• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizimki tükenmez kalemle yapmış
boyamak gerekiyor
Güzel çizmişler beğendim :)
Tükenmez de vardı canım. Onlar ince olunca belli olmuyor. Cifle tek tek cifledik. Canımız çıktı. Bütün ev böyleydi. 29 aylık olan yapıyor işte sadece.

Uyarırken olumsuz konuşunca olmuyor maalesef. Hayır yapma demek yerine gel şunu yapalım gibi gibi. Mesela benimki fırının içine girmiş sabah. Oraya girilmez dedim hayır giricem dedi. Bence bunları pişirelim orda dedim ekmek bisküvi koydum tepsiye fırına yerleştirdik pişirdik:)

İnstagramda hayırsız iletişim sayfaları var. Hayır demek yerine alternatif cevaplar için.
Bu çok güzel bi fikir -me -ma yı çocuk duymazmış zaten, dikkat etmem lazım iletişim şeklime

Eylülde öyle babası normal bir şey bile söylese alınır ağlar.
ben ciddi uyarsam yok çocuk dalgaya alıyor :) benimde o sert hava uçup gidiyor.
yani oğlun kendine zarar verecek birşey yapmıyorsa bırak denesin herşeyi
bizim duvarlar sanat eserleriyle dolu :)
az mı ıslanmaktan kabarmadı o tv sehbası
sorumlulukları 3 yaş ve sonrasına saklıyorum.
şuan sadece inatlaşmaya sebep veriyor.

Mesela bir örnek daha vereyim geçen hafta eylül sürekli çay bardaklarımızı deviriyordu.
Hiç bir şey demedim sonra bıraktı yapmayı
yani olayların üzerine düşersen o önemli hale gelir.
seninle etkileşimi o olaya bağlar.
sadece bunu yaptığının çok yanlış olduğunu anlatıyorum ve ilgisini farklı yöne çekiyorum.
Görmezden gelmek lazım bazı şeyleri, prizle oynuyor fırını açıyor böyle şeylerde görmezden gelemiyorum işte. Ama bazen de gereksiz inatlaşıyorum bu aralar bende de hata var

Oyuncaklarını attığı zaman göz hizasına geçip oyuncaklarımızı atmıyoruz. Oynamak istemiyorsan kutuya kaldıralım diyerek engel olmaya çalış. İlk gün hemen tamam anne atmıyorum dolduralım demeyecek ama sen kararlı davrandıkça zamanla öğrenecek. Bizde de bez sorun. İnanılmaz kıymetli kakamız var. Değiştirene kadar evde maraton yapıyoruz.
:) değiştirmek değil de yeniden üstünü giydirmek çok zor bizde de

Görmezden gelmek lazım bazı şeyleri, prizle oynuyor fırını açıyor böyle şeylerde görmezden gelemiyorum işte. Ama bazen de gereksiz inatlaşıyorum bu aralar bende de hata var
Pirizleriniz güvenlikli değil mi canım. Bizim prizler güvenlikli iki deliğine aynı anda bişey sokmazsa çarpmıyor.

Back
X