• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet anka hep böyle yapıyor evi tupper dolu :KK70:
Onlar kıyafet değil ki🤷‍♀️
Tapırları elime alıyorum bu bana mutluluk veriyor mu diyorum havalara uçuyorum öpüyorum kokluyorum yerine koyuyorum :KK70: burda amaç sana kötü enerji veren, haz vermeyen eşyaları eksiltmek. Ben bi ara hepsini topladım bodruma indirdim. Sonra geri çıkardım. Özür dileyerek :D

Tapırları elime alıyorum bu bana mutluluk veriyor mu diyorum havalara uçuyorum öpüyorum kokluyorum yerine koyuyorum :KK70: burda amaç sana kötü enerji veren, haz vermeyen eşyaları eksiltmek. Ben bi ara hepsini topladım bodruma indirdim. Sonra geri çıkardım. Özür dileyerek :KK70:

Bi ara foto atsana şu tupperler nedir nasıldır. :KK70:
Artık alma kafii :)

Mia- Mia- profil resmin kim ya büyütemiyorum da net görmek için. Sen niye beni takip etmiyorsun çok teessüf ediyorum.

Tapırları elime alıyorum bu bana mutluluk veriyor mu diyorum havalara uçuyorum öpüyorum kokluyorum yerine koyuyorum :KK70: burda amaç sana kötü enerji veren, haz vermeyen eşyaları eksiltmek. Ben bi ara hepsini topladım bodruma indirdim. Sonra geri çıkardım. Özür dileyerek :KK70:
Hiç onlara merakım yok deli para bacım onlar yiaaaa :))

Back
X