı açık durur ocakta birinin kaynamasını falan beklerken içine atıyorum bi yandan toplanıyor canım
İşte o makineyi boşaltması zor bana :D
Eşime dedim kaç kere bir bulaşık makinesi daha alalım birinden alıp diğerine koyalım diye :D

Eki Görüntüle 2240218 Eki Görüntüle 2240219 Eki Görüntüle 2240220

Ben böyle planlıyorum
1. sayfa rutinler ve aylık hedefler orası daha çok kişisel takip için kullanıyorum.

aylık bölüm zorunlu iş ve görevleri yazıyorum.
davetli olduğum yerler,ödemeler ve mutlaka yapılması gereken işler gibi

haftalık kısıma exra işler yemek menüsü kızımın bakımlarını vs yazıyorum.

mesela haftada sadece 1 bölümü detaylı temizlerim.
haftada 1 temizlik sil -süpür yaparım
miaaaaaaa defterin çok güzelmiş be bayıldım valla
şimdi netten baktım da 75 tl imiş ya çok gibi geldi bana ama çok da beğendim kendime hediye alsam mı ki acaba?
bi de gerçekten kullanışlı oluyor mu kullanıyor musun
bende yazı yazmayı falan çok severim ama geçici heves ise boşu boşuna alıcam kızlar akıl verin lütfen
alim mi almim ve bi sürü boş ajanda var iş yerimde şu an
dün bi kaç parça eşya attım banyodan alt dolabı düzenledim daha bi ferahladı:spor:
oda kokusu kullanıyor musunuz sizler frebze vardı evde aslında tamamen mi bıraksam sağlığa çok çok zararlymış:oha:
misafir geldiğinde kullanıyorum ama bırakmaya çalıştığım ürünler arasında :bicak:

Back
X