• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilham almaya geldim sizden minimallik adına.biraz geç keşfettim topiği

Tabiki hoşgeldin.
Topiğin başlarında çok bahsettik sadelikten.
O kısımlar daha faydalı olacaktır.
Yaptığın uygulamaları da dinlemek isteriz :)

Ben de yapayım değerlendirme

1.Odak noktası mutfak. Her gün mutlaka toplayıp düzeltmeden yatma

Sonuç: her zamankinden daha dağınık geçti:KK43: ipin ucu çok fena kaçtı :KK43:

2.Şekersiz mart ayı geçir

Sonuç: Şekersiz 1 saat bile geçmedi eskisinden daha çok yendi

Yani aşırı başarısız 🥺

Demiştin 2 hedef fazla 1 yap onu diye :KK70:

Demiştin 2 hedef fazla 1 yap onu diye :KK70:
Evet haklısın herkes öğrendi ne kadar iradesiz beceriksiz olduğumu ben hala debeleniyorum. :KK61:
Kabul ediyorum ben ne şekersiz yapabilirim ne planlı olabilirim, ne temiz düzenli.

Tabiki hoşgeldin.
Topiğin başlarında çok bahsettik sadelikten.
O kısımlar daha faydalı olacaktır.
Yaptığın uygulamaları da dinlemek isteriz :)
çok yeni aslında benim için.işlerim yoğundu araya kaynadı.şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.iki oğlum var onların kunnamadığı işe yaramayan eşyalarından başladım.kıyafet,oyuncakişte bebeklik dönemi lazım olan yürüteç vs onları elden çıkardım.bu hafta kendi odama gireceğim.sıra sıra işte banyo mutfak vs şeklide devam ederim diye düşünüyorum.şimdi üstte gördüm aylık hedefler topik olarakmı belirlendi onlar.mesela nisan ayı için uygulamk isterim bende.bide günlük rutinler varmı.herkes bireyselmi takılıyor. nsaıl ilerliyor

Evet haklısın herkes öğrendi ne kadar iradesiz beceriksiz olduğumu ben hala debeleniyorum. :KK61:
Kabul ediyorum ben ne şekersiz yapabilirim ne planlı olabilirim, ne temiz düzenli.

Oooo anka naptın yahu.
Kendine çok yükleniyorsun.
Az az koy hedefleri
Direk şekeri bırakacağım değilde az şeker kullanacağımı hedefle.

çok yeni aslında benim için.işlerim yoğundu araya kaynadı.şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.iki oğlum var onların kunnamadığı işe yaramayan eşyalarından başladım.kıyafet,oyuncakişte bebeklik dönemi lazım olan yürüteç vs onları elden çıkardım.bu hafta kendi odama gireceğim.sıra sıra işte banyo mutfak vs şeklide devam ederim diye düşünüyorum.şimdi üstte gördüm aylık hedefler topik olarakmı belirlendi onlar.mesela nisan ayı için uygulamk isterim bende.bide günlük rutinler varmı.herkes bireyselmi takılıyor. nsaıl ilerliyor

Bu uzun bir süreç minimalizm bir kaç tur temizlik ve düzenden sonra sadeliğe kavuşuluyor :) Çokta eğlenceliydi.
Bazen ilk sayfaları okuyorum da az yakınmamışım halimden :)

Aylık hedefler isteyen yapıyor ve ay sonu değerlendiriyoruz.
Amaç verimli bir ay geçirmek.

Birde gün içerisinde yapılanlar anlatılıyor hem motive edici oluyor okuyanlara.

Yani aklına geleni yaparsın öneri sunarsın herhangi kural vs yok :)

kızım çok yoruyor beni bide bşraz daha çalışmam gerek canım açık öğretimden okulumu bitirmem lazım
Canım sen cuma takımlarındaymışsın galiba. Gitmeyeceksen takıma gidip ayrıldığını söyle en azından takımın ortalaması düşüyor.

Oooo anka naptın yahu.
Kendine çok yükleniyorsun.
Az az koy hedefleri
Direk şekeri bırakacağım değilde az şeker kullanacağımı hedefle.
Bilmiyorum dün biri daha böyle dalga geçti benle çok moralim bozuldu :(

Bu uzun bir süreç minimalizm bir kaç tur temizlik ve düzenden sonra sadeliğe kavuşuluyor :) Çokta eğlenceliydi.
Bazen ilk sayfaları okuyorum da az yakınmamışım halimden :)

Aylık hedefler isteyen yapıyor ve ay sonu değerlendiriyoruz.
Amaç verimli bir ay geçirmek.

Birde gün içerisinde yapılanlar anlatılıyor hem motive edici oluyor okuyanlara.

Yani aklına geleni yaparsın öneri sunarsın herhangi kural vs yok :)
tmm anladım.ilk iş kendime aylık hedef koyayım.sonra sırayla düzene geçip parça ayırımı yapayım. eskileride ara ara okuyayım

Bilmiyorum dün biri daha böyle dalga geçti benle çok moralim bozuldu :KK43:

Anka hayatta en son takacağım şey olsun milletin lafı.
Annem hep millet ne der derdi. Kim o millet kim.
Ben kendimi bir konuda mutsuz hissedersem çare ararım sırf biri aaa canım niye böyle dediği için değil.
Sinirlendim bak şimdi :olamaz:

Canım sen cuma takımlarındaymışsın galiba. Gitmeyeceksen takıma gidip ayrıldığını söyle en azından takımın ortalaması düşüyor.
evet canım söyledim ayrılmak istediğimi

sende tkmlarda var msn

Vayy komşum iyiyim sen nasılsın :)

İş yerine adapte olmaya çalışıyorum izinden döndüm.
Eve gidince de iş yapasım gelmiyor.
Eski düzeni kurarım kısa zamanda diye umuyorum :)
İyiym ben de:) İzin uzun olunca iş kısmı resetleniyor ben de. Özellikle ilk hafta ne iş yapıyorduk burada diye dolanıyorum:)
Profil fotoğrafındaki Eylül mü?

İyiym ben de:) İzin uzun olunca iş kısmı resetleniyor ben de. Özellikle ilk hafta ne iş yapıyorduk burada diye dolanıyorum:)
Profil fotoğrafındaki Eylül mü?

Evet başta donup kalıyorum sonra başlıyorum işlere çok şükür sadece masamda yapılacak işler kaldı :)
Aynen kızım eylül :)

Anka hayatta en son takacağım şey olsun milletin lafı.
Annem hep millet ne der derdi. Kim o millet kim.
Ben kendimi bir konuda mutsuz hissedersem çare ararım sırf biri aaa canım niye böyle dediği için değil.
Sinirlendim bak şimdi :olamaz:
Ama o da sen de elalem değilsiniz ki. Ben sizi seviyorum sözlerinizi önemsiyorum. Dünden beri zaten iradesizim, dağınığım diye dolanıyordum. Senin değerlendirmeni gördüm. Baktım mart bitmiş ben 1 arpa boyu yol ilerlememişim. Sen de öyle deyince üzüldüm. :(

Back
X