• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar!
Cuma günü müdürümüz izin verdi erken çıktık :) o günden beri çamaşır ve ev düzeni ile meşguldüm. Dün akşam kızımın oyuncaklarının hepsini döktük ve kırılmış olanları filan ayırdık hepsini dönem dönem oynadığı için kaldırabilirim diye düşündüğüm olmadı. Eşim de çıkarmış bir kaç geri dönüşüme gidecek kıyafet.
Bugün çok belim ağrıyor kızım da öğlen uyumadığı için erken uyur ben de biraz dinlenerek iş yaparım o kadar.
O ne güzel müdürmüş öyle :)

Cumartesi köye gittik fazla iş yapamadım
Bugün 2 iç çamaşırı attım azalıyorlar gittikçe :)
Birde epilasyon mak attım yenisini ayın 15. alırım
Telden yazmayı sevmiyorum puf

Cumartesi köye gittik fazla iş yapamadım
Bugün 2 iç çamaşırı attım azalıyorlar gittikçe :)
Birde epilasyon mak attım yenisini ayın 15. alırım
Telden yazmayı sevmiyorum puf

Benim dünya kadar iç çamaşırım var kıyamadım daha :) kart kesildi mi senin?

:)) ben de olmayanlarını ve eskiyenlerini sorup gönderiyorum hemen yenisini alırız diyorum :KK70:
Ama uzun süredir giyemiyorsa öyle yapın belki motive oluyordur bir gün kilo verip giyeceğim diye benim gibi :KK66:
Bence de kilo verip giyeceğini düşünüyor.. Biraz daha bekleyelim bakalım :)

15 de avans 1 de maaş veriliyor az kaldı az :)
AŞ’m kaldı ben de 15 inde maaşı bekliyorum :) ama kart kesildi yarın alacağım bir kaç şey vardı ya sepete eklemiştim zaten onları sipariş edeceğim ;)
Bence de kilo verip giyeceğini düşünüyor.. Biraz daha bekleyelim bakalım :)
Motivasyonunu kırma bence de bekle :)) ben de bekliyorum kendimi :D

Mia- Mia- ben de tost makinesi, blender ve türk kahvesi makinesi var. Başka mutfak aletim yok. Ocağın b diye bir tuşu var. “Boil” anlamına geliyor. Suyu çok hızlı kaynatıyor, bu nedenle bu eve geçince çaycıyı gönderdim.

Geçenlerde tchibo’dan düz bulaşıklık aldım, işim bitince çekmeeceye kaldırıyorum. Çok beğendim ben. Görselini ekliyorum.

Aynen bende böyle istiyorum :)

Bu ürünü annem aldı çok memnun
Bende alacaktım ama benim dolabıma sığmadı
Sen de almadan önce ölçüsüne bak derim

Düz bulaşıklık milyoncu tarzda dükkandan almıştım diğer sepetlilere göre çok kullanışlı

Mutfak dolapları yenileyeceğim zaman bunu düşüneceğim. çünkü mutlaka kullanmak istiyorum.

Back
X