• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende bu hayata alışabilmeyi istiyorum. Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?
durmadan oku sayfaları.ve durmadan at eline ne geçerse.bi hafiflik hissedeceksin önce sonra huzur yerleşiverecek minik kalbine.en baştada karar tabi.karar önemli aşama.

Selam kızlar herkese
Bizim bi ev meselesi vardı ya hani çok şükür hallettik o işi memlekete giderek. Kiracımiz bile var hatta.ev 1 senelik. Ic anadoluda bi sehirde.Adam paraya sıkışıkmış annemler gelin bi bakın dediler tamam dedik bizde kalktık gittik.. Kredi falan çekmedik biraz annemler destek oldu az da elden borç aldık. Hallettik şükür. Arabayı da satmadik. Yaza düşündüğümüz şey simdi halloldu.sizinle paylasayim dedim :)
hayırlı olsun.en güzel yatırım

Kazen Kazen patron on numara beşyıldız adamsın vesselam.az işe bakayım dedim döndüğümde peri kızına dönmüşüm gibi hissettirdin.teşekkürler:KK37:

mia mia dolu ama : ( yani mia hesabının mesajı var.

Selam kızlar herkese
Bizim bi ev meselesi vardı ya hani çok şükür hallettik o işi memlekete giderek. Kiracımiz bile var hatta.ev 1 senelik. Ic anadoluda bi sehirde.Adam paraya sıkışıkmış annemler gelin bi bakın dediler tamam dedik bizde kalktık gittik.. Kredi falan çekmedik biraz annemler destek oldu az da elden borç aldık. Hallettik şükür. Arabayı da satmadik. Yaza düşündüğümüz şey simdi halloldu.sizinle paylasayim dedim :)
hayırlı olsun eviniz:dua:

haftasonu çocukları kıyafeti derlenip toplanacak
pazar kitap ve kağıt işine gireceğim.çok zamanımı almayacağını düşünüyorum

Bi daha ki ay da asilama deneyeceğiz doktor 2 kere deneyelim olmazsa tüp dedi.deneyimleri olan var mı acaba arkadaşlar?

Back
X