• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar senelik evliyim evi toplu tutmayı hiçbir zaman beceremedim.
Temizliği benim kadar özenli yapan başka kimseyi görmedim ama dağınıklıktan hiç kurtulamadım

O kadar senelik evliyim evi toplu tutmayı hiçbir zaman beceremedim.
Temizliği benim kadar özenli yapan başka kimseyi görmedim ama dağınıklıktan hiç kurtulamadım
Temizliğe çok fazla vakit ayırdığın için evi toplu tutmakta zorlanabilirsin
Denge önemli :)

Merhabalar
Cumartesi akşam termale gittik afyona
Kızım suyla oynadı sabahta geri döndük hava serindi gezmedik.
2 mak çamaşır yıkadım
Yemek yaptım
Annemler esk den dönüşte uğradılar
Güzel geçti

Bugün etrafı toplar biraz keyif yaparım :)

merhaba kızlar.
Ben de temizlik yapamadım bu hafta sonu bugün yaparım inşallah. çamaşır işlerini hallettim her yer toplu sadece süpüreceğim bugün silerim bir de.
yemek için fasulye ıslatmıştım onu pişiririm. belki eşim de bir tarhana çorbası yapar.
evden kıyafet ve oyuncak eledim. daha elemem gerekiyor ama sağ salim bir kafa lazım ona :)

Slmlarrr biz bugün parka gitmedik oğlumda hiç tutturmadi şükür...
Bu sayede kapılarımı sildim salonun ve mutfağın masa sandalyelerini sildim evi süpürdum çamaşır yıkanıyor bitsin asayımda sonrada yemeğe girişeyim..
Dünden tarhana çorbam var kıymalı enginar yapicam pilav ve salata tamamdır...
Akşamda eşim çocuğu berbere götürecek saçları kısalsın baya uzadı sonra onu yıkarım kendim yıkanirim zaten gece olur..

merhaba kızlar.
Ben de temizlik yapamadım bu hafta sonu bugün yaparım inşallah. çamaşır işlerini hallettim her yer toplu sadece süpüreceğim bugün silerim bir de.
yemek için fasulye ıslatmıştım onu pişiririm. belki eşim de bir tarhana çorbası yapar.
evden kıyafet ve oyuncak eledim. daha elemem gerekiyor ama sağ salim bir kafa lazım ona :)
Canım dişçiye gittin mi nasılsın şimdi

Canım dişçiye gittin mi nasılsın şimdi
gittim canım bir çekim yapıldı korktuğum gibi olmadı hiç :) bir kaç tane daha tedavim var onları da korkmadan yaptırırım artık dişçimi de çok sevdim çünkü. ama implantı bir çocuk daha düşünüyorum ondan sonra yaptırırım sanırım diş etlerinde değişimler oluyor ya hormonlardan o yüzden hamilelik geçince yaptırayım diyorum.

gittim canım bir çekim yapıldı korktuğum gibi olmadı hiç :) bir kaç tane daha tedavim var onları da korkmadan yaptırırım artık dişçimi de çok sevdim çünkü. ama implantı bir çocuk daha düşünüyorum ondan sonra yaptırırım sanırım diş etlerinde değişimler oluyor ya hormonlardan o yüzden hamilelik geçince yaptırayım diyorum.
Çok geçmiş olsun canım. İyi korkun geçtiyse rahat olur gerisi:36: implant hakkında fikrim yok.

Back
X